Thorbjørn Morstad (Nanokjemi-Nanopartikler) 17-07 2022.

Angrep i høy grad nå. Litt over alt øker - maset og stresset blir mer og mer intens. Vær-manipulasjonen setter folk ut av balanse og de eldre får mer jobb med immunforsvaret enn de yngre fordi temperatur-hopp fra 2-3 grader opp og ned…ikke er naturlig. Temp-forandringen skjer for raskt. Vi sliter alle nå med temp-hopp opp til (og over) 10 grader opp og ned!!! I tillegg har vi mer Nano-fiber i luften. Spindelvev og Nano-fiber er begge…litt i samme verden. Geometrisk spinn. Grapheneoksid er Heksagonale nano-gass og/eller nano-kapsler og/eller nano-krystaller. Selvensemblerende partikler i luften som nano-fiber kan godt feste seg til edderkopp-spinn..samt “skape hvite flekker på grønne blader i naturen ???? Vær-temp-hopp kan selvsakt også skade og drepe planter ????

Om vi finner ut at grapheneoksid (i nano-gass form) har blitt blandet med Klor..skal vi ikke bli overrasket ???? Grapheneoksid blandet med Aluminium..ser vi også. Våre falske skyer har 2 måter med forsøke på å “blokkere solen” Den ene ved å skape nano-gass filter med “skyer” og den andre ved å sprøyte ekstra godt…rett på naturen (etter at oksid-gass har landet på jord-overflaten)…for å redusere Biosyntese og Liv på Jorden.

Vannet vårt er også i fare ???? Gale forskere og Eugenister (som står bak -eksperimentet) feiler heldigvis grovt på flere punkter ???? Biosyntesen og Solens plasma øker med effekt på Jorden ???? Mennesker tar vare på, og forsvarer, både seg selv og Dyrene våre ???? Grunnen til at dette forumet øker grovt i antall, er og blir…SOM Å TELLE ANTALL FOLK SOM VÅKNER PR DAG!!!! ???? Vi våkner og fler og fler folk aner at “NOE ER HOPPENDE GALT”!!! Folk vil forstå hva som skjer rundt og i oss ???? Grapheneoksid i kroppen…er REN GIFT og samme type GIFT, sprøytes ut i vår atmosfære. Før vi river ned 5G-antenner og lager Discotek av HAARP-lokalene..må bevisstheten øke betraktelig. Vi Folket, kan for øyeblikket ikke annet enn å informere/studere og forsvare oss ☀️????

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.