World Economic Forum Avslører Plan For Å Blokkere Solen Med ‘Rombobler’

HAF26. Juli 2022

I juni 2019 signerte World Economic Forum – en privat gruppe elitemilliardærer – et strategisk partnerskap med FN, en mellomstatlig organisasjon. Dette svært tvilsomme partnerskapet ble dannet med det eksplisitte målet om å “akselerere implementeringen av 2030-agendaen for bærekraftig utvikling.”

verdensøkonomiske forum avslører plan om å blokkere solen med "rombobler"

Dette trekket ble sett på av mange over hele verden som en “bedriftsovertakelse” av FN og ble motarbeidet av hundrevis av frivillige organisasjoner, ideelle organisasjoner, tenketanker og myndighetspersoner. Et åpent brev i september 2019, signert av disse organisasjonene, beskrev i detalj problemet med et slikt trekk:

Bestemmelsene i det strategiske partnerskapet sørger effektivt for at bedriftsledere vil bli ‘hviskerådgivere' til lederne av FNs systemavdelinger, og bruke deres private tilgang til å fremme markedsbaserte profittskapende ‘løsninger' på globale problemer, samtidig som de undergraver reelle løsninger innebygd i offentlig interesse og gjennomsiktige demokratiske prosedyrer.”

Siden den skjebnesvangre dagen i juni 2019 har WEFs innflytelse vokst og deres relevans og makt i regjeringen har økt enormt.

Under -pandemien la WEF ut sitt oppdrag, kalt  The Great  om å bruke pandemien til å presse det de sier er et behov for “globale interessenter til å samarbeide om samtidig å håndtere de direkte konsekvensene av COVID-19-krisen” å “hjelpe med å informere alle som bestemmer den fremtidige tilstanden til globale relasjoner, retningen til nasjonale økonomier, prioriteringene til , naturen til forretningsmodeller og forvaltningen av en global allmening.”

The Great Reset ble avskrevet av faktasjekkere som en konspirasjonsteori til tross for at WEF tok til orde for det offentlig og lederen av WEF, Klaus Schwab, bokstavelig talt skrev en bok med den tittelen – og tok til orde for nettopp disse initiativene.

Etter å ha samlet massiv innflytelse fra myndighetene i årevis, har gruppen, som åpenbart omtaler seg selv som «elite» , kommet til den samme konklusjonen som Billy Boy kom til for mange år siden – vi må stenge ute solen for å bremse klimaendringene.

I forskjell fra Gates-planen om å sprøyte aerosolpartikler inn i atmosfæren for å blokkere solen, har WEF stilt seg bak MIT-forslaget om å bruke “rombobler” for å danne et solskjold.

“Rombaserte løsninger ville være tryggere – hvis vi for eksempel avleder 1,8 prosent av innfallende solstråling før den treffer planeten vår, kan vi fullstendig reversere dagens globale oppvarming.”

En annen fordel med dette spesielle solskjoldet er at det er reversibelt, da boblene kan tømmes og fjernes fra deres posisjon.

Kulene ville være laget av et materiale som silisium, transportert til verdensrommet i smeltet form, eller grafenforsterkede ioniske væsker.

Foreløpig er planen en arbeidshypotese, og forskerne bak den utfører kun eksperimenter i laboratoriet. Med henvisning til den svært kontroversielle karakteren til slike geoingeniørplaner, falt WEF tilbake på forholdet til FN for å rettferdiggjøre det.

har vist seg kontroversielt, men FNs mellomstatlige panel for   har sagt at det er en nødvendig plan B  hvis temperaturstigninger ikke kan begrenses til et overkommelig nivå.

Faktisk, uavhengig av elitens forsikringer, gjør mange forskere og offentlige organer grep for å forhindre slike handlinger. Noen land har til og med forbudt praksisen.

I fjor trakk nasjonen Sverige tilbake planen deres om å teste Billy Boys plan om å spraye partikler på himmelen for å teste å blokkere solen – med henvisning til uenigheter blant forskere.

Andre ønsker rett og slett å kompensere alle som tar skade av disse prosjektene.

, professor i anvendt fysikk og offentlig politikk ved Harvard University, anerkjenner de “svært mange reelle bekymringene” ved geoengineering, ifølge en rapport i Forbes. For å kompensere for disse risikoene har han foreslått å opprette et “risikobasseng” for å samle inn midler for risikoen forbundet med å leke moder natur – opp til og inkludert avkjøling av et område så mye at innbyggerne ikke klarer å dyrke mat.

Som Forbes rapporterer:

Igjen, disse temperaturreduksjonene fører med seg alvorlige risikoer. Minusgrader i 1815 førte til mislykkede avlinger under nesten hungersnød. Britiske forskere har sitert stratosfæriske aerosoler fra vulkanutbrudd i Alaska og Mexico som den potensielle årsaken til  tørke i Afrikas Sahel-region . Store forstyrrelser av det globale klimaet kan få utilsiktede , negativt påvirke høyt befolkede regioner og skape en ny flyktningkrise.

David Keith har foreslått opprettelsen av en  “risikopool”  for å kompensere mindre nasjoner for andre skader forårsaket av slike tester, men en slik utbetaling kan være liten trøst for de som er fordrevet av ulevelige forhold.

Faktisk. Ingen sum penger ville kompensere for at en familie mistet hele landet sitt på grunn av minusgrader og ble tvunget til å flytte til et annet land. Men dette er noen av risikoene forbundet med værmodifikasjoner – og det er grunnen til at en liten gruppe globale eliter som ikke er forskere – ikke bør ta disse avgjørelsene for 8 milliarder mennesker.

Kilde: TheFreeThoughtProject.com

‘Rådet For Inkluderende Kapitalisme' Er Den Nye VerdensordenenForrige Innlegg

FN Og WEF Står Bak Global Krig Mot BønderNeste Innlegg

Relaterte Artikler

verdensøkonomiske forum det er "rasjonelle" grunner til å mikrochipe barnet ditt

STYREMIKROBRIKKEIMPLANTATVERDENS ØKONOMISKE FORUM

World Economic Forum: Det Er “Rasjonelle” Grunner Til Å Mikrochipe Barnet Ditt

HAF20. August 2022

verdens økonomiske forum krever sammenslåing av menneskelig og ai intel for å sensurere "hatfulle ytringer" og "feilinformasjon"

KUNSTIG INTELLIGENS (AI)STYREVERDENS ØKONOMISKE FORUM

World Economic Forum Krever Sammenslåing Av Human Og AI Intel For Å Sensurere “Hattaler” Og “Feilinformasjon”

HAF16. August 2022

wef krever slutt på privat bileie

VERDENS ØKONOMISKE FORUM

WEF Krever Slutt På Privat Bileierskap

HAF31. Juli 2022

un & wef står bak global krig mot bønder

AGENDA 2030VERDENS ØKONOMISKE FORUM

FN Og WEF Står Bak Global Krig Mot Bønder

HAF28. Juli 2022

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.