Klaus Schwabs høyre hånd ber om «masseutryddelse» for å innlede Great Reset31.10.2022 / 

Av Ethan Huff / 

KommentarerOmgå sensur ved å dele denne lenken:

Ny

Kopier URL

Klaus Schwabs høyre hånd ber om «masseutryddelse» for å innlede Great Reset

ANNONSE

En annen lekket video har dukket opp for å vise at World Economic Forum (WEF), ledet av den beryktede globalistkongen Klaus Schwab, planlegger å slippe løs massefolkemord som katalysatoren for sin lovede «Great Reset».

Yuval Noah Harari, som beskrives som Schwabs «høyre hånd», er på en kampanjeturné akkurat nå og skiller en ny bok han angivelig har skrevet. Det manuskriptet stiller spørsmål som: Hva trenger vi så mange mennesker til ?

Nå som globalistene har oppnådd nesten total kontroll over stort sett alt , ser de ut til å være klare til å avlive flokken av menneskelige slaver. Det begynte i denne siste delen med Wuhan-koronaviruset (Covid-19) -plandemien , etterfulgt av Russlands invasjon av Ukraina.

Det er også skyhøy inflasjon, svikt i forsyningskjeden, matmangel, ødeleggelse av avlinger og annen økonomisk ustabilitet – alt som virvler inn i en perfekt storm av global sjokk og ærefrykt.

Hararis siste lekkede uttalelser viser til ikke-globalister som “vanlige mennesker” som er fullstendig disponible, og avslører en dyp holdning av selvopplevd overlegenhet og globalistisk overlegenhet.

Harari sier at vanlige folk under ham har rett i å være redde for fremtiden fordi livet deres kan ta slutt når som helst. Og det ville ikke være noe stort tap, sier han, fordi ikke-globalister er «overflødige».

“Vi trenger bare ikke det store flertallet av dere,” sier en israelsk globalist

I en fremtid som drives av «smarte mennesker», fortsatte Harari med at vanlige mennesker naturlig vil møte økte følelser av angst og frykt for å bli etterlatt . Og teknisk sett har han rett: de som nekter å gå om bord i Kristi ark vil faktisk bli stående igjen i Hararis globalistiske dystopi.

«Vi trenger bare ikke det store flertallet av dere,» uttalte Harari høyt uten å skamme seg, og trodde at han var uovervinnelig.

Som vi tidligere har rapportert , innrømmet Harari, en israelsk historiker og professor ved det hebraiske universitetet i Jerusalem , åpent at han og resten av hans globalistiske kabal slipper løs transhumanisme som sin egen personlige “teknologiske Noahs ark” – noe som betyr at de tror på løgnen som tukling. med deres DNA og genetiske tegninger vil på en eller annen måte gi dem evig liv mens resten av oss enten blir eliminert eller forvandlet til deres permanente slaver.

Å snakke om denne typen ting pleide å bli hånet og stemplet som konspirasjonsteorisme , men nå har vi planen som kommer rett fra munnen på selve globalistkabalen – rett ut i det åpne uten skam.

Rockefeller Foundation offisielle Alan Gregg er en annen frittalende globalist som nylig erklærte at verden har kreft og at kreft er menneskeheten – unntatt seg selv, selvfølgelig.

Prins Phillip, den avdøde dronning Elizabeths ektemann, trodde også at menneskeheten er en kreft som han ønsket at han kunne utrydde ved å dø og komme tilbake til livet som et drepende virus.

De nå ødelagte Georgia Guidestones avslørte at den globalistiske planen for deres forestilte “New World Order” innebærer å redusere den nåværende befolkningen i verden fra omtrent åtte milliarder, det nåværende antallet, til bare 500 millioner.

Tidligere president Bill Clinton signerte, uten at mange visste det, en såkalt «biologisk mangfold»-godbit under sin periode som inneholder et eksplisitt uttalt mål om å redusere verdens befolkning til én milliard, i det minste som en start.

På “grasrotnivået” har globalistene gjort en eksepsjonell jobb med å programmere millioner av vestlige til å støtte massefolkemord gjennom abort og til og med barnemord, sistnevnte utgjør drap på et barn etter at han eller hun allerede har forlatt livmoren.

“George Orwell advarte oss om disse tider,” skriver Baxter Dmitry for Newspunch . «Han sa at de ville overbevise oss om at krig er fred. Hvor rett han hadde.»

Vil du holde deg oppdatert på de siste nyhetene om globalistene? Besøk Globalism.news .

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.