Innlegg fra venner 22.07 2022

Skrev denne nå et sted der noah har anmeldt en mann for at hans truede hunder drepte en fredet huggorm. Huggormer er altså bedre beskyttet en hunder i . Helt gal, for nå viser dette at i Norge er huggormer bedre beskyttet enn hunder. Nå har vi skadet hardt, over 5000 friske mennesker og over 100 friske barn, og hvor mange er drept? Det hører man ikke noe om, men tilbyr heller ytterligere en genmodifikasjon nummer 4 (Grunnlurt + 2 boostere). Dette er ikke noe nytt. Om jeg kjøper 2 hamstre og setter de i gangen sammen med den ulovlige ams strømmåleren. Så vil de begge dø om skremmende få dager. Så ringer jeg til Noah og forteller de denne historien hvor planen var å drepe 2 hamstre med den ulovlige måleren for å bevise at hamstre er bedre beskyttet mot stråling enn barn i Norge. Så ville de anmeldt meg for overlagt drap på to dyr, og jeg ville fått store problemer. Men… installerer du en slik ulovlig ams strømmåler f.eks. 4 meter fra hodeputen til ditt barn, så er det en garanti for hodesvulst i løpet av få år. Når disse problemene dukker opp, ca nå (vi har i Norge nå et stort antall påbegynte hjernesvulster hos barn ved ulovlig ams strømmåler), så vil det ikke skje noe annet enn at det blir konstatert at den ungen har et nettbrett som nå får skylden, og den veldig ulovlige ams strømmåleren får lov til å bli stående. Om noen år, så vil også neste «hodepute» få hjernesvulst. Avstand til måleren handler kun om tiden til svulst. Svulst om 3 år eller 6 år er like problematisk. Det blir uansett en ødelagt barndom med inn og ut av sykehus, samt at det er ikke uten risiko å pirke inne i hjernen, uavhengig om det er godartet eller ondartet. Og ikke misforstå, dette er også veldig farlig for voksne samt at barna trenger sine voksne. Men… hos ikke-utvokste barn, så er ikke skallebenet herdet. Det er fortsatt vann i «sømmene». Vann leder som kjent, stråler veldig godt. Og deres skalleben er tynnere. Ikke bli fanatiske, men få en oversikt over deres hverdagsstråling i deres strålingsfære, og bli bevisst på hva dere utsetter barna og dere selv, for. Sjekk avstand fra ulovlig ams strømmåler til hodeputer og mye brukte oppholdsrom. Gjør tiltak, ring f.eks EMF Consult Drammen for råd og tiltak, evt. måling. Finn først ut hva et akuttiltak kan dreie seg om. Og er hodeputen under 4 meter unna den ulovlige måleren, så ville jeg flyttet barna før jeg ringer til Drammen. Les historier på Flydal blogg om emnet.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.