Smart Meter Resources fra Ronald Powell Ph.D.

Lagt ut 4. mars 2016 av Josh Hart

Et navn du bør vite hvis du er seriøs når det gjelder å undersøke helseskaden forårsaket av smarte målere, er det til Dr. Ronald M. Powell Ph.D.

Dr. Powell tok sin doktorgrad i anvendt fysikk fra Harvard University i 1975, og har jobbet for National Science Foundation og National Institute of Standards på energipolitisk forskning og evaluering av FoU-program.

Han har utført omfattende forskning og bevisinnlevering på temaet “smarte” målere, og er unikt kvalifisert til å tolke krysset mellom fysikken til elektromagnetiske felt og biologien til menneskelig eksponering (de fleste eksperter som brukes av industrien er fokusert på fysikk side, men har vanligvis ingen kunnskap om medisin eller biologi). Du kan få tilgang til Dr. Powells smartmeter-forskningsartikler her , eller direkte via lenkene nederst på denne siden i Scribd-boksen.

Takk Dr. Ronald Powell for ditt uvurderlige arbeid for å påvirke politikk, og gjøre publikum mer bevisst på den sanne naturen til det smarte nettet.

PowellMeterChart

Som en del av en analyse av helse-, - og cybersikkerhetsrisikoen ved ulike typer smarte målere, har Dr. Powell laget denne svært nyttige oppsummeringsguiden nedenfor:

Dr. Powells kvalifikasjoner:

“Jeg er en pensjonert vitenskapsmann fra den (Ph.D., Applied Physics, Harvard University, 1975). I løpet av min regjeringskarriere jobbet jeg for eksekutivkontoret til presidenten, National Science Foundation og National Institute of Standards and . For disse organisasjonene tok jeg opp henholdsvis evaluering av føderalt forsknings- og utviklingsprogram, energipolitisk forskning og måleutvikling til for elektronikk- og elektrisk utstyrsindustrien og det biomedisinske forskningsmiljøet. Jeg samhandler for tiden med andre forskere og med leger rundt om i verden om påvirkningen av miljøet – inkludert radiofrekvens/mikrobølgemiljøet – på menneskers helse.»

Se hele listen over Dr. Powells smartmålerdokumenter nedenfor:

https://www.scribd.com/embeds/291507610/contentDette innlegget ble publisert i Kreft , Mobiltelefoner , Skitten elektrisitet , Electro-Hyper-sensitivitet , EMF-demping , FCC , Føderale myndigheter , helseeffekter , Helsestudier , Maryland , Leger , Personvern , radiofrekvensstråling , Sikkerhet , Smart Grid , Wi -Fi , Verdens helseorganisasjon . Bokmerke permalinken .

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.