BILL GATES – NYHETER – VAKSINER – Uansett: Bill Gates Vinner: Mens Millioner Trekkes Fra WHO, Gir Trump Milliarder Til Gates-Grunnlagt GAVI

v Derrick Broze, Waking Times

I midten av mai kunngjorde USAs president Donald Trump at USA ville avslutte sin økonomiske til Verdens helseorganisasjon (WHO) og lettelse. Flyttingen ble lurt i mainstream-pressen som en berøringspolitiker som hentet midler fra en viktig global helseorganisasjon under en pandemi.

Til Trumps tilhengere ble avgjørelsen møtt med den typiske jubelen og feiret som nok en Trump-seier mot “globalistene.” For å forstå hva som faktisk skjer, må vi undersøke Donald Trumps handlinger, ikke tweets eller uttalelser i media.

La oss starte med å se på finansieringen som den har gitt til WHO de foregående årene. De siste tallene fra  regnskapsåret 2018 (tallene er ikke tilgjengelige for 2019-20) viser anslagsvis 281,6 millioner dollar til WHO fra USA.

Bill Gates Gavi

Registreringene indikerer at etter den amerikanske regjeringen, er Bill og Melinda Gates Foundation og GAVI, Vaccine Alliance, den 2. og 3. toppfinansøren av WHO. USA som defunderer WHO, skjerper faktisk de teknokrater som allerede har et godt grep om en annen global institusjon.

Dette betyr at da Donald Trump uttalte at USA ikke lenger vil finansiere WHO, gikk Gates Foundation og GAVI inn i den øverste økonomiske rollen. I tillegg ble GAVI grunnlagt av og i stor grad finansiert av Bill og Melinda Gates Foundation i 2000.

Uansett er den øverste giveren og vil fortsette å utvide sin innflytelse og dominans av global helsepolitikk. Som rapportert i  del 2  av min Bill Gates-undersøkelse, lanserte Bill og Melinda Gates Foundation i 2010 “Decade of Vaccines” og ba om en “Global Vaccine Action Plan.”

Siden den tid har de bare vokst sitt nettverk og innflytelse på WHO, GAVI og andre organisasjoner for å forme folkehelsepolitikken på en måte som høster overskudd for Gates selv.

Mens Trumps tilhengere så på USAs tilbaketrekning fra WHO-finansiering som en seier for nasjonalisme eller et svart øye for globalistene, er sannheten litt mer nyansert.

I begynnelsen av juni erklærte Trump-administrasjonen støtte for GAVI for å oppnå en på 1,16 milliarder dollar. Trumps støtte til GAVI kom via det første virtuelle Global Vaccine Summit noensinne  .

På dette toppmøtet overgikk GAVI målet om 7,4 milliarder dollar, i stedet  samlet inn $ 8,8 milliarder dollar  og sikre forpliktelser fra de fleste store nasjoner rundt om i verden. GAVI mottok til og med en donasjon på 5 millioner dollar  fra Rockefeller Foundation .

GAVI uttalte at finansieringen vil gå til “rutinemessige immuniseringsprogrammer” og vil også hjelpe det offentlig-private partnerskapet  “å spille en viktig rolle i utrullingen av en fremtidig Covid-19-.”

Mer enn 25 statsoverhoder og 50 ledere for internasjonale etater, frivillige organisasjoner og privat industri deltok på innsamlingsarrangementet.

Deltakerne inkluderte Tysklands forbundskansler Angela Merkel, FNs generalsekretær António Guterres, Europakommisjonens president Ursula von der Leyen og Verdens helseorganisasjons generaldirektør dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus.

FNs sekretær Guterres uttalte at vaksinen ikke ville være nok, og ba i stedet for “global solidaritet … for å sikre at enhver person overalt får tilgang til vaksinen.” Guterres bemerket også at “vår individuelle helse avhenger av vår kollektive helse.”

Donald Trump, GAVI Og Bill Gates

Det var på dette Global Vaccine Summit der en forhåndsinnspilt melding fra Donald Trump ble spilt. I sin videouttalelse sa Trump at Storbritannias statsminister Boris Johnson ba ham spille inn en melding.

Under sin korte tale uttalte Donald Trump: “Det er flott å samarbeide med deg. Vi vil jobbe hardt, vi vil jobbe sterkt. ” Trump kalte også COVID-19 for “middel” og “stygg” og sa at det har vist “det er ingen grenser, det diskriminerer ikke.”

Trumps støtte til GAVI ble gjentatt på -kontoen til USAs Agency for International Development (USAID). “USAID ekko er  @Realdonaldtrump ‘s ord og er stolte over å samarbeide med  @Gavi  ved å begå $ 1160000000 for å beskytte mennesker gjennom , fordi  #VaccinesWork ,   tweet leser. ( Det bør bemerkes at  USAID  har også blitt  anklaget for å skape falske sosiale medienettverk  i et forsøk på å øke uroen i utenlandske nasjoner. )

Det var faktisk USAID som først  kunngjorde  pantsettelsen på 1,16 milliarder dollar i februar. Trump-administrasjonen inkluderte det engasjementet på 1,16 dollar som en del av budsjettet for regnskapsårene 2020-2023. Budsjettet for  regnskapsåret 2021  inkluderte 290 millioner dollar for GAVI.

Husk at postene fra regnskapsåret 2018 viser anslagsvis 281,6 millioner dollar til WHO fra USA. Trump-administrasjonens kunngjøring om en innledende investering på 290 millioner dollar overgikk lett den amerikanske investeringen i WHO. I løpet av de neste tre årene vil USA gi mer enn 800 millioner dollar til GAVI for sine vaksinasjonsprogrammer.

Nok en gang setter dette Bill Gates og hans organisasjoner på toppen av den globale helsepyramiden. Så hva hadde Mr. Gates å si om suksessen med Global Vaccine Summit?

“Siden oppstarten har GAVI bidratt til å vaksinere mer enn tre fjerdedeler av en milliard barn … Og nå trapper den opp og sier at den er villig til å levere en Covid-19-vaksine så snart en er tilgjengelig for å avslutte pandemien så snart som mulig, ”  Sa han på toppmøtet. “Vi må også fornye vår forpliktelse til å levere hver livreddende vaksine det er til hvert barn på jorden.”

Trump-administrasjonens støtte til utvikling av vaksiner for å bekjempe COVID-19 er også synlig i en nyere virtuell hendelse arrangert av  Global Citizen  og EU-kommisjonen.

27. juni var Global Citizen vert for “Global Goal: Unite for Our Future – The Concert” som ble støttet av Bloomberg Philanthropies, Bill & Melinda Gates Foundation , Wellcome Trust og Corporate Partners Citi, Procter & Gamble, SAP, Verizon og Vodafone . Nok en gang gikk midlene samlet inn til arrangementet til det Gates-stiftede GAVI.

Under dette arrangementet kunngjorde USAs ambassadør for FN, Kelly Craft, USAs forpliktelse på 545 millioner dollar til GAVI mot hjelpearbeid for COVID-19. ”Sammen må vi jobbe på en åpen, gjennomsiktig og støttende måte for å bygge en tryggere, mer spenstig verden. Vi må være den ekte multilateralisten i ordets beste forstand, og arbeide mot det felles beste, ”  sa Craft .

På et  virtuelt toppmøte i mai 2020 , også organisert av EU-kommisjonen, forpliktet Trump-administrasjonen seg til å gi ytterligere  775 millioner dollar  i nødhjelp, humanitær, økonomisk og utviklingshjelp for regjeringer, internasjonale organisasjoner og veldedighetsorganisasjoner som bekjemper pandemien. På samme arrangement bidro Bill og Melinda Gates Foundation til $ 125 millioner.   

Uansett, Gates Vinner

Samlet – Mai-utbetalingen på 775 millioner dollar; begynnelsen av juni-kunngjøringen på 1,16 milliarder dollar; og slutten av juni-gave på 545 millioner dollar – disse skatteytende finansierte investeringene vil gi rikelig med ressurser for GAVI, og deretter Bill og Melinda Gates Foundation.

Disse midlene oppveier lett de lune 281,6 millioner dollar USA ga til WHO.

Det er viktig å forstå at WHO er en del av FN, som i seg selv er en “mellomstatlig organisasjon” som prøver å erstatte nasjonalstater slik vi kjenner dem i dag til fordel for globale styringsordninger.

GAVI er et “offentlig-privat partnerskap” der statlige organer og private organisasjoner samarbeider for å tilby en slags offentlig tjeneste. Ingen av disse organisasjonene er valgt av det frie folket i nasjonene de opererer i.

Til tross for dette faktum fortsetter Trump-administrasjonen å gi milliarder til GAVI og ved å gjøre det videre, fremmer Bill Gates sitt mål om å vaksinere 7 milliarder mennesker.

Trump kan ha trukket midler fra WHO, men den avgjørelsen gjør det mulig for Gates å ta full kontroll over WHOs politikk og fortsette å bruke amerikanske skattyter for å finansiere vaksineprosjekter, inkludert en hastevaksine mot COVID-19. Dette var sannsynligvis planen hele tiden.

Som vi tydelig har vist i tidligere rapporter, har Gates en stor innflytelse på COVID-19-utvinningen og global helse generelt.

En 2015-rapport med tittelen,  filantropisk makt og utvikling: Hvem former dagsordenen? , undersøker påvirkningen fra global filantropi og gir eksempler på utilbørlig innflytelse Gates og andre kan utøve.

Rapporten bemerket at forskere har vært kritiske til GAVI for å følge en “Gates-tilnærming” om globale helseutfordringer, “å fokusere på sykdomsspesifikke vertikale helseinngrep (gjennom vaksiner), i stedet for horisontale og helhetlige tilnærminger (f.eks. Styrking av helsesystemet) .” 

I mai 2019 omtalte administrerende direktør i Gavi, Seth Berkley,  “anti-vaksine sentiment” som en sykdom  som må sensureres fra . Berkleys uttalelser er perfekt i tråd med Bill Gates visjon og eugenikkens større agenda. Publikum kan ikke få lov til å stille spørsmål ved sikkerheten til vaksiner – uansett hvor hastet de er.

Dette er grunnen til at Trump-administrasjonen utnevnte en Big Pharma- mangel til å lede “Operation Warp Speed”, Trumps plan for å raskt spore utviklingen av vaksiner mot COVID-19.

I mai  utnevnte Trump Moncef Slaoui , en tidligere utøvende med vaksineprodusent GlaxoSmithKline, til å tjene i en frivillig stilling, assistert av hærgeneral Gustave Perna, sjefen for Army Materiel Command.

I følge Trump-administrasjonen fokuserer Operation Warp Speed- programmet på fire vaksiner, med håp om å teste og produsere 100 millioner doser innen oktober 2020, 200 millioner innen desember og 300 millioner doser innen januar. Slaoui har sagt at han mener målet med vaksiner innen januar 2021 er et “troverdig mål.”

Nok en gang er Gates ‘fingeravtrykk over hele situasjonen. Slaoui har selv en lang historie med Bill og Melinda Gates Foundation , og sitter i styrene til selskaper som er koblet til organisasjonen.

Det ser ut til at til tross for de offentlige uttalelsene om å avhende fra WHO eller tweets om å stå opp mot globalistene, fortsetter Trump-administrasjonen å presse dagsorden for å vaksinere enhver person på planeten.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.