Fluor, fluor, overalt: kilder til og rettsmidler for dette allestedsnærværende giftstoffet

Publisert 

for 8 år siden 3. 

september 2014Av 

Makia Freeman

Det er velkjent at fluor er et industrielt biprodukt som brukes i rottegift, klassifisert som et giftstoff. Men du hadde overrasket hvor mange steder det dukker opp…

Fluor har kommet for å bli eksponert

som et industrielt biprodukt og et ekstremt giftig kjemikalie med mange dokumenterte negative helseeffekter . Vitenskapelige studier har vist at disse inkluderer leddgikt, diabetes, hormonforstyrrelser, gastrointestinale effekter, overfølsomhet, nyresykdom, mannlig fertilitet, skjelettfluorose og skjoldbruskkjertelsykdom, samt skade på beinstruktur og hjernen. Fluor akkumuleres i pinealkjertelen, og svekker dens funksjon, noe som effektivt betyr at det stenger vår tilgang til høyere potensialer. I tillegg er fluor involvert i hjerte- og karsykdommer og kreft, som er de to høyeste ledende dødsårsakenei USA. Selv om det er tvil om hvorvidt Hitler i nazistenes konsentrasjonsleirer eller Stalin i sovjetiske gulager først brukte det på fanger, er mange enige om at flour forårsaker føylighet hos de som konsumerer det (som kan skyldes nedstenging av pinealkjertelen), en hendig bivirkning for de som ønsker å kontrollere massene. Det du kanskje ikke er klar over, er hvor utbredt fluor er. Det er så allestedsnærværende og skadelig at det nesten fungerer som kontrollørenes lynchpin for ødeleggelse . Det er ikke bare i vannet; les videre for å se alle de andre stedene du finner det, og noen løsninger for hvordan du kan avgifte det og få det ut av kroppen.

1. Plantevernmidler (og derfor mat)

For de av dere som spiser ikke-organisk frukt, grønnsaker og korn, og tror du har et veldig sunt kosthold, tenk om igjen: det er fluor i maten din . Mange vanlige plantevernmidler, inkludert herbicider, miticider og soppdrepende midler, inneholder natriumfluorid som deres aktive ingrediens, inkludert Rexco Roach Death, Roaches Last Meal, Bug-No-Mor og Osmoplastic Wood Conserving Compound. NoFluoride.comhar en omfattende liste over plantevernmidler som inkluderer fluor. Disse tingene blir sprayet på maten din og absorberes av plantene – så selv om du vasker grønnsakene dine grundig før du spiser, kan du ikke komme inn i alle plantefiber og trekke ut den. Dette er ikke å nevne at hvis du bruker mort-agn eller møbelbeskyttere i huset ditt, har du enda mer fluor i hjemmet ditt. Hva skjer etter at mortene kryper gjennom mort-agnet og deretter kryper over tallerkenene og koppene dine?

I tillegg er fluor i teflonbelegget på panner som ikke kleber. Hvis du lager mat med dem, får du det i maten.

2. Drikkevarer (te)

Weston A. Price Foundation, oppkalt etter den revolusjonerende tannlegen Weston A. Price (som oppdaget at visse næringsstoffer som fettløselige vitaminer A, D og K forhindret tannråte), ga ut en sjokkerende rapport som viser at te inneholder mye fluor. Årsaken til dette er at teblader meget lett samler opp fluor. Faktisk, ifølge stiftelsen ,

Te er svært høy i fluor fordi teblader samler opp mer fluor (fra forurensning av jord og luft) enn noen annen spiselig plante. Det er godt etablert at fluor i te blir absorbert av kroppen på en måte som ligner på fluor i drikkevann. Fluorinnholdet i te har økt dramatisk de siste 20 årene på grunn av forurensning i industrien. Nyere analyser har avslørt et fluorinnhold på 17,25 mg per tepose eller kopp i svart te, og hele 22 mg løselige fluorioner per tepose eller kopp i grønn te.

3. Medisin

Gitt alle de forferdelige bivirkningene deres, er det å kalle Big Pharma-medisiner “medisin” å strekke definisjoner mye, og gjøre en stor bjørnetjeneste for effektive naturlige helsemidler, men uansett er det også fluor i medisinen din . Fluor er nøkkelingrediensen i fluorokinolonklassen av antibiotika, inkludert medisiner som Ciprofloxacin (Cipro), Levaquin, Avelox og Tequin. Antipsykotika som flufenazin inneholder fluor, det samme gjør HIV-proteasehemmere som tipranavir og anestetika som halotan. Fluor er også en primær ingrediens i Big Pharmas nydelige antidepressiva som Prozac og Paxil. Det er nettopp disse stoffene som har vært involvert i flere nyere tankekontrollskytinger(f.eks. Aurora “Batman”-skytingen av James Holmes) hvor det påståtte offeret ble bekreftet å ha tatt antidepressiva.

4. Tannkrem

Takket være vennene våre hos Colgate et al, er det nå svært vanskelig å finne noen tannkrem som ikke inneholder fluor. I følge Fluoride Action Network har over 95 % av tannkremen som selges i USA det.

5. Babymat

Selv ikke våre yngste og mest sårbare er immune mot fluorangrepet. Det er urovekkende høye nivåer av fluor i morsmelkerstatninger og annen babymat, så mye at det er reist søksmål mot Nestle, Dannon og Gerber (som denne som dessverre ble overstyrt).

6. Sist men ikke minst: Fluor i din kommunale vannforsyning

Hvis du bor i Amerika, vær oppmerksom på: flere mennesker drikker fluorholdig vann i USA enn resten av verden til sammen . De fleste utviklede nasjoner  fluoriderer ikke vannet sitt, f.eks. i Vest-Europa bruker bare 3 % av befolkningen fluorert vann. Med 72 % av amerikanerne som får fluor gjennom kranen, og 42 av de 50 største byene i USA mottar fluorholdig vann, sjekk med din lokale kommune for å se om vannet ditt blir injisert med det.

Løsninger: Hvordan detoxer du fluor og får det ut av kroppen din

Hvis du ønsker å få fluor ut av kroppen din, må du først sørge for at du ikke tar det i deg. Spis økologisk for å unngå mat med plantevernmidler. Unngå Big Pharma-medisiner der det er mulig. Finn naturlige tannkremer som inneholder natron, eteriske oljer, kokosolje og xylitol. Hvis kommunen din fluoriderer, filtrer vannet, men ikke med et hvilket som helst filter – fluor er vanskelig å fjerne. RO (omvendt osmose) kan ta ut det meste. Vanndestillasjon ser ut til å være den beste måten.

For det andre, siden fluor er et medlem av halogengruppen av elementer, fortrenger det andre halogener i kroppen din, spesielt jod. Jod er et helt essensielt næringsstoff i menneskekroppen, hvor viktigheten ikke kan overvurderes. Ved å sørge for at du øker mengden jod, vil kroppen din være mindre utsatt for å absorbere fluor.

For det tredje foreslo naturhelseskribent Paul Fassa å bruke lecitin (som et tillegg til jod) for å skille ut fluor, samt tamarind, bor, tørre badstuer og leverrens. Han foreslo også at folk tar skritt for å lindre fluortoksisitet og nevropatisymptomer ved å øke immun- og nervesystemet. Dette kan gjøres ved å øke inntaket av omega-3 (f.eks. ved å bruke lin-, hamp- eller chiafrø), øke inntaket av ALA ( alfaliponsyre ) for å motvirke nevropati, øke inntaket av vitamin B-kompleks (inkludert B12, men bare metylkobalamin ) .type) og økende CoQ10, spesielt som ubiquinol. I tillegg er magnesiumklorid og magnesiumsitrat gunstige for å hjelpe nesten enhver behandling. Til slutt, siden nevropati er en betennelse i nervevev, kan riktig inntak og matlaging med gurkemeie eller curcumin også være ganske fordelaktig.

Til slutt tyder bevis på at gurkemeie kan redusere effekten av fluorforgiftning .

Når det gjelder å skade helsen din…

For den nye verdensordenens konspiratorer må fluor være noe sånt som 9/11. Det ser ut til å ligge bak alt. Det ser ut til å være en lynchnål som holder opp en seng av løgner. Jeg forestiller meg at de ville være like avsky for at massene skulle få vite sannheten om det som de ville gjort for at folk skulle få vite sannheten om 9/11. Ikke tro et øyeblikk at regjeringen fluoriderer vann fordi den virkelig bryr seg om folks helse – siden når bryr en regjering som eksperimenterer med sine egne borgere seg om tannhulene dine? Masse “medisinering” uten samtykke (dvs. doping) av befolkningen gjennom fluor står som en massiv forbrytelse mot menneskeheten. Det er på tide å gjøre noe med det og ta ansvar for din egen helse.

*****

Legg igjen en kommentar