NATOs generalsekretær ledet tidligere Bill Gates GAVI-vaksineallianse

  • 1. juli 2022
Bilde: Bill Gates og Jens Stoltenberg ved World Economic Forum i 2006; Bilde (C) WEF

Det blir virkelig vanskeligere for hver dag å ikke tenke på en konspirasjon. Merkelig nok er ikke denne stasjonen spesielt fremhevet i Jens Stoltenbergs CV – den mangler helt i hans tyske Wikipedia-oppslag. Stoltenberg og Gates har jobbet sammen i flere tiår, og forsidebildet viser de to sammen på World Economic Forum i 2006.

En kommentar av Willi Huber

Uavhengig av vaksinasjonsagendaen og andre hensyn, har tilsynelatende ingen funnet det merkelig at en sosialistisk politiker er generalsekretæren for den vestlige militæralliansen NATO. Venstre og et fungerende nasjonalt forsvar – det henger ikke sammen, ingen steder. Hvis du ser på historien, så er sammenkoblingen av “venstrefolk og militæret” stort sett til skade for deres eget folk, som er undertrykt av diktatorisk styre – drap og drap inkludert.

Stoltenberg er en typisk partisoldat, han har aldri lært eller gjort annet enn politikk. I utgangspunktet falt han ut av Waldorf-skolen og inn i det norske sosialistpartiet da han fortsatt var tenåring. Søsteren hans var en marxist-leninistisk ekstremist. Hennes innflytelse på Stoltenberg skal ha vært stor, i ungdommen framsto han som motstander av Vietnamkrigen. Det var også bråk, som steinkasting mot den amerikanske ambassaden i Oslo. Hvordan passer det inn i hans nåværende engasjement? Et godt spørsmål.

Søster er Chief Health Officer

Stoltenberg er født i 1959 og «jobbet» fra 1979 som journalist i Arbeiderbladet. Fra 1985 var han formann i arbeiderungdommen. Samtidig studerte han økonomi og ble uteksaminert i 1987. Siden 1990 har han hatt ulike verv i norsk topppolitikk, først som statssekretær, deretter som finansminister og to ganger som statsminister (2000-2001 og 2005-2013). Hans venstreorienterte søster har siden reist seg til å bli generaldirektør for Norges høyeste helseforetak.

Stoltenberg kan sees på som en trofast alliert av globalismen, som driver både klimaagendaen og immuniseringsagendaen. Det siste ikke bare siden korona-pandemien. Tilsynelatende støtter han Bill Gates’ agenda om å vaksinere hele verden. Mellom 2002-2005, mellom hans periode som statsminister, ledet han Bill Gates’ GAVI Vaccine Alliance . Stoltenberg sørget også for at enorme summer med norske penger ble omdirigert direkte til GAVI – fra 2005 til 2010 vel 400 millioner amerikanske dollar – slik Bill og Melinda Gates Foundation selv publiserte.

Små sprøyter gir millioner av barn livets gave. Enkle rusmidler kan redde mødrene deres. At alle disse mødrene og barna kan reddes er et mirakel i vår tid for meg.Stoltenberg i en tale i 2013

Drivkraft bak klimaagendaen

Stoltenberg spiller en tilsvarende ledende rolle innenfor klimasekten. 2013-2014 var han FNs velviljeutsending om klimaendringer. I 2013 fungerte Stoltenberg som FNs spesialutsending for klimaendringer (global oppvarming) og ledet FNs høynivåpanel for systemomfattende sammenheng og rådgivende gruppe på høyt nivå for finansiering av klimaendringer. Så han tok seg av det globale samarbeidet for å fremme klimaagendaen og dens finansiering.

Tilsynelatende tror Stoltenberg selv sterkt på ideene han går inn for – det er derfor han burde være så nyttig for den globale eliten og for Bill Gates. Så etter at han selv hadde tydd til geninjeksjoner, som millioner av andre mennesker over hele verden, ble han syk av herpes zoster, hele ansiktet hans var dekket med smertefulle spor av helvetesild . Årsaken til disse sykdommene er det faktum at geninjeksjoner svekker menneskers forsvar massivt. Et sunt immunsystem holder ulike virus i kroppen – som herpes – godt under kontroll. Etter hver geninjeksjon avtar denne ekte, naturlige beskyttelsen drastisk – og det gjelder helvetesild, men også den fryktede turbokreften.

På direkte vei til tredje verdenskrig

Spørsmålet er om Stoltenberg blir sett på og ansatt av denne verdens eliter som en «nyttig idiot» fordi han lett lar seg påvirke og ledes av sitt venstreorienterte og dermed kunnskapsfiendtlige verdenssyn. Eller om han er klar over konsekvensene av sine handlinger og om han er å betrakte som en av hjernene bak hendelsene som for tiden leder verden inn i krise og rett mot atomkrig. Det er en spesiell smak når en venstremann, som i sin ungdom kastet stein «mot Vietnamkrigen» gjennom vinduene i den amerikanske ambassaden, nå leder verden inn i tredje verdenskrig. Slike menneskers fordervelse kan vanskelig settes ord på.


Boktips: Alpinapoteket

Bondelegene i Alpene hadde tradisjonell kunnskap om urter som hjalp mange mennesker til å behandle sykdommer. Den wienske farmasøyten Arnold Achmüller har samlet og vitenskapelig undersøkt reseptene og formlene i årevis: Dette verdifulle oppslagsverket ble utvidet til å omfatte siste forskning, praktiske tips og nyttige illustrasjoner og er strukturert i henhold til helseproblemer.

Kan bestilles fra Kopp-Verlag i hele Europa og uten fraktkostnader!

Legg igjen en kommentar