Ble 2012-brevet fra den norske politikeren skrevet av Illuminatis mørkemann i Norge?

“Illuminati want my mind soul and my body – secret society trying to keep their eye on me.” Tupac Shakur

Den norske politikeren ble angivelig anholdt av PST da Project Camelot, som opprinnelig fikk E-posten, reiste fra USA for å intervjue denne innside-kilden. Brevet kan du lese her.

Khaqan Khan er mer enn bare en norsk politiker. Han er en sionist og tilhører Likud/Tzion. Han er en internasjonal lobbist, frimurer av 33grad (member of brothers of light in the house of the moon and the golden snake), medlem av Wolfpack 12, deputy member of – KIM, medlem av SV, medlem av Lions club international, member of P.N – Power Networking.

Aliaset Carl Brenerheim la meg til på Facebook i oktober 2009, bildene hans avslørte raskt hvem dette var. Fortell meg hvem du har som venner så skal jeg si deg hvem du er. Han var avbildet med  tidligere Jørn PST Holme, den nye sjefen Janne, Terje Solheim, Statsministern, Jonas Ghar Støre og andre med nøkkelroller i AS, både nasjonale og internasjonale.

USA-vennlige tidligere PST-sjef Jørn Holme med Khaqan Khan.

Det ene øyet ser alt – makten bak makten,  illuminati,  den skyggen som fører mot tyrrani – er en manifestasjon av Khaqan Khan i Norge. Han er ryktet å ha deltatt på bilderberg møter, men ifølge han selv: «do you think i would walk into the front door, i could have just snuck up in the back, nobody would have known i was there» sier han i en mailkonversasjon til Leo Zagami, en EX-illuminati avhopper som bodde i Norge i flere år med sin norskmuslimske kone på Stovner hvor han ble kidnappet og tvangsinnlagt i 8 dager også kastet ut av landet. I motsettning til Khakan Khan, valgte han ikke å være stille og blek i ansiktet.

Nåværende demoniske PST-sjef Janne Kristiansen med Khaqan Khan.

Leo mener K.K er PST og Project Camelot er CIA ment for å fjerne fokuset fra det frimureriet har stelt i stand på jorden i over 2000 år, den pågående krigen mot humaniteten, den daglige urett i demokratiets navn som har drept flere hundre millioner i 2 verdenskriger,øst mot vest og vest mot øst – kapitalisme vs komunisme som var 2 betalte opposisjoner betalt av Britisk-israelisme og vestlig kapitalisme som prøver nå og kontrollere sannhetsbevegelsen med falske profeter med sine profiter om undergang, New Age-doktriner, kalkulerte kosmiske begivenheter, kanaliserte budskap som Ilduka og andre transemediumguruer som er sikker på at Obama er en helgen for menneskeheten, også har du Zetatalk som nyhetsspeilet.no desverre ofte representerer, som skylder alle naturkatastrofer som forursakes av delikate og hygieniske «stille-krigføring» værmodifikasjonsvåpen på den vingede Nibiru.

Kronprins Harald og illuminati.

For de som fortsatt tror Norske frimurere er annerledes fra den internasjonale kom det for første gang i 2005 internasjonal illuminati-frimureri på som okkultisten Khakan Khan asner som høyeste mester.

NORWAY
Bro John Garland, Deputy Grand Master, MW Senior Grand Officer and Brethren: I have the honour to give notice that the Masonic High Council of England and Wales, the mother Masonic High Council of the World, received a large delegation of Norwegian Brethren from the capital city of and that we are now in the process of establishing the First Craft Freemasonry Lodge on Norwegian soil, Lodge Akershus Lux at the capital city Oslo.

Hvem er sjefen på dette bildet?

Ifølge Leo er Norge bekledd med ondskap og satanisme, det stemmer med tanken på hvor mye av oljefondet som dreper verdensborgere hvert år, hvor mange psykiatere som dreper uskyldige mennesker med psykofarmaka, antallet barnekidnappinger i barnevernet, våpenforhandlinger med internasjonale statsterrorister, og hvor innavlet regjeringen er for å holde makten i skinnet.

«Then we got through this energy field and came to another room. I saw that there was a screen on the side of the wall that said HUMAN – NOT HUMAN – PURE – NOT PURE. After I saw this I was thinking: Are there ‘NOT HUMANS' too ??» The letter from the norwegian politician

Khakan Khan har mange sider, gode og dårlige, med tanke på at brevet ble publisert og noen små smuler av sannhet kvikket opp alternativ-bevegelsen til å reagere er brevet noe verdifult, men andre deler er nøye utvalgte løgner som ble skrevet for 50-60år siden da Illuminati møttes under et møte hvor de valgte å avlive større deler av befolkningen for å hindre en babybloom generasjon oppå en babybloom generasjon. Økt hygiene, renslighet og god levestandard økte forventet levealder og menneskene vil oversvømme markedet og utjevne tilbud og etterspørsel. Før andre verdenskrig, var løpebåndende i krigsindustrien flere tusen mil lange og mange mennesker fikk jobb og økonomisk stabilitet og en framtid, men eliten møttes ofte i skjul bak lukkede dører unntatt fra offentligheten for å diskutere hvorda dette problemet på best mulig måte kan løses, så de inngikk et internasjonalt prosjekt om å grave underjordiske baser og forberedet verden på Al Gore og Climate-gate-panelet til FNs dommedagsscenarioer hvor Bill Gates og CFR-gruppen, Rockefellers, og andre svovelutslipp-fra-fly-predikanter mener at du puster karbon og må derfor elimineres for mennesker er et ifølge Prince Philip.

Khaqan Khan gir hemmelig frimurer-handshake til Erik Solheim

Er Khakan Khan en kontrollert opposisjon til makten? Eller er han en ekte kilde og venn av menneskeheten som legger ut smuler med sannheter der han kan? Kan det finnes gode frimurere? Han forsøkte å fremstå som en truther på Carl Brenerheim profilen, ofte klipte han og limte fra nyhetsspeilet og blandet det med egne bilder av eliten og signerte alltid med sitt eget navn. Det er vansklig å tro, at PST ikke følger med på han når han tar kontakt med meg, som PST følger med på.

Han fikk nylig et brev fra International visitor leadership program som både Stoltenberg og Bondevik var deltagere på før de ble statsministre for å statuere hvor man ender opp som følge. Det får meg til å undre om han kansje kan bli den første minister med minioritetsbakgrunn i nærmeste framtid? Er 2012 og frølager-evakuering avblåst og avlyst? Det ser ut som de tenker langsiktig nå. Kan det tenke seg at de syr sammen en revolusjon i maktpolitiske spillet for galleriet, et par politikere offres, makten «avbalanseres» etter at en avslører og fløyteblåser vil stå frem med navnet Khakan Khan eller Carl Brenerheim og rydde oppi demokratiet og bli hyllet som en anti-nwo kriger.

Kan dette være min bror? Etter at PST dreper meg, og erstatter meg med denne CIA-roboten som har lest alle mine artikkler? just a thought..

Den Brazilianske Frimurer Lula

Brevet og avsløringene rystet mange mennesker, noen tok farvel med sine bekjente, bestillte overlevelsesbøker, opptrekkerhårføner, spaceblankets, anti-radiation pills, og en handlet alltid en ekstra vare for langtidsforsyningen lagret i boden klar for å løpe mot skogen.

Dommedagsfrølageret til Rockefeller, Norge og var planlagt i 2006, lenge før politikerens brev var skrevet, der han avslører at 2.000.000 norske borgere er sikret overlevelsebillet til 5 års opphold i underjordiske byer som er interkontinentalt sammenkoblet med levitasjonstog som reiser i ekstrem fart.

Usa og Israel har siden Nasas avsløringer på 70tallet begynt på konstruksjonen, sammen med Norge og eventuelt flere ukjente – inngangsporter til den globale underverden hvor landets prominente og nødvendig –  leger, psykiatere, bioforskere, Bill Gates, millitæret, ingeniører, og et morass av finansfyrster, konger, og alle som trengs for å bygge opp jordoverflaten igjen med teknologi som vil lage et nytt paradigmeskifte – vi snakker Fred Flintstones til Meet the Jetsons, hvor naturen er fredet fra mennesker og befolkningen er opprettholdt rundt 500 millioner, som en viss globalistdepopulist reiste et 30meters høyt monument for i Georgia's Guidestones.

Økte naturkatastrofer, flom, tørke, jordksjelv som har hundredoblet seg den siste tiden anses i det indre storting ansvarspålagt denne nibiru/planet X som ifølge the kolbrin bible, historien om noahs ark og syndefloden, Zacharia Sitchins tolkninger av de sumeriske tekster, og Nasas funn, og derfor må de være heroiske og vandaløse ute i den politiske verden som representanter for den økonomiske makt for å suge penger ut av verdensøkonomien som et sort hull for eliten og verdens største prosjekt for menneskehetens overlevelse.

SV = Sosialistisk verdensorden

De lures til å stilles til ultimatum ,det blir brukt som et og bøtemiddel for å holde politikere i strengene, de blir bedt om å  bare «holde ut» for at kaos ikke skal bryte løs om alle fikk vite det, «dette er det beste for de beste», ikke de fleste, for de blir overlatt på jordoverflaten for å overleve på egen hånd, om de ikke blir tvunget inn i arbeidsleire eller skutt for å nekte ordre. En vond drøm jeg har hatt i det siste er der dronebasene som ønskes i Røros for USA's verdenshegemoni, vil eventuelt kontrolleres fra de underjordiske basene og ta livet av de resterende overlevende etter at de trykker på den fordømte knappen og flommer og skjelver jordkloden, smelter nordpolen, åpner underjordiske oljevulkaner, sprayer på liv, helse og miljø og ødelegger våre barns framtid for vi har ikke tilgang til frølageret på Svalbard.

Flere politikere oppfører seg merkeligere den siste tiden, Jens klarer så vidt å gå rett, og Audun Lysbakken har sett for lenge i lyset og er pr.dags dato ansvarlig for menneskehandel i barnekvernet. Det er så sjeldent som en eneste gang blitt stilt et kritisk spørsmål til en eneste politiker i Norge den siste tiden, dette landet tror mer på sine politikere og autoriteter mer enn andre land i , 50% av befolkningen tok svineinfluensasprøyten, iforhold til andre land i Europa med 1-3%. Polen nektet forøvrig og hele regjeringen endte opp med å bli likvidert.

Din nye statsminister i 2017?

«Maybe we all go to hell in the end, but it will be one hell of a ride anyway, aight» Khakan Khan på facebook profilen.

Autentisiteten til planeten Nibiru har svak troverdighet. avslørte planet nummer 10 i solsystemet, med 3600års syklus i en ekliptisk bane, men er NASA så troverdige at vi kan regne med ansvarlighet og at de avslører alt de kommer over? Hvorfor holde tilbake så mye annet info som Rosewell og Eisenhowers møte med aliens? Mest sannsynnelig vil informasjon om jordens undergang holdes hemmelig, eller lekke ut av insidere og avhoppere, det er uvanlig å se NASA gå offentlig med slikt info, også trekke utsagnene tilbake gjør det hele mer suspekt. Det var en person som var glad for avsløringene, Zacharia Sitchin. Er menneskeheten besøkt av «Annunakier»? Var navnet på planeten deres Nibiru?  Visste det summeriske folket at Uranus er grønn? Kan vi være sikkre på at Sitchin som den eneste oversetter av dette 7000år gammle leiretavle-skrifter har tolket det riktig? Det er flere rykter om at Sitchin er affilliert med Vatikanet.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.