Right on…v/ Malkoff Ulf 16.12 2022

Når kommer forslaget om ett stort rike? Om ikke lenge tenker jeg. Landegrensene har vært vidåpne i tiår. Norge har via politikerprofitørene her hjemme solgt arvesølvet vårt og overlatt Finanstilsynet til Eu. Kjerkol har overlatt vaksineprogrammene for oss til Eu og forrige statsminister uttalte at nordmenn ikke har mer rettigheter på nasjonen Norge enn resten av verden. Når kommer forslaget om ett stort rike?

Når kommer forslaget om å gi avkall på nasjonenes navn? Om vi bare skal kalles nasjonen EUropa, elle A1, A2 osv. Den frekke kommer om ikke lenge for…. nå har politikerprofitørene målt oss ut så lenge at de ser på oss som en saueflokk. Vi har hatt islam dundrende over landegrensene våre i vel 50 år og kulturen vår slår sprekker uten at vi går i fakkeltog for mer av denne herligheten .Datter og sønn ligger voldtatt og skamslått på soverommet og vegrer seg for å gå ut. Samma det sier mor og far, de kommer med krydret mat og bussjåføren er hyggelig. Så enkle er vi(de)

Pandemien siste årene var ikke annet enn en IQ test for å se hvor lett vi var å lede. Husker vel at tre ikke kunne besøke to hvis to kunne besøke tre og man skulle hoste og nyse inn i albuen for så å hilse på hverandre med albuen? Kan love at politikerprofitørene lo på seg brokk etter hver pressekonferanse her. Tør garantere at vi snart er inne i ett stort rike. Adolf nikker nok litt med siste rest av pekefingeren der nede. Sosialist som han var og eneste religionen han respekterte var islam hvilket du ser konturen av i dag. Det som aldri helt har kommet i klartekst er at sosialisme er skjult kommunisme og nazisme er og blir sosialisme.

Tre ting man lurer på. Når kommer forslaget fra Storting og regjering om å avvikle Norge og når skal man forstå og mobilisere politikerprofitørene opp på Akershus festning samt og til slutt hvordan det vil gå med kommunismen vs Islam. To av verdens farligste ismer som til nå samarbeider hvis begge krever verdensherredømme. Håper jeg blir gammel nok til å se denne finalen.

God kveld.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.