Brev til redaktøren: Chemtrails over midten av Wales forårsaker en vedvarende hoste så dette skjer stort sett hele verden!

AV RHODA WILSON PÅ  • ( 14 KOMMENTARER )

https://trinitymedia.ai/player/trinity-player.php?postHash=a807525215b859fded3d2a3d149293c1&poweredby=0&language=en-GB&voiceGender=f&pageURL=https%3A%2F%2Fexpose-news.com%2F2022%2F06%2F27%2Fchemtrails-over-wales-cause-a-persistent-cough%2F&ver=6.0&unitId=2900007956&userId=206ee70b-5100-496a-9785-1ac793663f0e&isLegacyBrowser=false&version=20220620_742ac6b784899aceb4b41d4f34fb6979dcdebbfe&useCFCDN=0&themeId=140
Utskriftsvennlig, PDF og e-post

En leser skriver at hun til tider kan lukte og smake på kjemikalier etter at fly har sprøytet i himmelen over midten av Wales. Sist fredag ​​var spesielt ille, skriver hun, “Jeg satt igjen med en brennende følelse i munnen, halsen og lungene, og med en kilende hoste.” Hun spør: vil deres neste “svindel” være å merke vedvarende hoste på grunn av chemtrails som kikhoste?


La oss ikke miste kontakten…Din regjering og Big Tech prøver aktivt å sensurere informasjonen rapportert av TheAvdekkeå betjene sine egne behov. Abonner nå for å sikre at du mottar de siste usensurerte nyhetene i innboksen din…

EPOSTADRESSE

ABONNERE


Følg The Exposés offisielle kanal på Telegram her
Bli med i samtalen i vår Telegram-diskusjonsgruppe her


Til The Exposé,

Chemtrails

Jeg er basert i midten av Wales, ikke langt fra den engelske grensen, og ser ofte chemtrails, den siste uken har vært spesielt dårlig. Jeg er i et område med få flyvninger på tvers, så disse stiene er ikke fra passasjer- eller kommersielle fly på vanlige flyveier. Flyene som sprøyter vises heller ikke på noen av flight tracker-appene. 

De starter i god tid før daggry og kan fortsette hele dagen, fortsatt sprøyte når natten setter inn. Noen morgener har jeg våknet til en himmel som ser ut som om de har lekt «nutter og kors» i løpet av natten.

En dag var det fire fly i luften som sprøytet med stier som spredte seg og etterlot seg et teppe av grått. 

Noen ganger kan du smake og lukte på kjemikaliene. I går, 24. juni 2022, var det spesielt ille. Dagen startet med lav tåke og fortsatte med tykke lave skyer. Det ser ut til at de benyttet anledningen til å “gå til byen” og sprøyte mens aktivitetene deres var skjult. Jeg satt igjen med en brennende følelse i munnen, halsen og lungene, og med en kilende hoste. Munnen og leppene mine føltes hovne og føles fortsatt hovne i dag. Katten min ble også påvirket, og i løpet av dagen hostet hun, som meg. Lukten av kjemikalier var til tider overveldende. I dag, 25. juni 2022, hoster jeg fortsatt.

Jeg har lagt merke til at på dager militæret gjør manøvrer i området, stopper sprøytingen. Er dette tilfeldig, ved design, eller er det militærpilotene som flyr sprøyteflyene?

Når jeg ser på avisen i morges, 25. juni 2022, ser jeg at de leter etter frivillige til å teste en kikhostevaksine.* Vil dette være deres neste “svindel” – som får alle til å få pustevansker og hosteanfall og så skylde på det på kikhoste og prøve å tvinge oss alle til å ta en kikhostevaksine?

Din kjære,

KB, Wales

*Notat fra The Exposé: Fredag ​​24. juni 2022 ga NHS University Hospital Southampton ut en pressemelding: ‘ Kikhoste ‘human challenge’-studie lansert i Southampton for å teste ny vaksine . Det sto:

“Frivillige vil prøve en ny måte å forhindre kikhoste på i en studie som lanseres ved University Hospital Southampton, etter en kraftig økning i tilfeller de siste årene.”


Hvis du ønsker å publisere et brev, vennligst send det en e-post til contact@theexpose.uk adressert “Brev til redaktøren.” På slutten av e-posten din, vennligst oppgi navnet eller pseudonymet du vil ha vist når vi publiserer brevet ditt.

Brev til redaktøren: Chemtrails over midten av Wales forårsaker en vedvarende hoste

Legg igjen en kommentar