Man blir bare oppgitt av å lese slike innlegg!

Når att på til flere i fra FB gruppa Norway.org liker det som står skrevet her så skjønner jeg i hvertfall EN ting: At den jobben jeg har gjort i den gruppa jeg er admin i nå 4 år er å betrakte som bortkastet. Som jeg har nevnt tidligere vurderer jeg å legge ned FB. gruppa.

Å bruke min siste tid på dette er bare bortkastet tid. Nå er jeg drit lei!!

Nyhetsoppdatering luftambulansetjenesten i .

Det har vært mye snakk og spekulasjoner, og misnøye fordi jeg har tatt opp temaet luftambulansetjenesten, og deres mulige rolle i Norges «geoengineerings program». Da kan jeg opplyse dere om at jeg, i et helt år nå, daglig, har fulgt luftambulansetjenesten i Norge igjennom appen flightradar24. Grunnen til at jeg bestemte meg for å ta dem i nærmere øyensyn, var flere ting som jeg ikke skal gå inn på nå.

Jeg har dokumentert alle mine funn i en rapport jeg holder på å lage, og alt jeg har kommet fram til, vil etterhvert bli gjort tilgjengelig for alle som vil lese.

Jeg har i den siste tiden lagt ut flere innlegg der jeg presenterer noe av det nyeste materialet av det jeg mener er mistenkelig flyvning av Norges luftambulanse tjeneste. Dette gjør jeg først å fremst for å lokke fram infiltratørene i gruppen, slik at jeg kan kaste dem ut av gruppen.

Samme metode, bare en annen historie bruker jeg på andre grupper på nettet for å luke ut infiltratører der. Men da bruker jeg «Hitler trikset» mitt. Det fungerer HVER gang, og det er plass til absolutt alle på listen min, som begynner å bli skremmende lang. ???? Og det vil senke prosentantallet av oss virkelige våkne, ganske drastisk. ????

Da jeg presenterte min «teori» her i gruppen, hadde jeg aldri forventet et såpass svært RUSH av infiltratører som ikke visste hva stygt de skulle finne på å kalle meg for. Og ikke bare fra alle infiltratørene, men jaggu meg fra ett par av våre mest våkne medlemmer kom det ukvemsord og stygge meldinger.

WOW, jeg hadde ikke engang ANT at hjernevaskeprosessen når det gjelder denne tjenesten i Norge, var såpass utbredt og så sterk forankret i Nordmenn. Jeg opplevde noe , fra folk som vet hva jeg står for, men ellers var det som sagt utrolig aggressiv reaksjon i infiltratørmiljlet. Jeg var superfornøyd. Jeg hadde oppnådd nettopp det jeg ville! ????

Nemlig å få luket ut disse forstyrrende elementene. ???? Det disse infiltratørene er ute etter er kun å sabotere sannheten. Legg merke til at de kun responderer i de trådene som det er «hold» i. De er også satt der for å holde med øye med oss, for å spotte en eventuell revolusjon. Dette er mennesker betalt av . Vi må ikke glemme at vi faktisk står midt opp i en verdenskrig og en verdenskrise av dimensjoner, og denne gangen akter Deep state å gå «all inn», og har gardert seg mot aktører som meg, som er ute etter å avsløre deres kriminelle agenda.

Det som jeg også finner svært mistenkelig og rart, er at etter jeg tok opp dette her i gruppen, så har de tre siste dagene vært omtrent rensket for luftambulanser. ???? Istedenfor så har det de siste to dagene, dukket opp helt utrolig mange Viderøe fly i forskjellige størrelser, som jeg allerede har registrert merkelige flyvninger på.

Jaja, den som overlever får se hva det er de holder på med. ????

Da vet dere alle hvor jeg står i denne problemstillingen, og jeg håper alle forstår alvoret i situasjonen vi står i, og at dere forstår at jeg ALDRI ville presentere noe her inne, som jeg ikke har belegg for å kunne si noe om. ❤️????

Admin FB gruppa Geoengineering Norway.org

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.