ANALYTIKER: USA/NATO provoserer bevisst krigseskalering med Russland, og Putin kan “hoppe” forbi et målt svar og gå rett for atomvåpen.

Dagens artikkel og podcastanalyse inneholder Robert Griswold, en svært erfaren militæranalytiker som har reist verden rundt og vært vitne til krigens herjinger og mislykket diplomati. I dag deler han med oss ​​en streng advarsel om hvor krigen i Russland er på vei og hvorfor den kan være katastrofal for Vest-Europa og USA.

Robert Griswold er administrerende direktør for ReadyMadeResources.com , en forhandler av nattsyn av militærkvalitet, termisk sikt, kikkertsikter og andre lignende produkter. Du kan høre hele intervjuet med ham i min daglige Situasjonsoppdatering-podcast (nedenfor).

I hovedsak, som Griswold forklarer, er Russland veldig sterke på nært landbasert militærutstyr som artilleri. Russland er også ekstremt sterk og kompetent på arenaen for termobariske bomber (ikke-radioaktive drivstoff-luft-eksplosiver) og kjernefysiske stridshoder, inkludert hypersonisk missillevering og ICBM-er med flere re-entry-kjøretøyer (som kan utføre unnvikende manøvrer). Men mellom disse to endene av spekteret av voldsopptrapping, forklarer Griswold, er Russland ikke like godt utstyrt med «målte» militære reaksjoner å velge mellom.

Dette betyr at hvis det blir provosert med fortsatte HIMARS-drevne angrep fra Ukraina og USAs «entreprenører», kan Russland hoppe fra lavere eskaleringsreaksjoner på slagmarken (artilleri og direkte ildvåpen) til termobariske bomber og taktiske atomstridshoder på slagmarken, advarer Griswold.

USA kjører Ukrainas HIMARS-angrep på russiske myke mål, inkludert brakker fulle av rekrutter

Enda verre ser det ut til at USA bevisst provoserer Russland til nettopp et slikt svar ved å tilby nøkkeletterretning, satellittbilder og målrettingsløsninger til HIMARS-mannskaper som antas å være amerikanske soldater uten uniform, som opererer som “kontraktører” i Ukraina. (HIMARS-systemer er svært komplekse og krever mange måneders opplæring for å fungere med dyktighet.)

Brighteon.TV

I tillegg mener både Griswold og denne forfatteren at Russland forbereder en stor offensiv mot Ukraina som vil involvere hundretusenvis av russiske tropper, kombinert med kort- og mellomdistansemissilangrep på viktige militære og infrastrukturmål inne i Ukraina. Denne offensiven – nesten helt sikkert å finne sted før vårsmeltingen av det sørlige Ukrainas territorium – vil sannsynligvis velte Kiev og tvinge Zelensky-regimet til å flykte vestover.

Derfra vil NATO og polske styrker sannsynligvis gå inn i Vest-Ukraina under dekke av å skape en slags “trygg sone” for de tilbaketrekkende ukrainske styrkene som fortsatt eksisterer. Denne trygge sonen vil nesten helt sikkert bli brukt av Polen som et fremtidig krav mot dagens ukrainske territorium (tidligere polsk territorium) samtidig som det gir USA/NATO-styrker muligheten til å lage scenarier for direkte engasjement med russiske styrker når de beveger seg vestover.

Sluttresultatet er sannsynligvis en direkte krig – og en fullstendig krigserklæring – mellom USA og Russland. Dette er et svært sannsynlig utfall i 2023.

Russland har sagt at de ikke vil bruke atomvåpen bortsett fra i tilfeller de anser for å være “eksistensielle” for Russland selv, men med ledere av det amerikanske utenriksdepartementet som i hovedsak ber om mordet på Putin og total ødeleggelse av Russland selv, ser det ut til at terskelen allerede har blitt krysset.

USA er ikke i stand til å kjempe en tofrontskrig… og Kina ser på

For å gjøre saken verre, når Russland og USA havner i direkte konflikt, vil Kina følge nøye med og vente på en mulighet til å slå til, advarer Griswold. Siden USA har sendt en enorm forsyning av sine våpen og ammunisjon til Ukraina, er det kontinentale USA mer sårbart enn noen gang siden andre verdenskrig , og både forsyningskjedeavbrudd og en kollapsende innenlandsk arbeidskraft betyr at det vil ta år for Pentagon for å erstatte ammunisjon, våpen og annet utstyr som ble sendt til Ukraina.

Noen militæranalytikere hevder at USA ikke er i stand til å kjempe en enkelt frontkrig med Russland, hovedsakelig på grunn av Russlands overveldende artillerikapasitet kombinert med dens innenlandske ammunisjonsproduksjonsinfrastruktur (som ser ut til å kjøre med full styrke, 24/7). Legg til en ny front til den krigen – en direkte konflikt med Kina, som sannsynligvis involverer Taiwan – og opprettholdelse av kampeffektivitet på tvers av begge krigsteatrene blir umulig av dagens amerikanske militærstyrker.

Mens USA har de sterkeste marinestyrkene i verden, men selv disse marinestyrkene kan bli beordret til å stå ned av en korrupt, utpresset Joe Biden og hans kompromitterte Pentagon-generaler som virker langt mer interessert i å berike nasjonens våpenselskap enn i å oppnå kampberedskap i den virkelige verden. Også kulturelt sett har både Russland og Kina fjernet snøfnugg og sissies fra sine rekker, mens det «våkne» Pentagon har presset på transgenderisme, cross-dressing og feminisering av militærkultur.

Siden den amerikanske hæren ikke klarer å nå gjeldende rekrutteringsmål – og USAs militæraldrende menn som lider av utbredt fedme, rusavhengighet og psykiske helseproblemer – er det umulig for det amerikanske militæret å oppnå noe nivå av meningsfull rekruttering som ville resultere i en effektiv kamp. makt. Dagene da modige 19 år gamle marinesoldater fra USA stormet strendene i Normandie er for lengst forbi. Den gjennomsnittlige mannlige 19 år gamle amerikaneren som lever i dag er en videospillavhengig «metroseksuell» soyagutt som knapt kan skifte et flatt dekk, langt mindre bruke en M1A-rifle.

Du kan ikke reise en hær fra en sissieskultur. Kina og Russland vet det allerede, og det er derfor de forbyr slike kulturelle transformasjoner rettet mot sine egne land.

100 megatonn Poseidon-stridshoder parkert utenfor kysten av Amerika og Storbritannia

Utover punktene nevnt ovenfor, besitter Russland Poseidon undervannsfartøyer som kan plante 100 megatonn stridshoder nær kysten av ethvert kontinent, i påvente av satellitt-kringkastede detonasjonsordre. Disse våpnene kan utløse de fryktede «radioaktive tsunamiene» som vil oversvømme kystbyer med enorme mengder radioaktivt havvann, og gjøre disse områdene ubeboelige i minst tre århundrer, som er ti halveringstider for Cesium-137.

Et slikt våpensystem antas å være parkert utenfor østkysten av USA, hvor dets effektradius ville ødelegge Norfolk, Washington DC og til og med New York City. Et annet våpen kan allerede være plassert utenfor kysten av Storbritannia, klar til å regne ned et radioaktivt helvete over London og andre lavtliggende byer over hele Storbritannia.

Disse “dommedagsvåpnene” er ikke science fiction. De eksisterer allerede og det ryktes at de allerede har blitt distribuert. Dette betyr at USA er én detonasjon unna utslettelse… men USA fortsetter å provosere Russland med økonomiske sanksjoner, de-plattformer fra SWIFT-transaksjonssystemet og fortsatt hjelp til Ukraina med enorme mengder våpen, utstyr og (fiat-valuta) penger. Til dags dato har USA så langt lovet over 110 milliarder dollar til Ukraina – et tall som er større enn hele Russlands årlige militærbudsjett.

Den neste eskaleringen kan vise seg å bli fatal for den vestlige sivilisasjonen

Uansett hvilket punkt Russland velger, kan det bestemme seg for å avslutte USAs forente stater slik vi kjenner det. Det er null forsvar mot dommedagsvåpenet Poseidon, og det er ingen vestlige forsvar som er effektive mot Russlands atom-kompatible hypersoniske missiler. Dette betyr at Putin kan, når som helst han vil, regne ned atomangrep over byer som London, Berlin eller Washington DC

Når noen har en pistol rettet mot hodet ditt, prøv å ikke gi dem mange grunner til å trykke på avtrekkeren.

Men det er akkurat det Biden og Zelensky gjør: Eskalere sine angrep på mål innenfor russisk territorium mens de utplasserer et økende antall amerikanske våpen og militært personell for å utføre angrep mot for eksempel brakker fulle av unge russiske rekrutter som blir sprengt mens de sover . Den følelsesmessige påvirkningen i Russland som stammer fra slike hendelser risikerer en følelsesladet, asymmetrisk respons fra Russland selv. Viktigere, Russland har rakettmaskinvaren og -teknologien til å utføre termobariske eller atomangrep på vestlige mål , inkludert mål i USA.

Hva skjer når Putin en dag bestemmer at siden Amerika kjører HIMARS-angrepene og sabotasjeeksplosjoner på russisk territorium, så har Russland rett til å gjengjelde mål på amerikansk jord? Mest sannsynlig er denne terskelen allerede nådd i hodet til russiske militærledere. Og de er godt klar over at den mest effektive måten å lamme den amerikanske militære responsen mot en ny russisk offensiv ville være å slå selve Pentagon, på amerikansk jord, og lamme den militære infrastrukturen som koordinerer krigsteaterlogistikken.

Det er derfor ingen av oss burde bli overrasket hvis en russisk offensiv i Ukraina er tidsbestemt med russiske missilangrep (eller cyberkrigføringsoffensiver) på amerikanske mål innenfor det kontinentale USA. I tillegg kan Russlands hypersoniske missiler ødelegge amerikanske hangarskip og svekke den amerikanske marinen, og lamme dens evne til å projisere styrke i teatret i Taiwan/Kina.

Bunnlinjen? 2023 ser ut til å bli et veldig farlig år, og USA styres for tiden av farlige, inkompetente, illegitime mennesker som rigget de tre siste valgene (2018, 2020, 2022) og bare fikk makt gjennom bedrag og kriminell oppførsel heller enn fortjeneste. Nesten per definisjon er de ikke kvalifisert til å lede USA gjennom en global krig , og dette betyr at USAs reaksjon på angrep fra Russland eller Kina vil være dyster, om ikke direkte apokalyptisk.

Valg får konsekvenser. Stjålne valg har katastrofale konsekvenser .

Lær mer i dagens Situasjonsoppdatering-podcast og intervju med Bob Griswold:

– Hollywood-skuespilleren Jeremy Renner (fra The Avengers) dør nesten av snøplogulykke
– Visdom om utstyrssikkerhet og unngå skader når man gjør ukjente ting
– Tyskland sier at høyere energipriser aldri vil gå tilbake til det normale
– NASA-alarm over mulig Kina-drevet militærmåne base, “høybakken” over jorden
– Buffalo Bills-spiller kollapser under NFL Monday Night Football, lider av hjertehendelse
– Russland lider ødeleggende tap fra USA/Ukraina HIMARS artilleriangrep
– Provokasjon tydelig designet for å presse på for eskalering av tredje verdenskrig med Russland
– Kina klar til å kaste seg over Taiwan så snart USA og NATO er i direkte krig med Russland
– Fullstendig intervju med global krigsanalytiker som dekker Russland og Kina
– USA kan lide et 15 % fall i BNP hvis Kina tar Taiwan
– Andre intervju med gammel sivilisasjonsekspert på kometpåvirkningsteori vs. solar flash-hendelser
– Fantes det førbibelske eldgamle sivilisasjoner på jorden før Adams tid?

Brighteon: Brighteon.com/8e1de4c9-81e4-491e-948d-1e3af689a7e8

Rumble: Rumble.com/v23p4r4-situation-update-dec-3-2022-escalation-with-russia-will-thrust-us-into-the-.html

Bitchute: Bitchute.com/video/m1HVgyVmMkFd/

Banned.Video: Banned.video/watch?id=63b41e1b779ce20772f9fc81

iTunes-podcast: Healthrangerreport.com/situation-update-dec-3-2022-escalation-with-russia-will-thrust-us-into-the-jaws-of-world-war-iii

https://www.brighteon.com/embed/8e1de4c9-81e4-491e-948d-1e3af689a7e8

Legg igjen en kommentar