Snø som ikke smelter og lukter plast.

Forklaringen er sannsynligvis “kunstig iskjernedannelse”. Dette er prosessen med å sprøyte kjemikalier inn i atmosfæren for å kunstig indusere snødannelse ved temperaturer høyere enn normalt. Følgelig ser vi en massiv økning i snøhendelser som skjer langt over frysepunktet, selv i 40 og 50 graders området. Dette har vært en ganske sjelden forekomst historisk sett, men ikke lenger.

høytemperatur snøfall,
kjemikalier som finnes i smeltet snø ,
– snø som ikke smelter normalt,
– identiske lukter som avgis fra kjemikalier funnet i snø som i luften under luftsprøyting.

Melted Snow Smells Like Model Cement

MERK: Du kan lukte toluentypen og lukten av brent gummi/plast i luften når du bruker en våt maske for 5 til 10 minutter med et par dråper peppermynteolje. Oljen ser ut til å chelatere toluen og konsentrerer lukten i masken. Det lukter akkurat som modell sementlim.

Videobeskrivelse. Følgende er videobeskrivelsen som skrevet av plakaten: “Slik ser snøen ut når den har fått smelte ned i romtemperatur. Alle redskaper som ble brukt ble nyrenset. Vannet ble kjørt gjennom et dørslag for å fjerne rusk, deretter det ble kjørt gjennom et Brita-filter. I løpet av en cpl-dag skjedde dette. Den lukter modellsement og har en snørrete konsistens.”

Adminkommentar: Modellsement ligner veldig på det vi lukter når “Model-Cement/ Burnt Plastic” chemtrail-typen sprayes. Se artikkelen som er koblet til for detaljer.

Ytterligere administratorkommentarer: Det har dukket opp en rekke videoer som viser snø som ikke smelter(og nei, dette er ikke forklart med sublimering), og denne snøen har en fryktelig plastlukt når den varmes opp. Er dette forklaringen? Kjemisk iskjerneteknologi? Vi må være villige til å se på bevisene og se at vi de siste 2 årene har hatt rekordstore snøfall ved temperaturer langt over frysepunktet. Tatt i betraktning at denne chemtrail-typen (“Burnt Plastic/Rubber Solvent”) dukket opp i løpet av samme tidsrom som disse snøfallsavvikene, er det bare logisk å mistenke en sammenheng.

Vær så snill, engasjer deg og spre ordet om den største forbrytelsen mot menneskeheten i menneskehetens historie: Sprøyting av kjente og ukjente giftstoffer i atmosfæren.

1010

(video) Melted Snow Smells Like Model Cement – Global Skywatch – Geoengineering/Chemtrails

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.