Topp 10 Mest Dystopiske Ting Presset Av World Economic Forum

8. Juni 2022

Gjennom årene har folk ved (“WEF”) sagt noen svært urovekkende ting, og ingen av dem har fått skikkelig medieoppmerksomhet. Når man setter sammen temaene som WEF forkjemper, dukker det opp et overordnet tema – den totale kontrollen over menneskeheten ved å bruke media, vitenskap og mens man omformer demokratier for å danne en global regjering.

topp 10 mest dystopiske ting presset av verdens økonomiske forum

Hvis dette høres ut som en langsøkt konspirasjonsteori, fortsett å lese. Vi deler de 10 mest dystopiske tingene ifølge Global Research, én om gangen, som blir presset av WEF, akkurat nå. De er i ingen spesiell rekkefølge fordi de alle er like gale. Her er den første på listen.

Penetrerende Regjeringer

Det minste man kan si er at Klaus Schwab, grunnleggeren og lederen av WEF ikke er tilhenger av demokrati. Han oppfatter det som et hinder for en fullstendig globalisert verden.

I WEF-rapporten fra 2010 med tittelen ” Global Redesign ” postulerer Schwab at en globalisert verden best administreres av en “selvvalgt koalisjon av multinasjonale selskaper, regjeringer (inkludert gjennom FN-systemet), og utvalgte sivilsamfunnsorganisasjoner (CSOer)”. Dette er det stikk motsatte av et demokrati.

Han hevdet at regjeringer ikke lenger er «de overveldende dominerende aktørene på verdensscenen» og at «tiden er inne for et nytt interessentparadigme for internasjonal styring». Av denne grunn beskrev Transnational Institute («TNI») WEF som «et stille globalt statskupp » for å fange styring.

I 2017, ved Harvards John F. Kennedy School of Government , innrømmet Schwab åpenlyst det som kontinuerlig avfeies som en “konspirasjonsteori” av massemedier: WEF “penetrerer” regjeringer over hele verden. Avspillingen av live-opptaket HER har mistet lyden. Du kan imidlertid lese hva som ble diskutert ved å åpne transkripsjonen eller slå på videotekstingen fra innstillingsmenyen.

I denne enestående foredraget uttalte Schwab åpenlyst at Angela Merkel fra Tyskland, Vladimir Putin fra , Justin Trudeau fra Canada og Emmanuel Macron fra Frankrike ble “pleiet” av WEF. Han legger til og med til at minst halvparten av Canadas kabinett består av representanter solgt til WEFs agenda. Dette er ikke en “konspirasjonsteori”. Dette er den absolutte sannheten, bekreftet av lederen for WEF selv.

I mars 2022 advarte den australske senatoren Alex Antic senatet om at WEF penetrerte regjeringer over hele verden for å undergrave vestlige verdier og siterte Schwabs Harvard-diskusjon fra 2017 der Schwab sa: «Jeg vet at halvparten av dette [kanadiske] kabinettet, til og med mer enn halvparten. , er Young Global Leaders of the World Economic Forum. Det er sant i Argentina, det er sant i Frankrike. Nå med presidenten som er en ung global leder.»

Lagt til Schwabs kommentarer i videoen nedenfor er et klipp fra det kanadiske parlamentet. I midten av februar reiste parlamentsmedlem Collin Carrie WEFs innflytelse i kanadisk politikk . Speakeren avbrøt Carrie og sa at lyden var “virkelig, virkelig dårlig og videoen var det også”, og gikk videre til neste sak.

Klikk på bildet under for å se videoen på Rumble .

I 2019 introduserte Schwab Leo Varadkar, den gang Taoiseach of Ireland, som ifølge Schwab var spesielt velkommen fordi Varadkar “også er en av våre unge globale ledere .”

World Economic Forums ‘Young Global Leaders' er et massivt nettverk av kongelige, politikere, Big Tech, milliardærer og andre ‘eliter ‘.

Schwab skrøt igjen av WEFs infiltrasjon av regjeringer ved 2020. I en tale til Costa Ricas president Carlos Alvarado Quesada, oppførte Schwab tidligere Storbritannias statsminister Tony Blair, tidligere Tysklands kansler Angela Merkel og Russlands president Vladimir Putin som tidligere WEF Young Global Leaders.

Ytterligere Informasjon Om WEF Graduates

Malone Institute, i samarbeid med Pharos Foundation og Pharos Media Productions, har publisert en liste over WEF-kandidater med over 3800 navn som går tilbake til begynnelsen. Les mer HER .

Wikispooks har også samlet informasjon om WEF-kandidater. Les mer HER og HER .

I november 2020 delte Covid Red Pills Telegram-kanalen en datadump av 1 344 navn på WEF “Globalistene bak den store tilbakestillingen” med bildeteksten:

“World Economic Forum har en organisasjon kalt “Young Global Leaders” [“YGL”]. Klaus Schwab er grunnleggeren av både [WEF og YGL]. Alle YGL og alumni er “aktive på flere initiativer som reagerer på -pandemien” i henhold til nettstedet deres, inkludert å fremme maskebruk, den store tilbakestillingen, nedstengninger og spre propaganda på nyhetspublikasjoner og fortelle regjeringer hva de skal gjøre.”

Uten ytterligere gransking har vi lastet ned excel-filen vedlagt Covid Red Pills sitt innlegg, konvertert den til pdf-format og lagt den ved her .

Ovennevnte er, delvis, hentet fra ‘ The Top Ten Creepiest and Most Dystopian Things Pushed by World Economic Forum (WEF) ‘. Les hele listen på Global Research HER .

Via Expose-News.com

WEF Ønsker Å Hjernevaske Studenter På MetaversenForrige Innlegg

Når Det Dimensjonale Skiftet SkjerNeste Innlegg

Relaterte Artikler

administrerende direktør i pfizer, leder for nato og direktør for cia deltok på det 68. bilderberg-møtet

BILDERBERGSAMMENSVERGELSESTYREHEMMELIGE SAMFUNN

Pfizer-Sjef, NATO-Sjef Og Direktør For CIA Deltok På Det 68. Bilderberg-Møtet

HAF8. Juni 2022

wef ønsker å hjernevaske elevene på metaversen

VERDENS ØKONOMISKE FORUM

WEF Ønsker Å Hjernevaske Studenter På Metaversen

HAF7. Juni 2022

trudeau ønsker å bruke digital ansiktsgjenkjenning for reiser innen 2023

STYREDIGITAL ID

Trudeau Ønsker Å Bruke Digital ID For Ansiktsgjenkjenning For Reiser Innen Neste År

HAF2. Juni 2022

Davos-eliter advarer om at "smertefull global overgang" ikke bør motstås av nasjonalstater

FLOTT TILBAKESTILLINGVERDENS ØKONOMISKE FORUM

Davos Elites Advarer Om At “Smertefull Global Overgang” Ikke Bør Motstås

HAF29. Mai 2022

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.