Umenneskelig og nedverdigende behandling – Vår inntekt kontra utgifter

 ingargrunnloven  InntektPolitikkUtgifter  8. september 2022 5 minutter

DELER DENNE; (La dette brevet ut på mine fb-sider tidligere, men samtlige ev dem ble fjernet av facebook, da den ikke tilfredsstilte deres standarder – FOR EN NORGES INNBYGGERE HAR!!)
«Her er virkeligheten dagens har ført oss inn i, og som de gir fullstendig blaffen i:

«Hei, skriver anonymt, og vil bare få ut min frustrasjon.

Jeg har egentlig lyst at vår elendige statsminister skulle ha lest dette.

Jeg sitter her og strigråter av frustrasjon sinne, føler meg ubrukelig og føler jeg har svikter som mor.

Kjære Jonas

Du har helg nå og koser deg sikkert med din familie og din indrefilet og kanskje en god flaske til den. Og ja du har kanskje strøm for det har ikke jeg. På onsdag ble strømmen min borte. Selv om jeg har vært i kontakt med kraftverket her jeg bor. Betalt 3000kr av de 18 000 jeg skylder siden mai. Og lovet de resten nå fredag (igår) vettu hva Jonas?

Jeg fikk lønn på fredag men den kom ikke før ca kl 16. og hun var ferdig på jobb kl 15 og min kvittering for betaling er det da ingen andre som tar stilling til der. Så nå sitter vi her i mørket med noen duftlys jeg hadde stående. All mat i fryseren går nå til helvete. Det er vel mat for noen tusen kroner der, maten i kjøleskapet er også ødelagt og jeg måtte kaste alt.

Jeg har ikke dusja siden onsdag morgen for at mine 4 barn kan bruke noe av det varme vannet som var igjen. Så nå står vi her og har dårlig samvittighet, har unngått øyekontakt med barna fordi vi skammer oss. Jeg og min mann mistet begge jobbene i pandemien, har endelig fått ordentlige jobber. Prøver å komme oss på beina igjen. Men det hjelper ikke når du Jonas bare skyter prisene i været. Hvordan får du sove om natta Jonas, hvordan?

Er du ikke redd for karma. Hvor er strømstøtten dere prater om. Ikke på faens for du er verre enn han. Du har og kommer til å ha mange ødelagte familier på samvittigheten, eller har du samvittighet? Dine hender er like skitne som han sine. Du Jonas duuuuu ødelegger like mye familier som Putin. Jeg sitter her og gråte mer enn noen gang. Du har ødelagt meg som mor. Jeg vet ikke om jeg kommer til å komme meg psykisk av dette på en stund, og der er din skyld Jonas . Skjerp deg, du knuser mange familier i , mens du selv koser deg med våre skattepenger.

Barna er såpass store at de skjønner hva som skjer, utenom minstemann som tror det er noe som er ødelagt og at håndverker kommer for å fikse en dag når han er ledig.

Hadde lyst til å legge ut dette på vi som krevet billigere strøm og regjeringen Støre må av. Men der kan man ikke skrive anonymt. Så om noen vil ta screen og legge ut der så vær så god.»

HER ER LØSNINGEN VBA. NORGES GRUNNLOV:
Link til https://lovdata.no/dokument/NL/lov/1814-05-17

§ 92. Statens myndigheter skal respektere og sikre menneskerettighetene slik de er nedfelt i denne grunnlov og i for Norge bindende traktater om menneskerettigheter.

§ 93 (utdrag). Ingen må utsettes for tortur eller annen umenneskelig eller nedverdigende behandling eller straff.

Statens myndigheter skal beskytte retten til liv og bekjempe tortur, slaveri, tvangsarbeid og andre former for umenneskelig eller nedverdigende behandling.

§ 98. Alle er like for loven.

Intet menneske må utsettes for usaklig eller uforholdsmessig forskjellsbehandling.

§ 104 (utdrag). Statens myndigheter skal legge forholdene til rette for barnets utvikling, herunder sikre at barnet får den nødvendige økonomiske, sosiale og helsemessige trygghet, fortrinnsvis i egen familie.

§ 110. Statens myndigheter skal legge forholdene til rette for at ethvert arbeidsdyktig menneske kan tjene til livets opphold ved arbeid eller næring. Den som ikke selv kan sørge for sitt livsopphold, har rett til fra det offentlige. (Betyr NAV!)

Disse få paragrafene er fra landets høyeste rettskilde, Norges Grunnlov / Konstitusjon, men styrkes enda mer med Menneskerettsloven paragrafer og tekst.

Flere paragrafer er interessante: §§ 1, 2, 49, 75 pkt. a. og d., 82, 83, 95, 100 (ytringsfrihet og innsynsrett), 113.

Menneskerettsloven finner du her: https://folkebevegelsen.wordpress.com/2022/08/27/lov-om-styrking-av-menneskerettighetenes-stilling-i-norsk-rett-menneskerettsloven/

I Norge har vi ca. 4 millioner innbyggere, menn og kvinner som er over 18 år, dvs. velgere. HVEM ENGASJERER SEG MOT UMENNESKELIG OG NEDVERDIGENDE BEHANDLING?

Les litt om vår økonomi og våre naturressurser som eies av innbyggerne i Norge.
Tidligere innlegg:

** https://folkebevegelsen.wordpress.com/2022/08/27/nav-igjen-men-hva-med-kommunenes-ansvar-for-innbyggernes-rettigheter/

** https://folkebevegelsen.wordpress.com/2022/08/25/eldresviket-2021-og-mange-ar-bakover-i-tid-kanskje-for-1985/

** https://folkebevegelsen.wordpress.com/2022/08/25/folg-pengene-klarer-du-det/

** https://folkebevegelsen.wordpress.com/2022/08/27/lonn-forskjellen-i-norge-et-av-verdens-rikeste-land-hvor-stortinget-no-as-ikke-bryr-seg/

** https://folkebevegelsen.wordpress.com/2022/08/27/verdens-og-norges-naturressurser-og-landbruksressurser/

HVA ER forskjellen på rød og blå side??

Hvorfor får ikke innbyggerne nyte inntektene / overskuddet fra Staten Norge AS?
Hvorfor kan ikke penger overføres fra Oljefondet til eget land ifm. med problemene vi har i å klare å betale pålagte skatter, avgifter og offentlige byrder?

Tanker fra Finansdepartementet: https://www.document.no/2022/09/08/finansdepartementet-aner-ikke-hva-det-gronne-skiftet-koster/

Når teksten over i disse paragrafene viser våre menneskerettigheter, hvordan er det mulig at Staten / Stortinget AS og regjeringen IKKE følger nevnte paragrafer? Hvilket lovverk følges av Regjering / Storting / Rettsstaten Norge og samtlige av Stortingets underliggende (service-) organer siden Grunnloven og Menneskerettsloven ikke fungerer??

Undertegnede statsborgere ved velgere krever at Norges Grunnlov / Konstitusjon, landets lov må konstitueres i alt arbeid til stortingspolitikerne i / på / ved / fra Norges Storting / regjering i alle deres vedtak. 
 * Link alternativ A: https://www.underskrift.no/vis/8555

 * Link alternativ B:  https://www.opprop.net/norges_grunnlov_ma_gjores_gjeldende__konstitueres_i__pa__fra_stortinget 

For våre minstepensjonister:
La oss velgere kreve en landsomfattende folkeavstemning om at samtlige minstepensjonister skal få kr. 2.000,- mer utbetalt pr. mnd.:  https://www.opprop.net/vi_velgere_i_norge_krever_en_landsomfattende_folkeavstemning_om_at_samtlige_minstepensjonister_skal_fa_kr_1000_mer_i_sin_minstepensjon?s=89996133 – Vi har økt minstebeløpet til kr. 2.000,- pr mnd, etter at kampanjen ble startet. Hvorfor ikke kreve slik at pensjonistene kan nærme seg minimum fattigdomsgrensa i eget land! Burde være lett forståelig for de fleste!

Når f.eks. arbeidstakere får 2,7% inntektsøkning bl.a. pga prisstigning på varer, får minstepensjonistene 0,7% mindre fordi «de ikke kan få samme livsgrunnlag / kjøpekraft som de som arbeider»?? Hva da med § 98. ALLE ER LIKE FOR LOVEN? September 2022: Nå streiker lærere, men de har høyere lønnsøkning hvert år enn minstepensjonistene!

#Folkebevegelsen (for Norges Grunnlov) ønsker deg og dine en riktig god fortsettelse av uka med positive tanker om mulige løsninger for vår felles fremtid med Norges Grunnlov (unntatt § 115) som vårt felles fundament!!;-)Ingar

#Grunnloven  –  #Menneskerettsloven – #Menneskerettigheter  –  #Borgerrettigheter

Del dette:

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.