Ernæringsprotokoll for å deaktivere og nøytralisere grafenoksid.

del 1 og del 2 delte jeg funn gjort av forskere ved La Quinta Columna (se Orwell Citys oversettelse ) som fant grafenoksid funnet i Covid-“”, masker og Covid-tester. Her er en rask oppsummering, sammen med en anbefalt ernæringsprotokoll for personer som har fått injeksjonene og trenger å nøytralisere grafenoksidet i kroppen.

Grafenoksid (GO) funn:

 • GO-fibre er i plastmasker.
 • GO-fibre er på PCR-prøveservietter.
 • GO er i alle -vaksiner.
 • GO skaper tromboser.
 • GO forårsaker blodpropp.
 • GO forstyrrer immunforsvaret.
 • GO kan utløse en cytokinstorm.
 • GO-toksisitet kan forårsake lungebetennelse.
 • GO skaper en metallisk smak i munnen.
 • GO forårsaker betennelse i slimhinnene.
 • GO gir tap i smaks- og luktesansen.
 • GO er magnetisk (spesielt på injeksjonsstedet.)
 • GO blokkerer avgiftning i kroppen ved å blokkere glutation.
 • GO kan aktiveres av 5G-frekvenser.
 • GO var allerede inkludert som hjelpestoff i influensasprøytene i 2019.
 • GO går gjennom blod-hjerne-barrieren.

Så grafenoksid kan fungere som en solo-utløser for de fleste COVID-. Dette er ikke et eller piggprotein, men et kjemisk krigføringsmiddel.

Ernæringsprotokoll for å deaktivere grafenoksid (haster for alle som ble injisert med “Covid-vaksinen”)

Denne ernæringsprotokollen er en samling som deles av eksperter, inkludert David Wolfe .

 1. Quercetin: Quercetin fungerer som HCQ. En av virkningsmekanismene er at det blokkerer “viruset” (med pigger rundt) fra å feste seg. Disse to kosttilskuddene vil hjelpe mot piggproteinskader og gjelder de fleste organer i kroppen, men ikke alle.
 2. Ivermectin-alternativer: Jeg anbefaler ikke Ivermectin – selv om jeg vet at det anbefales overalt ellers – fordi jeg siden har lært at denne medisinen kan gi nevrotoksisitet på lang sikt. Sjekk i stedet disse Ivermectin-alternativene. 
 3. Løvetannblad: Løvetannbladekstrakt blokkerer piggproteiner fra å feste seg til cellemembranen.
 4. Klordioksid (CDS) eller Miracle Mineral Supplement (MMS) Klordioksid nøytraliserer og eliminerer toppene.

Mellom en blokker (HCQ, Quercetin, IVM, Løvetann, osv.), og en nøytralisator (CDS/MMS, Ozon, NAC), foretrekker jeg en nøytralisator fordi den eliminerer toppene i stedet for bare å blokkere den. (Jeg foreslår) å alternere dette med NAC (i tilfelle det er Graphene Oxide-overføring). Jeg er bekymret for at de blokkerte toppene vil fortsette å sirkulere og nå hjernen og forårsake alle slags psykiske sykdommer (Dr. Malone, Bahkdi, Tenpenny, Mikovits).

De fleste foretrekker klordioksid (CDS) for å avmagnetisere kroppen og NAC sammen med fennikel- og stjerneaniste eller hvit furu-te. Du kan kjøpe frøene og fylle opp siden FDA prøver å forby noen urter og frø.

 • Klordioksid nøytraliserer piggene.
 • NAC eller Glutathione nøytraliserer GO, samt pigger til en viss grad.
 • For beskyttelse vil jeg veksle bruk av klordioksid og NAC. Det er til jeg vet mer.

Sammendrag av Spike Protein and Graphene Oxide Detoxification Protocol via David Avocado Wolfe

Dette er den oppdaterte ernæringsprotokollen for å beskytte de som har blitt injisert med spikeprotein, grafenoksid og mRNA. Den samme protokollen er også nyttig for å beskytte de som er opptatt av spikeproteinet og grafenoksidavgivelsen fra de som har blitt injisert.

Vi har nå bevis på de siste injeksjonene som inneholder: mRNA, piggprotein, grafenoksid, SM-102 og en rekke andre potensielt giftige stoffer. Noen – men ikke alle – injeksjoner ser også ut til å være høyere i grafenoksid og noen ser ut til å være saltvannsplaceboer.

Vi har også bevis på at denne protokollen fungerer ettersom vi samler attester fra mange personer som ble innlagt på sykehus eller skadet etter injeksjon og som har kommet seg.

Hvis du kjenner noen som har blitt injisert og trenger hjelp, vennligst gi dem denne ernæringsprotokollen:

 • Coated Silver (1-6 dråper per dag, avhengig av eksponeringsgrad) (Coated sølv blokkerer det svovelbærende proteinet på piggene fra å komme inn i cellen. Svovelrike aminosyrer på piggproteinet samhandler med sølv og får dem til å folde seg feil ).
 • NAC (N-acetylcystein) (akselererer avgiftning og regnes som en produsent av super avgiftningsmiddelet glutation i kroppen) Dosering: 1200-2400 mg per dag på tom mage. NAC anbefales for å avgifte grafenoksid og SM-102. NAC er vanskelig å finne etter at FDA nylig gjorde det ulovlig å kjøpe over disk i USA.
 • Sink (30-80 mg per dag avhengig av immunologisk trykk)
 • Vitamin D3* (10 000 IE per dag)
 • Lyposfærisk vitamin C (30 ml, to ganger daglig)*
 • Quercetin (500-1000 mg, to ganger daglig)*
 • Jod* (dosering avhenger av merke, mer er ikke bedre. Jod er et produkt du må starte med små doser og bygge opp over tid.
 • PQQ* (20-40 mg per dag)

Shikimate Hovedkilder:

 • Fennikel og/eller stjerneaniste: Disse er også en utmerket kilde til shikimat eller shikiminsyre (som er kjent for å nøytralisere piggproteinet)
 • C60 (1-3 dråpere per dag): Et av problemene vi ser hos de som har blitt injisert er forstyrrelser i deres energifelt (magnetisme) og betennelsespunkter. C60 er en rik kilde av elektroner og fungerer som et brannslukningsapparat mot betennelse og driver samtidig (fordi det bio-fordeles i hele kroppen) en normalisering av elektronstrømmen gjennom hele kroppen. I denne kategorien tilbyr vi to produkter, det tradisjonelle C60-produktet* er laget av deg og C60 SuperConcentrate* er laget av en venn av meg for karbonforsker og inneholder en høyere konsentrasjon av elektroner. C60 anbefales for å nøytralisere piggprotein, avgifte grafenoksid og SM-102.
 • Kull (2-4 kapsler om dagen): Kull er det fremste avgiftningsmiddelet og når det tas på tom mage, jobber det seg ned i tarmene og aktiverer en blodrenseprosess kjent som “interstitiell dialyse”. Vårt Kohlbitr*-produkt er det fremste aktiverte kokosnøttkullet i verden, og vi tilbyr nå også det mer skånsomme bjørkekullet.*
 • Sitrusfrukt (spesielt blodappelsiner, på grunn av deres høye hesperidininnhold – hesperidin er en chalcone som quercetin som deaktiverer piggprotein)
 • Peppermynte (veldig høy i hesperidin)

Superurter for å deaktivere piggprotein:

 • Schizandra Berry* (høy i shikimate)
 • Triphala-formuleringer: På sanskrit betyr ordet Triphala “tre frukter”: en kombinasjon av indisk stikkelsbær (Emblica officinalis), svart myrobalan (Terminalia chebula) og bellerisk myrobalan (Terminalia belerica). Terminalia-fruktene er rike på shikimat.
 • Johannesurt (shikimat finnes i hele planten og i blomstene)
 • Comfrey Leaf (rik på shikimate)

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.