BIG PHARMA OG ANTHONY FAUCI HAR TAPT ET SØKSMÅL FRA ROBERT F KENNEDY JR OG EN GRUPPE VITENSKAPER!

Fikk akkurat dette:

Har ikke vært i nyhetene noe sted. Det ser ut til at vi nærmer oss sluttscenen i filmen.

Vennligst VARSEL alle i familien, venner og slektninger! SISTE NYTT ! Høyesterett har kansellert universell vaksinasjon I USA har Høyesterett kansellert universell vaksinasjon. , US Chief Infectious Disease Specialist Fauci, og Big Pharma har tapt et søksmål i USAs høyesterett, og har ikke bevist at alle deres i løpet av de siste 32 årene har vært trygge for helsen til innbyggerne!

Søksmålet ble anlagt av en gruppe forskere ledet av senator Kennedy. Robert F. Kennedy Jr.: «Den nye COVID-vaksinen bør unngås for enhver pris. Jeg gjør umiddelbart oppmerksom på viktige spørsmål knyttet til neste vaksinasjon mot . For første gang i vaksinasjonshistorien forstyrrer de såkalte mRNA-vaksinene av siste generasjon direkte pasientens genetiske materiale og endrer derfor det individuelle genetiske materialet, som er genetisk manipulasjon, som allerede var forbudt og tidligere ble ansett som en forbrytelse. .

Koronavirusvaksinen ER IKKE EN ! MERK FØLGENDE!

Hva har alltid vært en vaksine? Det var alltid selve patogenet – en mikrobe eller som ble drept eller svekket, det vil si svekket – og det ble introdusert i kroppen for å produsere antistoffer. Ikke engang en vaksine mot koronavirus! Det er ikke det i det hele tatt! Det er en del av den nyeste gruppen av mRNA (mRNA) angivelig “vaksiner”. En gang inne i en menneskelig celle, omprogrammerer mRNA normalt RNA/DNA, som begynner å lage et nytt protein.

Det vil si, ingenting å gjøre med tradisjonelle vaksiner! Det vil si at det er et instrument for genetisk påvirkning. Genetisk biovåpen! Det vil si at de skulle ødelegge jordboere, og de overlevende vil bli GMO! Etter den enestående mRNA-vaksinen vil de vaksinerte ikke lenger være i stand til å behandle symptomene på vaksinen på en ekstra måte.

Vaksinerte mennesker vil måtte innse konsekvensene, fordi de ikke lenger kan kureres ved å fjerne giftstoffer fra menneskekroppen, som hos en person med en genetisk defekt som Downs syndrom, Klinefelter syndrom, Turner syndrom, genetisk hjertesvikt , hemofili, cystisk fibrose, Rett syndrom, etc. ), fordi den genetiske defekten er for alltid!

Dette betyr helt klart: hvis et symptom på vaksinasjon utvikler seg etter mRNA-vaksinasjon, kan verken jeg eller noen annen terapeut hjelpe deg, fordi SKADER FORÅRSAKET AV VAKSINASJON VIL VÆRE GENETISK irreversible.

Vaksinasjon – Biovåpen for folkemord i det 21. århundre. Tidligere -sjefforsker Mike Yeedon har nok en gang uttrykt sin holdning om at det er for sent nå å redde de som har blitt injisert med et stoff som offentlig kalles “covid-19-vaksinen.” Han oppfordrer de som ennå ikke har fått den dødelige injeksjonen til å kjempe for livet, de rundt seg og barna sine.

Den internasjonalt anerkjente immunologen fortsetter med å beskrive en prosess som han sier vil drepe de aller fleste mennesker: «Umiddelbart etter den første vaksinasjonen dør omtrent 0,8 % av menneskene innen to uker. Gjennomsnittlig levealder for overlevende vil være maksimalt to år, men den synker også med hver ny “injeksjon”.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.