Insektmiddelavstøvningsapparat fra luften.

Beskrivelse

30. mai 1961 D. RUTTEN AERIAL INSECTICIDE nus'rmc DEVICE 3 Sheets-Sheet 1 Arkivert 13. okt. 1958 Lou/Is D. Raf/en 1N VEN TOR. MM. AV m 30. mai 1961 D. RUTTEN AERIAL INSECTICID DUSTING DEVICE 5 Ark-Sheet 2 Arkivert 15. okt. 1958 7 Louis 0. Rut/en OPPFINNER.Q BY Mm W Mz M,LDRUTTEN ‘AERIAL INSECTICID DUSTING DEVING DEVICE 30. mai 1961 Arkivert 13. okt. 1958 3 ark-ark 3 Louis D. Rut/en HVVENTOR. @16 AV lgizanuab ndae P r 9 2 986 360 n'sisncnclbn nusrn'stc DEVICE L'ouis 1'). Rutten, 1 .0.1201; 482, Havana, Fla. Arkivert 13. oktober 1958, se. nr. 566 842 5 (kl. 244 136 r oppfinnelsen omfatter en ny “og nyttig luftinsekticid-støvanordning og angår mer spesielt et apparat montert på et fly i en ny og separate containere med et fly, som kan blandes til en ønsket grad av fuktighet når de sprayes fra flyet.Et annet formål med oppfinnelsen er å eliminere arbeid og tid som vanligvis kreves for å blande et flytende insektmiddel og et pulver eller støv før de lastes inn i et plan for sprøyting derfra.Et ytterligere formål med oppfinnelsen er å tilveiebringe separat tilførsel av et støv og et flytende insektmiddel fra separate beholdere i et plan for derved å unngå tilstopping av styreventilene og sprøytedysene av det fuktede støvet som passerer gjennom disse.Et ytterligere formål med oppfinnelsen er å tilveiebringe en anordning som vil muliggjøre en variasjon i andelen av det flytende insektmiddelet og av støvet som blandes under sprøyteoperasjonen av dette fra et plan.Et ytterligere formål med oppfinnelsen er å tilveiebringe mer effektiv blanding av støvet og det flytende insektmiddelet ved å forstøve hvert av disse elementene separat i en luftstrøm etter at elementene er sluppet ut fra planet, og deretter kombinere de separat forstøvede komponentene ved å blande separate bekker.Et annet formål med oppfinnelsen er å tilveiebringe en mer kompakt og en mer effektiv venturikonstruksjon hvorved støv og et flytende insektmiddel kan blandes separat med luft og deretter blandes med hverandre på utsiden av planet.Et ytterligere formål med oppfinnelsen er å redusere risikoen for fare eller skade på piloter gjennom deres innånding av støvskyen som er spredt i luften av flyet og fra nedsatt sikt fra slike støvskyer i den grad at piloten nødvendigvis flyr veldig lavt eller nær bakken under støvtørking, og denne faren unngås ved sprøyting av fuktet støv som har en tendens til å sette seg raskere. Et annet formål med oppfinnelsen er å tilveiebringe en anordning for å sprøyte støv og flytende insekticider fra fly som vil være mye sikrere å håndtere og laste inn i et plan siden støvet kan være et nøytralt materiale mens insektmidlet kun kan være i flytende form.Disse sammen med andre formål og fordeler som senere vil bli tydelige ligger i detaljene for konstruksjon og drift som mer fullstendig beskrevet og hevdet i det følgende, med henvisning til de vedlagte tegningene som utgjør en del av dette, hvor like tall refererer til like deler gjennomgående, og der:Fig. 1 er et fragmentarisk sideriss av et konvensjonelt plan brukt for støvbehandlinger av 2.986.360 patentert 30. mai 1961 21 avlinger og lignende, hvor en del av planet er utelatt og andre deler er brutt bort i snitt og viser støvet. apparat i samsvar med denne oppfinnelsen anvendt på dette;Fig. 2 er et fragmentarisk planriss nedenfra av arrangementet i fig. 1 og viser spesielt plasseringen av støvutløpsdysen og væskesprøyteforstøvningsdysen ifølge oppfinnelsen;fig. 3 er et vertikalt tverrsnitt tatt hovedsakelig på planet indikert av snittlinjen 3-3 i fig. 1; IIFig. 4 er et detaljriss, delvis i oppriss og delvis i vertikalsnitt, som viser væskespraykontrollventilen og dens operative tilknytning til spraykontrollspaken ifølge oppfinnelsen; vFigur 5 er et riss tilsvarende figur 1, men av en lett modifisert konstruksjon av støv- og væskeutløpsdysene; Yfig. 6 er et grunnriss fra neden av arrangementet i fig. 5; og e figur 7 er et vertikalt tverrsnitt tatt hovedsakelig på planet indikert av snittlinjen 77 på figur “5. K”.Ved luftsprøyting av avlinger med forskjellige insektmidler, vanligvis kjent som støvoperasjoner, er det vanlig å bruke et flytende insektmiddel sammen med et nøytralt eller inert støv blandet med det samme før sprøyting av denne blandingen fra et fly. Det er generelt anerkjent at en blanding av støv og væske gir overlegne resultater ved sprøyting, over sprøyting av et insektmiddel i pulverform alene, eller sprøyting av et flytende insektmiddel alene, i den grad at insektmiddelet i pulverform ikke legger seg like lett her til overflaten av plantene som behandles, mens det flytende insektmiddelet er svært vanskelig å fordele økonomisk homogent og jevnt over hele området som behandles. Dessuten, der pulverinsektmidler brukes, har pulveret en tendens til å henge i luften som en sky, og dermed gjøre det til en kilde til fare for en pilot på grunn av sin hektiske pass over feltet, blir synet hans i det minste til en viss grad skjult av denne pulverskyen, “og det er også betydelig fare for at han kan inhalere noe av Når det erkjennes at sprøyteoperasjoner vanligvis utføres i høyder på ca. 4 til 10 fot fra bakken, vil ulempene med denne sprøytemetoden være lett synlige. h Ulempene med denne sprøytemetoden vil være lett synlige. h Ulempene med denne sprøytemetoden vil være lett synlige. hFor å overvinne disse vanskelighetene, blander industrien for sprøyting av insektmidler fra luften nå vanligvis et inert eller nøytralt pulver med et flytende insektmiddel. Fuktingen av støvet har en tendens til å få det til å feste seg mer tilfredsstillende til bladverket til planter som behandles, mens støvet i seg selv fungerer som en bærer for det flytende insektmiddelet, noe som gjør det mer jevnt uskadeliggjort gjennom luften og på avlingen som behandles. Imidlertid, når pulveret blandes med insektmiddelet før lasting av beholderne i flyet, er det åpenbart at betydelig arbeid vil være nødvendig for dette formålet, og selve blandingen utgjør en fare for personer som utfører det samme. I tillegg har passasjen av det fuktede støvet gjennom styreventilinnretningen til sprøyteapparatet en tendens til å tette det samme. Lengre,Den foreliggende oppfinnelse tar sikte på å overvinne alle de ovennevnte ulempene ved å tilveiebringe separate trakter eller beholdere i et plan for det inerte eller nøytrale støvet og for det flytende insektmiddelet, sammen med individuelle kontrollmidler for å mate en ønsket mengde og i en variabel mengde hver av komponentene fra deres beholdere til sprøyteapparatet til flyet. Videre forstøver den foreliggende oppfinnelse separat på utsiden av flyet hver komponent i en luftstrøm, og blander og blander deretter – de to nasjonene generelt sett en konvensjonell type fly som vanligvis brukes til støvtørkingsoperasjoner, hvor flyet har en flykropp eller kropp 12 med en underflate 14. Inne i flykroppen er det en trakt 16 som inneholder et pulver 18 som fortrinnsvis kan bestå av et inert eller nøytralt støv, men kan i noen tilfeller bestå av et pulverisert insektmiddel om ønskelig. Også anordnet inne i planet er en tank 20 tilpasset til å inneholde et flytende insektmiddel som ved 0,22 som skal blandes med pulveret 18 for å danne et insekticid fuktet støv. Ved 24 er det vist en åpning i bunnflaten 14 av flykroppen og gjennom hvilken utløpstuten 26 til beholderen 16 kommuniserer, en konvensjonell form for sluseventil 28 med en dreiestift 30 som er festet til en betjeningssveiv 32. . Arrangementet er slik at når sluseventilen åpnes vil støv 18 komme ned gjennom utløpstuten 26 på beholderen, gjennom åpningen 24 i bunnflaten 14 av flykroppen og leveres til utsiden av denne. Den passende utformede buede platen 34, se også figurene 2 og 3, er montert under flykroppens bunnflate 14 og er formet for å tilveiebringe en venturi 36 som ligger mellom denne platen og flykroppen. Denne venturien har en utover utvidende innløpsåpning 38 i den ene ende og en betydelig større utover utvidende utløpsåpning 40 ved den bakre enden av denne. Åpningen 38 er anordnet i flyets bevegelsesretning slik at glidestrømmen til flyet vil passere derigjennom, og ved den smale delen eller halsdelen 42 av venturien utløpstuten 26 og åpningen 24 til flykroppens bunnflate 14 er plassert. Følgelig når støvet slippes ut ved hjelp av reguleringsventilen inn i venturiens strupe, blandes det og blandes med luftstrømmen som passerer derigjennom for å bli grundig forstøvet derved, det skal spesielt bemerkes at støvet fortsatt er i sin tørre tilstand. FølgeligOgså montert på flykroppen og liggende under dette, og også under platen 34 som danner venturien, er det et tverrgående sprøyterør 44 som har et antall åpninger 46 som er rettet bakover i forhold til dette og utgjør sprøytedysene til røret. Det skal observeres at dette røret strekker seg i det vesentlige helt over bredden av venturien for utløpet 40, men er plassert under dette. En ledeplate eller deflektor 48 er også montert under flykroppen, som består av et V-formet element som har sin spiss plassert tett inntil åpningene 46. Arrangementet er slik, som vist i figur 1 spesielt, at væskesprayen vil treffe toppen av deflektoren 48, og vil ha en tendens til å bli avledet eller spredt derved. Luftstrømmen som passerer under venturielementet 34 på grunn av flyets glidestrøm vil plukke opp og. slå på denne avbøyde væskesprayen, og derved forstøve den samme fullstendig. Skyen av forstøvet væskespray vil da blande seg med den tidligere nevnte forstøvede skyen av støv som vist med stiplede linjer i figur 1 slik at de to forstøvede komponentene vil blandes grundig og blandes med hverandre.Det vil således være åpenbart at forstøvningen av hver av komponentene i sprayen virker separat og på utsiden av planet; og at kombinasjonen av de forstøvede komponentene sannsynligvis utføres utenfor planet. Dette sikrer en mer grundig og fullstendig forstøvning av komponentene og en mer grundig og fullstendig blanding av disse umiddelbart før de påføres avlingene som skal behandles av flyet.Idet det nå vises spesielt til figur 1, vil det være tjent med at det er tilveiebrakt en manuelt betjent spraykontrollspak 50 svingt av en dreietapp 52 på en eller brakett 54 passende montert i flykroppen i en posisjon som kan betjenes av flyet. Pilot. Ved hjelp av en kvadrant 56 og en passende sperrekonstruksjon 58 på spaken 50 kan denne sikres i forskjellige justerte posisjoner.Spaken er i sin tur svingt ved 60 til et ledd 62 forbundet med en klokkesveiv 64 lagret som ved '66 på en ytterligere støttebrakett 68. Klokkesveiven er også svingt til en ytterligere forbindelsesstang eller ledd 70 som igjen er svingt til krankarmen 32 tidligere nevnt. Det vil således være åpenbart at manipulering av spaken 50 manuelt vil åpne eller lukke sluseventilen 26 til beholderen 16 og derved regulere tilførselen av pulveret 18 inn i støv- eller pulverforstøvningsventurien.En væsketilførselsledning 72 er koblet til insektmiddellagringstanken 29 og er forsynt med en manuell reguleringsventil 74 hvorved tilførselen av flytende insektmiddel kan være helt ute 01f, eller kan få sin strømning nøyaktig regulert ved hjelp av denne reguleringsventilen. Ledningen 74 går fortrinnsvis til en konvensjonell form for pumpe 76 drevet av en propell 78 som er hensiktsmessig anordnet i flyets slipstrøm, og ved hjelp av en ytterligere ledning 80 tilføres dette brenselet til en reguleringsventil 82. Fra sistnevnte en ledning. 84 leverer drivstoffet til det tidligere nevnte sprøytedysehodet 44. IMed henvisning nå spesielt til figur 4 vil det bemerkes at spaken 50 har en sideveis udragende kam eller knast 86 ved hjelp av hvilken spaken aktiverer kontrollventilen 82 i samklang med driften av kontrollporten 26. Ventilen 82 inkluderer et hus som har en sylindrisk form. boring 88 deri som er frem- og tilbake montert en stempelventil 90. Denne ventilen har en spindel 92 som strekker seg gjennom en utvendig gjenget og sentralt boret styrebøssing 94, hvor spindelen 92 er i inngrep med kamelementet 86. En fjær 96 presser stempelventilen ettergivende. inn i en oppadgående stilling, i hvilken oppadgående stilling den vil avdekke inntaksporten 98 som er forsynt med insektmiddel av ledningen 80 tidligere nevnt. Leveringsledningen 84 kommuniserer med bunnen av boringen 80 under stempelventilen.Som så langt beskrevet, antas det at virkemåten til denne sprøyteinnretningen i samsvar med denne utformingen av oppfinnelsen nå lett vil forstås. Støvet 18 lastes separat inn i beholderen 16, og insektmiddelet 22 tilføres deretter tanken 20. Når det er klart til å tømme insektmidlet fra flyet, åpnes kontrollventilen 74 for å tillate strømning med en forhåndsbestemt hastighet fra væsketanken 22 til pumpen 76 og fra sistnevnte til den manuelle reguleringsventilen 82. Deretter blir spaken 50 manipulert for samtidig å kontrollere tilførselen av pulveret eller støvet 18 fra beholderen 16 gjennom reguleringsporten 26, og væske fra tilførselen tank til kontrollventilen 82. Støvet som tilføres på denne måten vil bli sluppet ut i venturien for å bli grundig forstøvet av luften som strømmer derigjennom og leveres i form av en sky av tørt støv bak planet. Samtidig vil væsken pumpes gjennom reguleringsventilen 82 til sprøytehodet 44 og gjennom serien av dyser 46 mot deflektorstangen 48 for således å produsere en grundig forstøvet strøm av væske som strekker seg på tvers over hele bredden av den forstøvede. støv. Deretter vil de to forstøvede skyene av støv og væske blande seg med hverandre, og dermed fukte støvet i ønsket grad for mest effektiv behandling av avlingene med flyet. Jeg væsken vil bli pumpet gjennom styreventilen 82 til sprøytehodet 44 og gjennom serien av dyser 46 mot deflektorstangen 48 for således å frembringe en grundig forstøvet strøm av væske som strekker seg på tvers over hele bredden av det forstøvede støv. Deretter vil de to forstøvede skyene av støv og væske blande seg med hverandre, og dermed fukte støvet i ønsket grad for mest effektiv behandling av avlingene med flyet. Jeg væsken vil bli pumpet gjennom styreventilen 82 til sprøytehodet 44 og gjennom serien av dyser 46 mot deflektorstangen 48 for således å frembringe en grundig forstøvet strøm av væske som strekker seg på tvers over hele bredden av det forstøvede støv. Deretter vil de to forstøvede skyene av støv og væske blande seg med hverandre, og dermed fukte støvet i ønsket grad for mest effektiv behandling av avlingene med flyet. JegVist i figurene 5-7 er en noe modifisert konstruksjon. I denne formen er planet 10 og dets flykropp 12 med sin bunnflate 14 likeledes forsynt med støvbeholderen 16 og med væskeinsektmiddeltanken 20. Videre er åpningen 24 i bunnflaten 14 likeledes styrt av en port 26 gjennom organet til kontrollspaken 32. Som i den forrige formen er spaken 50, tappen 52 på braketten 54 forsynt med kvadranten 56 og sperren 58 og er forbundet ved 60 til et ledd 62 som er festet til en klokkesveiv 64 lagret ved 66 på en ytterligere brakett 68. Klokkesveven ved hjelp av leddet 70 kobles så til sveivarmen 32. Denne koblingen, som er identisk med den som er angitt i den foregående utførelse tjener til samtidig å kontrollere tilførselen av støv fra trakten 16 og strømmen av flytende insektmiddel. For dette sistnevnte formål er den samme tilførselsledningen 72 og den manuelle reguleringsventilen 74 tilveiebrakt, hvor spaken likeledes har en kamklakke 86 som styrer spindelen 92 til ventilelementet i et ventilhus 82. I denne formen imidlertid en tyngdekrafttilførsel er anordnet mellom ventilen 82 og utløpsdysene. Følgelig er pumpen 76 og dens drivende propell 78 utelatt, utløpet av en slange er direkte forbundet som ved hjelp av en ledning 84 til et på tvers forløpende sprøytehode 100. Sistnevnte er forsynt med et antall bakoverstrekkende sprøytedyser 102 av enhver konvensjonell type samlerøret og dets spraydyser er i sin tur plassert mellom venturielementet 34 og et ytterligere venturielement 104 anbrakt under dette. Elementene 3-4 og 104 er formet slik at de gir et forstørret luftinntak som ved 106, en hals- eller halsdel 108,I utførelsesformen på figur 5 vil det observeres at både støvventurien og væskeventurien mottar slipstrømluften fra passasjen av flyet, slik at støvet og væsken kan forstøves separat i disse venturiene og slippes ut bakover fra disse. hvor de blander seg på en måte som er beskrevet tidligere.Det foregående er kun betraktet som illustrerende for prinsippene for oppfinnelsen. Videre, siden tallrike modifikasjoner og endringer lett vil forekomme for fagfolk på området, er det ikke ønskelig å begrense oppfinnelsen til den eksakte konstruksjonen og operasjonen vist og beskrevet, og følgelig kan alle passende modifikasjoner og ekvivalenter benyttes, som faller innenfor omfanget av oppfinnelsen som kreves.Det som hevdes som nytt er som følger:1. Luftinsektmiddelapparat omfattende en støvbeholder og en flytende insektmiddeltank montert i en flykropp, en luft- og støvblander og en væske- og luftblander hver anordnet under nevnte flykropp, tilførselsmidler som strekker seg fra nevnte trakt og tank til nevnte blandere. for å levere henholdsvis støv og væske fra trakten og tanken til blanderne, hvorved forstøvet støv og forstøvet væske kan blandes utvendig av og sprøytes av et plan, en av blanderne omfatter en venturi med en bunnplate med sammensatt krumning som danner en mellomliggende begrenset halsen i venturien som støvet leveres inn i, kontrollinnretninger for samtidig å kontrollere strømmen av støv og flytende insektmiddel omfattende ventiler i tilførselsmidlene som strekker seg fra trakten og tanken, hhv.og manuelle midler koblet til ventilene for å operere de samme unisont.2. Insektmiddelapparat fra luften, omfattende i kombinasjon med en plan flykropp en støvbeholder og en tank for flytende insektmiddel, en plate med sammensatt krumning anordnet under flykroppen og med denne danner en venturi med en mellomliggende begrenset hals og et luftinntak for å motta en strømning av luft skapt ved bevegelsen av nevnte fly, midler som strekker seg fra trakten til strupen og leverer støv fra trakten til halsen til venturien, midler under venturien og bakover derav for å blande luft og flytende insektmiddel, midler som strekker seg fra tanken til nevnte innretninger for å blande luft og flytende insektmiddel og levere insektmiddel fra nevnte tank til nevnte blandemiddel, nevnte støv- og luftblanding og nevnte flytende insekticider og luftblanding er blandet under nevnte flykropp,styreinnretninger for samtidig å kontrollere strømmen av støv og væskeinsektmiddel omfattende ventiler i tilførselsorganene fra trakten og tanken, og manuelle anordninger koblet til ventilene for å operere de samme i samklang.3. Luftinsektmiddelapparat innbefattende i kombinasjon med et fly som har en flykropp, en støvbeholder og en væskeinsekticidtank i flykroppen, et par venturier montert under flykroppen anordnet for passasje av luft derigjennom ved passasje av flyet, tilførselsmidler som strekker seg fra nevnte trakt og tank til nevnte venturi, og kobler nevnte trakt til en venturi og nevnte tank til den andre venturi, idet luftblandingene som slippes ut av nevnte venturi blandes bakover fra denne, kontrollinnretninger i nevnte tilførselsanordning for samtidig å regulere strømmen fra nevnte trakt og tank, nevnte venturi har henholdsvis mellomliggende begrensede struper, inn i hvilke nevnte tilførselsorganer tømmes, idet strupen til en venturi er bak den andre strupen.4. Kombinasjon ifølge krav 3, karakterisert ved at venturi-paret har en felles vegg mellom seg av sammensatt krumning som samvirker med andre vegger av venturis for å danne strupene.5. Insektmiddelapparat fra luften, omfattende i kombinasjon med en plan flykropp en støvbeholder og en tank for flytende insektmiddel, en plate med sammensatt krumning anordnet under flykroppen og med denne danner en venturi med en mellomliggende begrenset hals og et luftinntak for å motta en strømning av luft skapt ved bevegelsen av nevnte fly, midler som strekker seg fra trakten til strupen og leverer støv fra trakten til halsen til venturien, midler under venturien og bakover derav for å blande luft og flytende insektmiddel, midler som strekker seg fra tanken til nevnte innretninger for å blande luft og flytende insektmiddel og levere insektmiddel fra nevnte tank til nevnte blandemiddel, nevnte støv- og luftblanding og nevnte flytende insekticider og luftblanding er blandet under nevnte flykropp,nevnte insektmiddeltilførselsorgan innbefatter en tverrgående samlerør som har et flertall av utløpsporter, et tverrgående skjermelement anordnet parallelt og bakover ved siden av nevnte samlerør for å spre væskestrømmene fra nevnte samlerør.Referanser Sitert i filen til dette patentet US 1 722 467 Hufi 30. juli 1929 1 957 075 Morgensen 1. mai 1934 2 395 827 Husman et a1. -2 5. mars 1946 2.626.769 Wadman 27. jan. 1953 2.659.556 Doblhofi 17. nov. 1953 2.715.792 Magnusson 23. august 1955 2,77 ,061 nov. 2,77 ,061 nov. 27 ,061 nov. 290 666 Storbritannia 9. august 1929

Patentsiteringer (9)

PublikasjonsnummerPrioriteringsdatoPubliseringsdatoOppdragstakerTittel

GB168078A *1920-02-231921-06-23John Clifford SavageForbedringer knyttet til reklame

US1722467A *1924-06-161929-07-30Keystone Aircraft CorpStøvapparat

GB290666A *1927-05-201929-08-09John Clifford SavageForbedringer i eller knyttet til apparater for bruk ved dannelse av spor av synlig, lysende eller giftfylt materiale fra fly eller andre fartøyer

US1957075A *1931-09-291934-05-01ER HawkeSprayutstyr for fly

US2395827A *1945-07-031946-03-05Oss LandbrukSprayenhet for fly

US2626769A *1948-07-301953-01-27Frank J WadmanSprøyte- og støvtørringsapparater for fly med insektmidler

US2659556A *1950-08-161953-11-17Friedrich LU DoblhoffMetode for å distribuere insektmidler eller soppdrepende midler og dampjetdrevet helikopter for å utføre samme

US2715792A *1950-07-151955-08-23Magnusson Per JohnStrømkontroll for støvtørking av avlinger fra luften

US2772061A *1952-09-081956-11-27Joseph M SellersApparat for av insektmidler

Familie til familie sitater* Sitert av sensor, † Sitert av tredjepart

Sitert av (8)

PublikasjonsnummerPrioriteringsdatoPubliseringsdatoOppdragstakerTittel

US3403859A *1965-12-271968-10-01Gen Motors CorpVenturi vaskemaskin

US3777978A *1971-04-051973-12-11Inst Mecanica Fluidelor Si ConLuftfordeler for partikkelmaterialer

US3876142A *1972-10-311975-04-08Commw Scient Ind Res OrgLuftspredning av partikulært materiale

US3994437A *1975-09-191976-11-30Albany International CorporationKringkastingsspredning av spormengder av biologisk aktive kjemikalier

US4260108A *1978-08-231981-04-07Biogenesis, Inc.Metode og apparat for luftbåren utsetting av insektegg

US4453675A *1981-11-131984-06-12Herculite Products, Inc.Luftsprøyteapparat

US5137233A *1989-12-221992-08-11Chimavir Agricultural Cooperative Association Ltd.Luftfartssprøyting

WO2022020128A1 *2020-07-242022-01-27Traver Victor DSpredningsmekanismer fra luften

Familie til familie sitater* Sitert av eksaminator, † Sitert av tredjepart, ‡ Familie til familie sitering

Lignende dokumenter

UtgivelsePubliseringsdatoTittel

US6409097B12002-06-25Hageblåser for fordeling av hagepleiemateriell

US5964418A1999-10-12Spraydyse for påføring av metallfylt løsemiddelfritt harpiksbelegg og metode

US2380827A1945-07-31Flere sprøyteanordninger

US2108998A1938-02-22Apparat for smelting og sprøyting av pulveriserte stoffer

US2986360A1961-05-30Insektmiddelavstøvningsapparat fra luften

EP0823286B12003-01-02Injektorarrangement for transport av partikkelmaterialer

DE2930836C31999-01-21Metode og innretning for rengjøring av tenner

US2772061A1956-11-27Apparat for spredning av insektmidler

US1488125A1924-03-25Sprøyte

US3201049A1965-08-17Proporsjonspedagog

US2659556A1953-11-17Metode for å distribuere insektmidler eller soppdrepende midler og dampjetdrevet helikopter for å utføre samme

US4050629A1977-09-27Væskespredningsmetode og apparat

US2583753A1952-01-29Frukthagesprøyte

US1769266A1930-07-01Sprayenhet

US3907205A1975-09-23Sprøytepistol med ekstra sprøytefeste

US1749504A1930-03-04Luftfordeling av materialer

US1744208A1930-01-21Kompresjonssprøytepistol

US1691205A1928-11-13Apparater for fordeling av pulver

US3223329A1965-12-14Flokkingsapparat

SE321137B1970-02-23

US2648466A1953-08-11Tørrpulverkondisjonerings- og dispenseringsmidler

US3305140A1967-02-21Tørrsponsprøyte

US2473212A1949-06-14Flysprøyte

US4534511A1985-08-13Flokkingsapparat

US2868585A-01-13Spraying av maling eller lignende medier ved hjelp av trykkluft

Prioritet og relaterte applikasjoner

Prioriterte søknader (1)

applikasjonPrioriteringsdatoInnleveringsdatoTittel

US766842A1958-10-131958-10-13Insektmiddelavstøvningsapparat fra luften

Apper som krever prioritet (1)

applikasjonInnleveringsdatoTittel

US766842A1958-10-13Insektmiddelavstøvningsapparat fra luften

Begreper

maskinekstrahert

nedlastingFiltertabell 

NavnBildeSeksjonerTelleSøketreff

 insektdrependetittel Beskrivelse530,000

 insektmiddeltittel Beskrivelse520,000

 tørke støvtittel Beskrivelse90,000

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.