Norge vil for alltid bli under skjørtet til det ustabile USA.

Norge en ikke nasjonalstat, men en stat som tilhører USA. NATO som forsvarsallianse er kjørt i grøfta, Norge er uten fri vilje og blir diktert av USA

Det er ikke i Norges interesse å bli diktert av USA og EU i konflikten som nå pågår i det nye Russland, hvor det russiske folk som har blitt undertrykt er blitt gjenforent med sitt eget land.

Norske interesser er å ivareta og opprettholde et vennskapelig forhold til Russland, så lenge Russland ikke direkte truer Norge, noe Russland heller aldri har gjort. Norge er forhindret fra å i ivareta våre egne interesser, USA dikterer de norske politikerne til å forsvare USAs interesser.

Forsvarsalliansen NATO bruker USA til et pressmiddel for å diktere hva Norge skal gjøre i minste detalj. Er ikke uten grunn at USA foretrekker svake Jens Stoltenberg og har fått han til å fortsette.

Så lenge Norge leverer våpen, ammunisjon og trener soldater som skal ivareta interesser til fremmede makter er ikke lenger Norge en selvstendig nasjon. I et langsiktig perspektiv er det å gå mot Russland i en situasjon hvor Norge ikke er truet, det samme som å overgi landet til USA for alltid. Russland vet selfølgelig at Norge er en ynkelig liten nasjon uten egen integritet.

USA har dratt Norge inn i sin ideologiske kamp for å penetrerer Russland ideologisk. USA ønsker et regime etter vestlige standarder som de mer eller mindre kan kontrollere. Å projisere vestlig patologisk liberalisme over på Russland vil med sikkerhet gi USA en hånd på rattet i fremtiden.

Lykkes et slikt scenario vil Vest-Europa bli omkalfatret og Norge vil opphøre å eksistere. Som selvstendig tenkende nasjon er vi som sagt allerede opphørt å eksistere.

Legg igjen en kommentar