Rockefellers Er Grunnleggerne Av UFO Disclosure Movement – ​​Hvorfor? Mao UFOER og ALIENS er den neste distraksjon fra JESUITTENE!

7. Mai 2022

Hvorfor veileder Rockefellers og jesuittene UFO Disclosure Movement?

Forrige uke kom jeg over en video med tittelen Stephen Bassett ET Disclosure Conference 2014 , og jeg kunne ikke unngå å legge merke til reaksjonstallene under den. Hvis de er korrekte, ble informasjonen i videoen ukritisk akseptert av nettstedets besøkende, og jeg syntes det var ganske urovekkende. Ingen stoppet opp for å tenke på hvem som kunne stå bak informasjonen som ble presentert eller på hvordan den kunne passe inn i globalistenes overgangsplan. Da dette er tilfelle, bestemte jeg meg for å undersøke litt slik at jeg kunne vise alle hva som egentlig skjer med Disclosure.

For å begynne, la oss se på hva Bassett sier ved 3:54-merket til videoen …

«The Truth Embargo, som jeg tilfeldig refererer til, var et massivt program der milliarder på milliarder av dollar ble brukt ikke bare for å holde forskningen hemmelig, for å holde økonomien hemmelig, og for å holde media under kontroll, og filantropene ute av bildet, og universitetene ganske mye ute av bildet …”

For den tilfeldige seeren kan hans omtale av “filantropene” seile forbi ubemerket, men hvis du har undersøkt hvordan avsløringsbevegelsen startet, vet du at han faktisk refererer til en spesifikk “filantrop”: den sanne faren til avsløringsbevegelsen , Laurance Rockefeller…

det berømte rockefeller ufo briefing dokumentet

…Dette er en del av en artikkel på nettstedet Open Minds: UFO News and Investigations som ble skrevet av Antonio Huneeus. Huneeus har en lang historie i Disclosure Movement, har jobbet med Rockefeller og vitnet om Rockefellers engasjement i bevegelsen ved Citizen Hearing om UFO Disclosure …

antonio huneeus steven greer laurence rockefeller

…Videoen er bare 9 minutter og 40 sekunder lang, og hvis du kan lide under Huneeus' tørre levering, er den ganske informativ.

Rockefellers rolle i å få Disclosure-ballen til å rulle er noe av en åpen hemmelighet blant Disclosure-folket (Disclosuristas, som jeg kaller dem). På Stephen Bassetts egen Paradigm Research Group-nettsted, er en spesifikk Rockefeller-innsats referert til som ” Rockefeller Initiative ” åpenlyst fremhevet. Den samme innsatsen er også omtalt på Steven Greers Disclosure Project-nettsted som ” Project Starlight “…

“Dette brevet fra The Project Starlight Coalition var resultatet av det historiske møtet i Asilomar, California som Dr. Greer organiserte og Laurance Rockefeller betalte for i juni 1995, rett før Clintons møte med Rockefeller i august 1995.”

Da jeg fortsatte å undersøke Rockefeller-familiens tilknytning til Disclosure Movement, kom jeg over denne MUST SE-videoen som setter sammen en rekke videoklipp om emnet. Ved 1:54-merket snakker Steven Greer (den antatte lederen av Disclosure Movement) om Laurance Rockefeller:

I sine kommentarer om Laurance omtaler Greer ham som “filosofen til (Rockefeller)-familien”, som er typisk for hvordan Disclosuristas forsøker å bortforklare Rockefeller-familiens engasjement i deres bevegelse. De prøver å male Laurance som en familie-maverick som var ulik alle de andre globalistene i Rockefeller-klanen. Greer snakker også om en antatt konflikt mellom brødrene David og Laurance Rockefeller om hvorvidt UFO-hemmelighetene bør avsløres, og dette temaet om en antatt splittelse eller divergens av interesser blant Rockefellers blir også parrotert av Grant Cameron i hans vitnesbyrd under Citizen Hearing på Avsløring (side 90) …

«Det FOIA-dokumentene viser i utgangspunktet er at milliardærforretningsmannen Laurance Rockefeller hadde henvendt seg til Det hvite hus for å få regjeringen til å avsløre sannheten bak UFO-mysteriet. Det finnes forskjellige Rockefellers; det er Nelson Rockefeller som var den politiske fyren som stilte til regjering; det var David som var pengemannen og Laurance Rockefeller var den humanitære. Han hadde en filosofigrad fra Princeton University og var veldig interessert i dette fenomenet.»

Dessverre for Disclosuristas, tåler ikke dette forsøket på å male Laurance som en renegat «god Rockefeller» gransking.

I følge Laurance Rockefellers biografi :

«I 1937 arvet han sin bestefars sete på New York Stock Exchange. Han fungerte som grunnleggende tillitsmann for Rockefeller Brothers Fund i førtito år, fra oppstarten i 1940 til 1982; i løpet av denne tiden fungerte han også som president (1958–1968) og senere dets styreleder (1968–1980) i tjueto år, lenger enn noen annen leder i fondets historie. Han var også en grunnleggende tillitsmann for Rockefeller Family Fund fra 1967 til 1977.»

Så ikke bare var Laurance dypt involvert i finansbransjen, men han var også blant grunnleggerne av Rockefeller Brothers Fund og Rockefeller Family Fund. Disse fondene er beryktet for å fremme globalistiske mål under påskudd av «filantropi». Laurance tjente også på Rockefeller Brothers Funds Special Studies Project …

“ Fra 1956 til 1960 finansierte fondet en ambisiøs studie utviklet av dets daværende president, Nelson Rockefeller, for å ‘definere de store problemene og mulighetene USA står overfor og klargjøre nasjonale formål og mål, og for å utvikle prinsipper som kan tjene som grunnlag for fremtiden. nasjonal politikk' .

Nelson rekrutterte Henry Kissinger , som da var ved fakultetet ved Harvard University, som direktør for prosjektet; han møtte Kissinger for første gang i 1955. Han tok også med seg slike korps som Edward Teller, Charles Percy, Dean Rusk, John Gardner (president for Carnegie Corporation) og Henry Luce, sammen med brødrene hans Laurance og John D. III . Det ble satt sammen syv paneler som så på omfattende spørsmål som spenner fra militær-/sikkerhetsstrategi til utenrikspolitikk, til internasjonal økonomisk strategi og forsvarsavdeling og statlig omorganisering.»

Av spesialstudieprosjektets syv underpaneler er Laurance spesifikt nevnt som å ha tjent på:

“Panel II – Internasjonale sikkerhetsmål og -strategi; regissert av Henry Kissinger . Paneldeltakerne inkluderte Frank Altschul, Gordon Dean, James B. Fisk, Roswell Gilpatric, Townsend Hoopes, Henry Luce, Laurance Rockefeller , Edward Teller, Carroll L. Wilson og økonomen Arthur Smithies.»

Spesialstudieprosjektets Wikipedia-side hadde også et annet avsnitt som fanget mitt øye:

«Prosjektet ble til slutt publisert i sin helhet i 1961 som Prospect for America: The Rockefeller Panel Reports . Arkivstudiepapirene er lagret i Rockefeller Archive Center på familiens eiendom; deler av papirene er fortsatt begrenset, over fire tiår etter at rapporten ble publisert .”

Da jeg leste dette, bestilte jeg en kopi av Prospect for America , og det er akkurat det jeg forventet: en plan for å bruke USA som et verktøy for å bygge den nye verdensordenen .

Her er et lite utdrag fra side 35:

forme en ny verdensorden

Så som du kan se, var Laurance dypt involvert i å forfølge Rockefeller-familiens globalistiske mål. Det var ingen splittelse eller divergens i interesser i familien (som det fremgår av samarbeidet mellom de tre brødrene i Special Studies Project); det var bare en arbeidsdeling da de samlet arbeidet for å bygge den multilaterale/multipolare nye verdensordenen .

Siden de er en Illuminati-familie, var/er Rockefellers involvert i alle tre aspektene ved UFO-fenomenet: den svarte budsjettdelen, regjeringsdekningsdelen og offentliggjøringsdelen. Ved å sette avsløringskrevende innbyggere opp mot taushetsbevarende regjeringer, skaper “eliten” en konflikt som vil finne en løsning når den nye verdensorden og avsløring avsløres offentlig.

På den tiden vil den amerikanske regjeringen, bindersnazistene , sionistene og vesten få skylden for hemmeligholdet, mens BRICS og øst vil bli kreditert for å avsløre sannheten. UFO-avsløring er bare et annet aspekt av Vesten er dårlig / øst er god propagandainnsats som brukes for å innlede NWO.

Ikke Glem Vatikanet (Dvs. Jesuittene)

Den globaliststyrte Disclosure Movement drives selvfølgelig ikke utelukkende av Rockefellers; Vatikanet er også involvert. I et innlegg med tittelen Vatikanet forbereder seg på å introdusere Anunnaki for oss , viste jeg hvordan jesuittene jobber med å forberede publikum på kunngjøringen av utenomjordisk liv, og deres forberedelser strekker seg utover bare å avsløre eksistensen av mikrober på Mars. Ta en titt på hva ikke-jesuitt Monsignor Corrado Balducci fortalte den italienske offentligheten om UFOer og ETs …

ufo avsløring bevegelse jesuitter og Vatikanet

…Og her er en annen video hvor han snakker om menneskelignende utenomjordiske vesener:

I følge hans biografi …

«Monsignor Corrado Balducci (født 11. mai 1923 i Italia; død 20. september 2008 i Italia) var en romersk-katolsk teolog fra Vatikanet Curia , en nær venn av paven, en mangeårig eksorcist for erkebispedømmet i Roma, og en prelat for Kongregasjonen for Folkeevangelisering og Society for the Propagation of the Faith. Han har skrevet flere bøker om de subliminale budskapene innen rock- og metalmusikk, diabolske eiendeler og utenomjordiske. Monsignor Balducci dukket ofte opp på italiensk TV for å snakke om satanisme, religion og utenomjordiske vesener.»

Forutsatt at denne biografien er ekte (jeg ser på den, og den har sjekket ut så langt), ser vi at troen på virkeligheten til utenomjordiske romfartøyer og vesener har eksistert på toppnivået i Vatikanet i lang tid. Selvfølgelig, siden Vatikanet er på linje med den tradisjonalistiske fraksjonen av Anunnaki og er orientert mot tilbedelse av Anunnaki gud-kongen, gir det perfekt mening at de tror på ETs, ikke sant?;-)

The Alien Card: Hvordan vil globalistene spille det?

Det er tydelig at den globalistiske “eliten” innprenter troen på velvillige utenomjordiske vesener i det offentlige sinn. Men hvorfor? Fra mitt nåværende perspektiv er det tre måter de kan spille romvesenkortet på:

1) De spiller det allerede, og de bruker UFOer og ETer for å distrahere nysgjerrige mennesker. Hvis globalistene kan få folk til å se opp mot himmelen, vil ingen legge merke til hva som skjer på bakken mens NWO utfolder seg. Dette er den mest konvensjonelle måten å se på UFO-spørsmålet.

2) De forbereder publikum på å akseptere en falsk fremmed ankomst. I stedet for å se ekte ET-er ankomme i ekte ET-romfartøyer, vil vi se genmodifiserte mennesker ankomme i svarte budsjettfartøyer. Gitt at forskere offentlig har klonet komplekse dyr som sauer og genmodifisert geiter for å produsere edderkoppsilke i melken deres, er det så vanskelig å tro at svart budsjettvitenskap har produsert et klonet, genmodifisert menneske? Hvis globalistene slipper løs på offentligheten en rase av tankekontrollerte, mystiske religionsindoktrinerte hybrider som flyr antigravitasjonsfartøyer, kan de virkelig leke med folks sinn.

3) De prøver å generere offentlig samtykke for en inntrenging av ekte utenomjordiske/ekstradimensjonale vesener. Ved å få folk til å tro at alle problemene våre vil bli løst når ET/ED-ene dukker opp, bygger de friviljetillatelse for ET/ED-ene til å gå inn og drive ting. Globalistene har bygget den multipolare NWO-pyramiden…

nwo pyramide

…så nå kan toppsteinen ( Anunnaki ) flyte ned og kontrollere verden.

Jeg kan ennå ikke si med hvilke av disse tre scenariene som er i bevegelse. Vi får bare vente og se hvor merkelige ting blir.

Det er mer å skrive om dette emnet, men jeg stopper her og lagrer resten til en følgeinnlegg.

Inntil da sender jeg deg min kjærlighet!

Referanse: RedefiningGod.comØkonomisk Verdenskrig: Hvem Drar Nytte Av Det Og Hvor Mye Tid Er Det Igjen?Forrige InnleggRockefeller-Planen For BRICS New World Order, Med Deres Egne OrdNeste Innlegg

Relaterte Artikler

avgrupperinger

NWOROCKEFELLER

Rockefeller-Planen For BRICS New World Order, Med Deres Egne Ord

HAF8. Mai 2022

den mystiske døden til forfatteren som avslørte ufoer og anti-tyngdekraften morris k.  jessup

SAMMENSVERGELSEETS UFOERMYSTERIER

Den Mystiske Døden Til Forfatteren Som Ble Fulgt Av ‘Men In Black' Etter Å Ha Avslørt UFOer Og Anti-Gravity

HAF29. April 2022

teknologibevissthet

BEVISSTHETETS UFOERINSPIRASJONSPIRITUALITET

Teknologi Bremser Utviklingen Av Bevissthet, Med Mindre Den Er Sjelstyrt

HAF28. April 2022

fbi advarer om målrettede cyberangrep på matplanter etter mystiske utslett av branner

SAMMENSVERGELSEKONTROLL

FBI Advarer Mot Målrettede Cyberangrep På Matplanter Etter Mystiske Utslett Av Branner

HAF28. April 2022

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.