NATOs generalsekretær ledet tidligere Bill Gates GAVI-vaksineallianse.

Det blir virkelig vanskeligere for hver dag å ikke tenke på en konspirasjon. Merkelig nok er ikke denne delen spesielt fremhevet i Jens Stoltenbergs CV – den mangler helt i hans tyske Wikipedia-oppslag. Stoltenberg og Gates har jobbet sammen i flere tiår, og forsidebildet viser de to sammen på i 2006.

Uavhengig av vaksinasjonsagendaen og andre hensyn, har tilsynelatende ingen funnet det merkelig at en sosialistisk politiker er generalsekretæren for den vestlige militæralliansen . Venstre og et fungerende nasjonalt forsvar – det henger ikke sammen, ingen steder.

Hvis du ser på historien, så er sammenkoblingen av “venstrefolk og ” for det meste til skade for deres eget folk, som er undertrykt av diktatorer – drap inkludert.

Stoltenberg er en typisk partisoldat, han har aldri lært eller gjort annet enn politikk. I utgangspunktet falt han ut av Waldorf-skolen og inn i det norske sosialistpartiet da han fortsatt var tenåring. Søsteren hans var en marxist-leninistisk ekstremist. Hennes innflytelse på Stoltenberg skal ha vært stor, i ungdommen framsto han som motstander av . Det var også bråk, som steinkasting mot den amerikanske ambassaden i . Hvordan passer det inn i hans nåværende engasjement? Et godt spørsmål.

Søsteren leder FHI.

Stoltenberg er født i 1959 og «jobbet» fra 1979 som journalist i Arbeiderbladet. Fra 1985 var han formann i arbeiderungdommen. Samtidig studerte han økonomi og ble uteksaminert i 1987. Siden 1990 har han hatt ulike verv i norsk topppolitikk, først som statssekretær, deretter som finansminister og to ganger som statsminister (2000-2001 og 2005-2013). Hans venstreorienterte søster har siden reist seg til å bli generaldirektør for Norges høyeste helseforetak.

Stoltenberg kan sees på som en trofast alliert av globalismen, som driver både klimaagendaen og immuniseringsagendaen.

Det siste ikke bare siden korona-pandemien. Tilsynelatende støtter han ' agenda om å vaksinere hele verden. Mellom 2002-2005, mellom hans periode som statsminister, ledet han Bill Gates' GAVI-vaksineallianse.

Stoltenberg sørget også for at enorme mengder norske penger ble omdirigert direkte til GAVI – fra 2005 til 2010 vel 400 millioner amerikanske dollar – slik Bill og Melinda Gates Foundation selv publiserte.

Små sprøyter gir millioner av barn livets gave. Enkle rusmidler kan redde mødrene deres. At alle disse mødrene og barna kan reddes er et mirakel i vår tid for meg.

Stoltenberg i en tale i 2013

Drivkraft bak klimaagendaen

Stoltenberg spiller en tilsvarende ledende rolle innenfor klimasekten. 2013-2014 var han FNs velviljeutsending om .

I 2013 fungerte Stoltenberg som FNs spesialutsending for klimaendringer (global oppvarming) og ledet FNs høynivåpanel for systemomfattende sammenheng og rådgivende gruppe på høyt nivå for finansiering av klimaendringer.

Så han tok seg av det globale samarbeidet for å fremme klimaagendaen og dens finansiering.»:

Auto oversatt, les mer her, kilde:

NATO-Generalsekretär war zuvor Vorsitzender von Bill Gates GAVI-Impfallianz

REPORT24.NEWS

NATO-Generalsekretär war zuvor Vorsitzender von Bill Gates GAVI-Impfallianz

In seiner Jugend linksradikaler Marxist-Leninist führt er nun die NATO in den dritten Weltkrieg.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.