COVID er en SVINDEL, og SARS-COV-2 viser seg å være ETT DATA VIRUS……

som INGEN til dato har kunne påvise, INGEN, så det er helt utrolig å lese avisene om både virus funn og funn av muterte versjoner, når IKKE ETT ENESTE LAB i hele verden kan levere ett eksemplar som viser viruset, og det hevdes der er ca 2.5 millioner som er død av viruset. Obduksjoner i Hamburg av over 100 Covid døde, gav NULL resultat, man fant ingen virus, og det gjør man heller ikke andre steder man obduserer døde. Det man finner er Influensa A og Influensa B virus, samt lungebetennelser med streptokokk og Stafylokokk bakterier, men altså INGEN SARS-COV-2 VIRUS….. CDC som leder an her, kan IKKE LEVERE ett eneste eksemplar av hverken originalen eller en eneste av de mange ti-tusener av mutasjoner man hevder å ha observert, og jeg spør hvordan man man hevde å ha funnet noe man IKKE KAN PÅVISE?

Jeg ville ikke skjønt stort av dette om jeg ikke samtidig kjente Croman og Drosten og PCR testen de har rigget for misbruk, ja det har ikke andre begreper, PCR testen KAN IKKE finne noe SARS-COV-2 virus, da det enste man hevder å vite om viruset, er kjennskap til 37 av i alt ca 30.000 deler, altså sier man at man kjenner 0.123% av viruset, RESTEN ER DATA ANIMERT….så det sier seg jo selv, ett DATA VIRUS vil de neppe klare å finne i en menneskekropp.

Svindelen faller fra hverandre nå, myndigheter verden over er tatt med buksene helt av, og ettersom man lenge har vist, at tiltakene IKKE bedrer noe som helst med folkehelsen, tvert om raseres både folkehelsen og økonomien, og de fortsette med enda verre tiltak som portforbud, ja da må alle sammen fatte at det IKKE er beskyttelse av folkehelsen som er agendaen, nei den er å rasere hele dagens økonomiske system, og akkurat det er de i ferd med å lykkes med, med mindre vi stopper de nå.”

FREDAG ​​9. SEPTEMBER 2022. STUDIE: 94 % av mottakerne av mRNA-jab har funnet “metalllignende gjenstander” i blodet. STUDIE: 94 % av mottakerne av mRNA-jab har funnet “metalllignende gjenstander” i blodet

Tre kirurger fra Italia utførte en studie som fant at nesten alle som blir “vaksinert” for Wuhan-koronaviruset (Covid-19) med mRNA (messenger RNA)-injeksjoner ender opp med å utvikle tilsmusset blod fylt med en “aggregering av erytrocytter og tilstedeværelsen av partikler av forskjellige former og størrelser av uklar opprinnelse.” Metalliske partikler “som ligner grafenoksid og muligens andre metalliske forbindelser,” sier forskere, plager blodet til de “fullvaksinerte”, og etterlater sirkulasjonssystemene deres utsatt for koagulering og andre helseskader. (Relatert: Covid jab-ampuller inneholder definitivt grafen og andre mystiske kjemikalier.)

Kirurgene evaluerte 1006 personer som utviklet symptomer etter injeksjon med enten Pfizer-BioNTech-sprøyten eller Moderna-sprøyten. Og forbløffende 94 prosent av dem viste tegn på alvorlig forurenset blod bare én måned etter å ha blitt stukket. “[U] hva produsentene har funnet hensiktsmessig å sette inn de såkalte mRNA-vaksinene,” skrev forfatterne, får røde blodceller som bærer oksygen og karbondioksid (CO2) til å samle seg.

Dette fenomenet fører til koagulering og andre helseproblemer – noen ganger raskt og noen ganger i løpet av uker eller måneder. “Det kan hevdes at, bortsett fra vår innovative anvendelse av mørkfeltsmikroskopi for å merke de fremmede metalllignende objektene i blodet til mRNA-injeksjoner fra Pfizer eller Moderna, har vi replikert blodarbeidet til de koreanske legene med en mye større prøve,” skrev teamet i papiret sitt, med tittelen “Foreign Materials in Blood Samples of Recipients of COVID-19 Vaccines.”

“Våre funn er imidlertid styrket av deres parallelle analyse av væskene i hetteglass med mRNA-sammensetninger sammen med sentrifugerte plasmaprøver fra tilfellene de studerte intensivt.” Hvis du vil ha tilsølt blod, fortsett og bli “vaksinert” for covid Den fullstendige sammensetningen av partiklene og hva de alle er er fortsatt ukjent, og det er grunnen til at forskere fortsetter å undersøke problemet for svar. Det vi vet er at disse stoffene ikke er det du vil flyte rundt i blodet – ikke hvis du ønsker å være sunn, uansett. Utrolig nok viste bare 58 personer av de 1006 som ble sett på normal hematologi ved hjelp av mikroskopisk analyse.

Resten har alvorlige blodproblemer som sannsynligvis vil forverres over tid og viser stadig mer bekymringsfulle symptomer, som muligens kan føre til døden. Med henvisning til en rekke andre studier som ser på det samme problemet, skrev forskerne at det nå er “velkjent” at fibrin har en tendens til å klynge seg sammen i blodstrømmene til mennesker med full stikk. Det er også en markert vaskulær toksisitet av jab spike-proteinene som kan sees gjennom mikroskopisk analyse. Spesielt fire tilfeller ble valgt for spesiell oppmerksomhet da de viser et mer alvorlig utfall etter injeksjon. “Vi hevder utvetydig at de 4 tilfellene beskrevet i denne serien er representative for de 948 tilfellene der det ble funnet ekstraordinært unormale strukturer og stoffer,” skrev forskerne.

De fortsatte med å skrive at slike “bråte forandringer” som de som sees hos 94 prosent av testpersonene er dypt bekymrende da de avslører en overgang av blod som går fra “perfekt normalitet til en patologisk, med tilhørende hemolyse, synlig pakking og stabling av rødt” blodceller i forbindelse med dannelsen av gigantiske konglomeratfremmede strukturer, noen av dem fremstår som grafenfamiliens superstrukturer.»

“Slike fenomener har aldri vært sett før etter noen “vaksinering” fra fortiden, la de til. “I vår erfaring som klinikere er disse mRNA-injeksjonene veldig ulikt tradisjonelle “vaksiner”, og produsentene deres trenger, etter vår mening, å finne ut hva som er i injeksjonene og hvorfor det er der.” “I vår kollektive erfaring, og etter vår felles profesjonelle mening, er den store mengden partikler i blodet til mottakere av mRNA-injeksjoner uforenlig med normal blodstrøm, spesielt på nivået av kapillærene.”

Når en person har tatt vaksinen så er det bare å bestemme dødsdagen til denne personen det er bare å sende høy emf stråling mot personen for mettallet i vaksinen gjør at blodet koagluerer for av stråling blir det varmt. og personen dør. blodet koagluerer . derfor dør menneskene plutselig.

Legg igjen en kommentar