Litt info om Morgellons sykdom….som først setter seg i huden for så å trenge inn i cellene!

Morgellons er en sykdom karakterisert ved et sett med som inkluderer:

  1. Tilstedeværelsen av en unik bakterie i blodet som ser ut til å ødelegge røde blodlegemer. Denne organismen har blitt kalt en ” kryssdomenebakterier ” av en ledende Morgellons forsker.
  2. Følelsen av insekter som biter huden.
  3. Dramatisk forstyrrelse av kalsiummetabolismen som resulterer i alvorlige tannproblemer, inkludert hull i tannkjøttet og eventuelt tap av tenner.
  4. Små fibre vokser ut av kroppen. Dette symptomet er ikke alltid til stede.
  5. Åpne sår av ulik størrelse på huden. Disse sårene inneholder vanligvis uvanlige halvgjennomsiktige fibre. Dette symptomet er ikke alltid til stede.

Morgellons chemtrail-additiv har en dyp forbindelse med Morgellons som er forklart nedenfor.

Morgellons Chemtrail-tilsetning

Morgellons forsker Clifford Carnicom har avslørt overbevisende bevis på at Morgellons sykdom er forårsaket av chemtrails .

Jeg er ikke det minste overrasket over denne åpenbaringen. Som en som kan lukte og smake chemtrail-nedfall når det når bakkenivå, har jeg funnet ut at hver gang dette tilsetningsstoffet er tilstede, øker mine egne kløende hudsymptomer dramatisk i løpet av minutter. Motsatt, når dette tilsetningsstoffet forsvinner, reduseres det tilsvarende symptomet dramatisk.

Jeg har opplevd denne sammenhengen mellom dette chemtrail-tilsetningsstoffet og dette spesielle symptomet siden 2005, men i løpet av de siste månedene (sent 2019 til i dag – 2/2019) har dette tilsetningsstoffet blitt sprayet i intense nivåer nesten daglig, noe som har resultert i uutholdelige symptomer, nemlig følelse av insekt bite huden.

Jeg vet ikke på hvilke steder dette tilsetningsstoffet brukes, men i dette området brukes det daglig når dette skrives.

Smak og Lukt

Mange av smakene og luktene knyttet til og deres tilsetningsstoffer er merkelige og vanskelige å beskrive. Dette tilsetningsstoffet er ikke annerledes.

Den beste beskrivelsen jeg kan gi er at den smaker som en kombinasjon av 4 komponenter. Disse er ordnet med den sterkeste smakskomponenten øverst:

  1. En krittaktig sovepille – Den første komponenten er en unik, skarp smak som ligner veldig på ubufrede sovepiller. Denne smaken er ikke ulik smaken i luften på praktisk talt alle sykehus. Denne smaken virker litt utvannet for å gjøre den noe “kritt”.
  2. En bitter urt – Den andre komponenten er en gressaktig, bitter smak som finnes i rå bitre urter.
  3. Metall – Den tredje komponenten er en halvskarp metallisk smak. Dette er en smak jeg opplever i et rom når stål eller jern blir kuttet eller bakken produserer svevestøv.
  4. Motorolje – Den siste komponenten er litt som motorolje. Denne komponenten oppleves både som en smak og en subtil lukt som er tilstede i luften når dette tilsetningsstoffet er tilstede.

Tilknyttede Chemtrail-typer

Historisk sett har dette tilsetningsstoffet forekommet med følgende chemtrail-typer. Merk at det ikke alltid er tilstede når disse chemtrail-typene er tilstede:

Skadebegrensning

Den mest effektive måten jeg har funnet for å redusere symptomene forbundet med dette chemtrail-tilsetningsstoffet, er å bruke en våt maske . For meg reduserer dette symptomene godt over 50%.

Jeg har funnet ut at stimulerende immunsystemfunksjon bidrar til å redusere hudfølelsen merkbart. Jeg bruker immunstimulerende urtetilskudd for å oppnå dette resultatet.

Det er viktig å legge til at den insektbitende følelsen alltid er tilstede, men normalt på “tolerable” nivåer (for meg). Men når dette tilsetningsstoffet er i luften, blir følelsen overveldende og svekkende og forstyrrer arbeid og søvn.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.