Thorbjørn Morstad 21.04 2022.

Vax-dosene varierer med forskjellig gift. Gift-mengder og Gift- typer i sprøyte-innhold, er ikke de samme fra land til land eller fra by-del til by-del. Samme sak med “filter” for vann-distribusjon og vann-kvalitet!!!!! Ekstremt godt organisert “Langtids drap” og “Korttids- drap” er dagen resultat. Dette blir (som mange vet) sponset av milliardær- psykopater. De indikeres at UK har bare 40% uvaxa ,men i kan prosenten være mindre. Så lenge VGs overlege, med hans alarmerende melding til de “voksne vaxa” ender opp som et engangstilfelle, vil samme type alarm som “VAX-INNHOLDET LEKKER FRA MUSKELEN” vannes ut med tiden ???? Folk glemmer fort ???? På denne måten kan VG si at de alltid har postet sannheten. ???? Først og Fremst er det Nano-kapslenes elektro-magnetiske og positiv ladning som forårsaker Kreft. Det Elektromagnetiske Feltet..FRA OG I…Nano-kapslene, har en positiv ladning….som TVINGER FRISKE BLODCELLER til et Kreft/Aids-liknende resultat over tid. Aminosyrene i kroppen kan ikke kjempe imot slik “motstand” Derfor får vi feks Ummunforsvar-SVIKT (hos de vaxa) Gift-sprøytenes innhold har ikke monopol på Elektromagnetiske Felt. Gigant- Våpnet H.A.A.R.P opererer også med EMF-stråling i langt mer betydelig skala!!!! Dette betyr at de uvaxa har og får…lenger leve- tid (og tid til å tenke klart)…på å reagere MOT SPRØYTE-GIFT og EMF- STRÅLING!!!!! Veilys og EMF-tårn (samt alle mobiler og laptops m.m) fungerer som kommuniserende EMF-spredning….fra -anlegg til mindre bygg med energi-mottak….bygg klart nærmere stor-byer. Mennesker kjemper i dag, EN KRIG SOM ANGÅR ALLE UTEN UNNTAK!!!! FOLKETS UVENN ER BEVISSTHETEN. Folk flest har ikke nok bevissthet. Hemmelig vax-innhold og hemmelig HAARP-våpen, separerer folket fordi ikke noe av dette er lett å begripe. Propaganda og Hemmelighold v.v Uvitenhet og Godtro. Når Sannheten fra -sprøytene og bivirkningene kom ut, tenkte folk “om det er sant, kommer det sikkert på TV” ???? Det er de UVAXA som vil kjempe videre. De UVAXA holder linjen!!!! Hvilken linje skal de full-vaxa holde ??? Godt over halve Norge, vet ikke forskjellen på “Con-trails” og “Chem-trails” ???? De fleste, kan ikke skille mellom løgn og fakta. De fleste “håper på at regjeringer og msm…..ikke lyver eller svindler for meget” Majoriteten tror folk som og Klaus Schwab…”bare spøker litt med oss alle” ???? Vi UVAXA (med rent blod)…har ansvar for alle med og vranglære. En oppmot håpløs jobb!!!!!! I grove trekk, gjør dette Krigen til en INFO-KRIG VI MÅ VINNE PÅ ALLE NIVÅER!!!!! ????‍♂️❤️ GUD hjelpe oss ????

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.