Bedrag var min jobb…..

Yuri Bezmenov, sønn av en høytstående sovjetisk offiser, var medlem av elitepropagandaarmen til KGB, kjent som Novasti Press Agency. Et av oppdragene hans var å følge journalister, som var på besøk i Sovjetunionen, for å forsikre seg om at de ikke oppdaget sannheten om det sovjetiske livet. Etter å ha blitt desillusjonert av det undertrykkende systemet, rømte han til Vesten med stor fare for livet. I dette intervjuet, utført av G. Edward Griffin, forteller Mr. Bezmenov hvordan sovjeterne brukte propaganda mot sine egne borgere. Han forklarer hvordan amerikanske journalister ble lurt til å publisere sovjetisk propaganda, hvordan slavearbeidere ble skjult for utenlandske besøkende, og hvordan han rømte til Vesten ved å utgi seg for å være en amerikansk hippie. Han inkluderer mange fotografier brakt med seg på mikrofilm da han rømte. Innspilt i 1984, dette programmet vil overraske deg med erkjennelsen av at alt Mr. Bezmenov advarte ville skje, hvis sovjetisk undergraving i Amerika ikke stoppes, har skjedd. Denne advarselen er like aktuell som dagens avis.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.