Gullfiskrapporten nr. 720 UFO-DEKLASSE: Hvordan og hvorfor Bilderbergerne ble dannet og deres agenda.

På The GoldFIsh Report No. 720 ønsker Louisa velkommen tilbake (ret) USAF Sgt. Daniel Brad MacBolen III for å diskutere hendelsene som førte til dannelsen av Bilderberg-gruppen og hva deres rolle var angående Alien-tilstedeværelsen, og hvordan beslutningen som ble tatt i den gruppen av ELITES har formet agendaen for menneskeheten frem til i dag og for framtid.

For mer informasjon om The GoldFish Report, vennligst besøk thegoldfishreport.com.

ANSVARSFRASKRIVELSE Følgende videoer ble laget kun for pedagogiske formål. Innholdet i dette materialet er kun for forskningsformål, og lett tilgjengelig for allmennheten via Internett. Visning av GoldFish-rapportene erkjenner at avsendere og mottakere herved godtar denne ansvarsfraskrivelsen, og dermed fritar kildeforfatteren fra ethvert personlig ansvar. Også enkeltpersoner som endrer eller avviker fra dette kildematerialet, kan utsette seg selv for lovens fulle omfang.

MENINGENE OG HYPOTESENE TIL VÅRE GJESTER OG GJESTE MEDVERTER reflekterer IKKE NØDVENDIG SYNENE TIL GOLDFISH RAPPORT POTUS OPPDATERING. EN MENING OG HYPOTESE KAN ENDRES MED NY PRESENTERT FORSKNING OG BEVIS. GOLDFISH RAPPORTEN POTUS RAPPORTEN ER IKKE ANSVARLIG FOR INFORMASJON SOM KAN VÆRE UBEVISENDE UNØYAKTIG, SELV VI GJØR VÅRT BESTE FOR Å PRESENTERE FAKTA, ER MÅLET VÅRT Å HA SAMTALEN OM ULIKE PERSPEKTIV PÅ VERDEN HVORDAN JEG HAR HENDELSEN UNDER LEVE HENDELSEN OG HENNEDE I LEVE. SEERS SKJENNELSE ANBEFALES.

MERKNAD FOR RETTIG BRUK: Dette nettstedet inneholder opphavsrettsbeskyttet materiale som ikke alltid har vært spesifikt autorisert av opphavsrettseieren. Vi gjør slikt materiale tilgjengelig i vårt forsøk på å fremme forståelsen av strafferettslige, politiske, menneskerettslige, økonomiske, demokrati-, vitenskapelige og sosial rettferdighetsspørsmål, osv. Vi mener dette utgjør en rettferdig bruk av slikt opphavsrettsbeskyttet materiale som foreskrevet i seksjon 107 i den amerikanske opphavsrettsloven. I samsvar med Tittel 17 USC Section 107, distribueres materialet på dette nettstedet uten profitt til de som har uttrykt en tidligere interesse for å motta den inkluderte informasjonen for forsknings- og utdanningsformål.

Copyright 2021 The GoldFish Report. Alle rettigheter reservert.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.