Norulv Øvrebotten: 24.08 2016

Alle land har en mafia, men i har mafiaen hele landet

“Riksadvokat Tor Aksel Busch er som forgjengere integrert i russisk mafia, som sammen med russisk etterretning har den virkelige makten i dobbelstaten Norge. All annen mafia holder Kreml borte ved å kontrollere lov og rett.

Så at Kjell Inge Røkke tilhører russisk mafia er lett å se når han kan hente det han vil av penger i statskassen, og ellers gjøre hva som helst uten å bli tatt. Andre kriminelle i en slik klasse ville politi og riksadvokat ha slått ned på. Så de ikke fikk ta markedsandeler fra russerne.

Riksadvokaten finner du igjen som medvirkende i alle grove forbrytelser med politiske formål. Trippeldrapet på Orderud gård i 1999 og nå massemordet 22. juli 2011, er bare to forbrytelser som er planlagt med ham som sentral oppfølger for å lure befolkningen og gjennom domstolene hvitvaske kriminaliteten som noe annet enn hva den er.

For Moskva er det viktig å ha kontroll over lov og rett i Vesten.

Ikke minst er det av stor betydning å bestemme hvem som skal straffes eller ikke, slik at straffeloven kan benyttes til å beskytte venner og angripe fiender. Noe du ser går igjen i Norge. Som ellers i vest.

Fenomenet er godt kjent fra gamle bananrepublikker i Latin-Amerika.

Josef Stalin fant det største sikkerhetshullet i vest innenfor lov og rett.

Ved smart og i hemmelighet å ta seg inn i dette sikkerhetshullet i det vestlige og sprenge det stort, kunne Stalins hemmelige tjenester sammen med nasjonale femtekolonner elegant gå utenom militære forsvar og slik erobre det ene vestlige landet etter det andre innenfra over lang tid. Vestlig tenkning innen jus ble gradvis erstattet med sovjetisk.

Jurister læres i dag opp til å tenke kommunistisk og benytte motsigelser. Ikke logisk, rasjonelt og vestlig. Bedrag florerer.

Ansatte i de hemmelige russiske tjenestene FSB kan som frynsegode drepe på fritiden og slippe straff.

Det samme systemet praktiseres i vasallstaten Norge, så enten trenerer og stanser riksadvokat Tor Aksel Busch etterforskning av drap som medlemmer av dødsskvadronen her i landet gjør på fritiden. Eller så finner han noen andre som får skylden og de kastes i fengsel på et fabrikkert grunnlag. Dermed blir forbrytelsene effektivt maskert.

Disse maskeringene kan være godt planlagt fra ham og Kremls faste mafiaadvokater i . I første rekke Jens Christian Hauges gamle høyre hånd, Johan Fredrik Remmen. Drap blir koordinert med påtalemakt og dommere og skaper perfekte forbrytelser.

22. juli 2011 viste det. Nok en gang. Dette er rutine i kriminelle Norge.

Det samme skjedde i forbindelse med narrespillet som førte til drapet på en annen av forsvarsminister Johan Jørgen Holsts sekretærer. Anne Orderud Paust, på Orderud gård i 1999.

Grunnen til at drapet skjedde der, da hun var hjemme hos foreldrene en helg, var at de faste snikmorderne på bestilling kunne skyte de gamle foreldrene hennes samtidig, slik at Tor Aksel Busch kunne bruke dem som falske flagg og legge opp til saksbehandling fra påtalemakten ved domstolene på falskt grunnlag. Med bruk av falskt motiv om en gårdstvist i en falsk kontekst.

Fire justismord la Busch opp til som kamuflasje. Det gikk greit. Selv uten et eneste bevis.

Det samme planlagte dobbeltspillet har riksadvokat Tor Aksel Busch altså gjennomført i forbindelse med terroren og massedrapet i Oslo og på Utøya 22. juli 2011. Det er variasjoner over samme tema som går igjen.

Alle land har en mafia, men i Norge har mafiaen hele landet.

En mafiastat har alltid bødler.

Nyhetsspeilet er vel eneste innen pressen som har våget å ta tak i det store problemet som det er at Riksadvokatembetet og politi er integrert i organisert kriminalitet og spesielt russisk mafia. Slik du har fått oppleve i over fem år etter at dette mafiasystemet indirekte forsterket stillingen ved hjelp av å kombinere massedrap med kontinuerlig bedrag fra myndighetene. I en falsk flaggoperasjon over klassisk sovjetkommunistisk lest.

Denne artikkelen fra 2013 har sine mangler og feil, men gir et lite innblikk i hvor galt det er innen alt som angår lov og rett i Norge.

Virkeligheten er langt verre.

At jeg har offentlig avslørt hele spillet fra riksadvokaten og de hemmelige russiske tjenestene i Norge, har gjort det stadig vanskeligere å maskere drap som dødsskvadronen gjør både i tjeneste og privat.

Det gamle kommunistiske spillet kan sprekke. Hvis befolkningen gjør opprør mot det kriminelle styret fra Oslo. Som har Kreml å seg til i ett og alt mot den norske befolkningen.

Alternativet for nordmenn er å fortsette å leve i en stadig mer brutal forbryterstat av russisk kaliber med noen marionetter av norske som utad agerer demokrati for å narre befolkningen til å tro på illusjoner om landet. Og med kontinuerlig terror for å holde ved like det gamle fordekte herredømmet fra .

Lovløshet er å foretrekke fremfor dagens mafiatilstander innen lov og rett i Norge. Hvor det ene narrespillet fra staten mot befolkningen avløser det andre.”

Riksadvokat Tor-Aksel Busch bestyrer retts-Norge som en mafioso

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.