FDA-advarsler om Pfizer COVID-vaksine: Forventet akutte anafylaktiske reaksjoner.

Selv om det ikke er noen advarsler i FDAs retningslinjer for den eksperimentelle Pfizer COVID-vaksinen for gravide og ammende kvinner, er det mange andre advarsler.

For det første gjør de det veldig klart at dette er en “ikke godkjent” vaksine. Fra FDAs retningslinjer for mottakere :

Pfizer-BioNTech COVID-19 vaksine er en ikke godkjent vaksine som kan forhindre COVID-19. Det er ingen FDA-godkjent vaksine for å forhindre COVID-19.

HAR PFIZER-BIONTECH COVID-19-VAKSINEN BRUKT FØR?

Pfizer-BioNTech COVID-19 vaksine er en ikke godkjent vaksine . I kliniske studier har omtrent 20 000 personer på 16 år og eldre fått minst 1 dose Pfizer-BioNTech COVID-19-vaksine.

HVA ER FORDELENE MED PFIZER-BIONTECH COVID-19 VACCINE?

I en pågående klinisk studie har Pfizer-BioNTech COVID-19 vaksine vist seg å forhindre COVID-19 etter 2 doser gitt 3 ukers mellomrom. Varigheten av beskyttelsen mot COVID-19 er foreløpig ukjent . ( Kilde .)

Kort fortalt tillater FDA Pfizer å bruke den amerikanske offentligheten som laboratorierotter for å studere denne vaksinen videre.

Advarsler i FDAs retningslinjer for leger:

Kontraindikasjoner

Ikke administrer Pfizer-BioNTech COVID-19 vaksine til personer med kjent historie med alvorlig allergisk reaksjon (f.eks. Anafylaksi) til noen komponent i Pfizer-BioNTech COVID-19 vaksine (se fullstendig EUA-forskrivningsinformasjon).

Advarsler

Passende medisinsk behandling som brukes til å håndtere umiddelbare allergiske reaksjoner, må være umiddelbart tilgjengelig i tilfelle en akutt anafylaktisk reaksjon oppstår etter administrering av Pfizer-BioNTech COVID-19 vaksine.

Immunkompromitterte personer, inkludert personer som får immunsuppressiv behandling, kan ha redusert immunrespons mot Pfizer-BioNTech COVID-19 vaksine.

Pfizer-BioNTech COVID-19 Vaksine beskytter kanskje ikke alle vaksinemottakere.

Bivirkninger

Bivirkninger etter Pfizer-BioNTech COVID-19 vaksine som er rapportert i kliniske studier inkluderer smerter på injeksjonsstedet, tretthet, hodepine, muskelsmerter, kulderystelser, leddsmerter, feber, hevelse på injeksjonsstedet, rødhet på injeksjonsstedet, kvalme, ubehag og lymfadenopati (se fullstendig EUA-forskrivningsinformasjon).

Alvorlige allergiske reaksjoner er rapportert etter Pfizer-BioNTech COVID-19 vaksine under massevaksinering utenfor kliniske studier.

Ytterligere bivirkninger, hvorav noen kan være alvorlige , kan komme til syne ved mer utbredt bruk av Pfizer-BioNTech COVID-19-vaksinen.

Alvorlige bivirkninger er definert som:

• Død;

• En livstruende bivirkning;

• Sykehusinnleggelse på sykehus eller forlengelse av eksisterende sykehusinnleggelse;

• En vedvarende eller betydelig inhabilitet eller betydelig forstyrrelse av evnen til å utføre normale livsfunksjoner;

• En medfødt anomali / fødselsskade;

• En viktig medisinsk hendelse som kan baseres på passende medisinsk vurdering, kan sette den enkelte i fare og kan kreve medisinsk eller kirurgisk inngrep for å forhindre et av resultatene oppført ovenfor. ( Kilde .)

Siden Pfizer COVID-vaksinen skal distribueres gjennom landets Walgreens- og CVS-butikker, vil alle disse butikkene ha leger og paramedikere som står klar til å behandle pasientene som får anafylaktisk sjokk?

Eller kommer militæret til å være i alle disse butikkene og tilby medisinere for å håndtere det?

For å få den siste versjonen av disse retningslinjene, besøk FDAs nettsted her .

Alle bør kontakte sine føderale representanter i senatet og huset og kreve at FDA inkluderer de samme advarslene for gravide og ammende kvinner som de britiske retningslinjene for den samme vaksinen inneholder!

Se også :

Storbritannia først med å godkjenne Pfizer COVID vaksine som tidligere leder for Pfizer Research sier vaksine kan gjøre kvinner infertile

Bønneklinikker for vaksine er nødvendig for den kommende tsunamien av vaksineskader

Legg igjen en kommentar