Hvem jobber Camilla Stoltenberg egentlig for?

Av

 Margrethe Salvesen

 –

22. oktober 2022

0

Høsten er her, og vi visste de ville skru til igjen. Trykke på » frykt og vaksineknappen.»  

Av Margrethe Salvesen.

Det virket jo så bra sist. 
Utrolig hvis folk kjøper dette reprisetrikset en gang til. 

Folkehelsedirektør Camilla Stoltenberg framstår i VG, som en desperat salgsagent, som med skremsel vil pushe flere bevist skadelige produkter på folk. Nå også på uskyldige barn!  

Har den dama ingen etiske reflekser?  

For hvordan kan hun ignorere Pfizers innrømmelse i Europaparlamentet 10.10.22, hvor direktør Janine Small tilsto at vaksinen ikke har vært testet for smittespredning!  

Kan man da i det hele tatt kalle det en ?  

Og hvordan kan Camilla Stoltenberg ignorere mer enn 60 000 bivirkninger av produktene hun har pushet de siste to årene? Inkludert hjertebetennelser og blødninger hos altfor mange ungdommer. 

Tre av de fire Covid vaksinene Stoltenberg har pushet på befolkningen har blitt stoppet på grunn av fatale skader. 

Astra Zeneca førte som kjent til tragiske blant unge helsearbeidere. Johnsen og Johnsen ble også stoppet på grunn av skader. Og Moderna er ikke lenger anbefalt for de under 30 år, på grunn av hjertebetennelser.  

Dette er ikke småtteri å ha på samvittigheten for den som skal være øverste ansvarlige for folkehelsa. Burde man ikke rett og slett gå av, etter slike graverende ? Eller bli anmeldt? 

Er det i det hele tatt noen grunn til at vi bør stole på FHI-direktørens vurderinger nå, etter at vi har sett disse katastrofale konsekvensene av hennes tidligere vaksine-råd? 

Hvem jobber Camilla Stoltenberg egentlig for? Følger hun bare ordre? Er det EU/WHO, med beina dypt plantet i Big Pharma som styrer (u)helseagendaen igjen? Agendaen alle FN land må følge.  

Er det tilfeldig at Stoltenberg pusher influensa-vaksinen på barn, nå som EMA nettopp har godkjent Covid vaksine ned til 6 måneder gamle spebarn? 

Og hva er det EGENTLIG i årets vaksine-cocktail? 

Snart kommer nok tallene og reportasjene fra de statsstøttede puddel-mediene, som bekrefter at det er ekstremt mange syke og mange dødsfall i høst og vinter. 

Det vi ser av sykdom og overdødelighet nå, har selvfølgelig ingenting å gjøre med de eksperimentelle injeksjonene, som lederen for landets har pushet de siste to årene.

Se intervjuet med Camilla Stoltenberg i VG her: 
https://www.vg.no/forbruker/reise/i/nQQXWQ/fhi-venter-influensaepidemi-i-vinter 

https://www.aftenposten.no/norge/i/bGavL3/etterlatte-etter-astra-zeneca-doedsfall-opproert-over-manglende-beklagelse

stopper Moderna, og anbefaler den ikke lenger til de under 30 år…
https://www.dagbladet.no/studio/nyhetsstudio/5?post=75019 

Finland stoppet Moderna i 2021!
https://www.aftenbladet.no/utenriks/i/0Go11E/finland-stanser-moderna-vaksinering-av-menn-under-30


PS:

CDC advisers recommend adding Covid shots to routine immunization schedules for kids, adults

«Adding Covid vaccines to the routine childhood immunization schedule is the first step in potentially getting the shots covered by the Vaccine Injury Compensation Program, a more established program that allows those alleging vaccine injuries to pursue settlements from the federal government instead of vaccine manufacturers.«

Vaksineindustrien kjører hardt på for å få vaksinene godkjent for barn, for da vil de ha lovens beskyttelse mot saksøkere.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.