MORGELLONS 18.04 2022!

Hydrellia pakistanae … Hvit furu-vivel… andre wevils andre hydrellia … slippes ut av usda over hele landet og har vært for å angripe hydrilla verticillata den mest invasive vannarten … hydrilla har bakteriecyanobakterier som lager rødt og blått lys antenner som kan ligne på fibre. Azotobacteria finnes også på/i hydrilla… Den kan presentere like mange farger og sannsynligvis feste seg til cyanobakterie lysantennene som til syvende og sist roter seg i klorofyll. Azoto lager skorpete kapsler fylt med slim … Lesjoner? Den produserer også alginat som brukes i selvmonteringsteknologi og alginaten gjør magnetitt til det mest responsive magnetiske materialet til jordens magnetiske felt og brukes i spintronikk og kvantetunnelering. Jeg ser nærmere på den argentinske loppa og møll nevnt i denne artikkelen neste. https://www.sun-sentinel.com/…/fl-xpm-1988-11-27…Ser ut som hvit furuvevil er det som er ved roten til mange av mine hårstrå… og ligner på andre ting også… Jeg har ikke bildet på forhånd, men en av wevils larveskader eller kokong-typen den lager ser ut som andre presentasjoner jeg har sett. Så mange mennesker prøver å diskreditere meg, men jeg forteller deg at alt dette gir mening. Jeg vet at en furu luktende vannplante infiserte meg i utgangspunktet… Alle symptomene mine kan forklares med disse tingene. Den dekker nesten alle presentasjonene jeg har lest om … noen rare kan forklares med manipulering av de oppførte. F bombe yo! Jeg utløste denne dritten med vilje til å komme tilbake for å studere for å hjelpe alle … Jeg løp handsken til alle tenkelige teorier og tror fortsatt at de kan være gyldige, men den håndgripelige virkelige fysiske årsaken bak denne sykdommen tror jeg i stor grad er knyttet til disse organismene som nev Mange andre er sekundære eller hjelper til med å svekke immunforsvaret, men det er et angrep gjennom våre nevrale rør, tilgang med vev elastisitetssykdommer og betennelser for å få tilgang til hypofy Vær så snill å betrakte disse som hovedskyldere! Også toxoplasma gondii er dårlige nyheter, pandaer, jeg vet ikke om det er relatert til morgellons, bare vet at mange flere lider av det enn dette og kan være involvert i de fleste sykdommer eller involvert.  · Skjul oversettelse  · Vurder denne oversettelsen

One Morgellons fibre in very clean water making metallic creatures, crystal like substances and more

Sett 168 ganger15. apr. 2022

Legg igjen en kommentar