Hvordan kan man smake/ lukte chemtrails.

TRYKK PÅ DEN BLÅ TEKSTEN OG DU KOMMER VIDERE OG FINNER MER INFO!

Det som sprøytes på himmelen må falle til bakken. Vi har rikelig bevis på dette ved regnvann, jord og blodprøver som viser massiv forurensning av aluminium , barium , strontium og andre giftige stoffer som brenner flekker med jord og blader . Dette er de samme giftstoffene som har blitt påvist under direkte kjemiske aerosolprøver av skyer på himmelen.

Når disse metallpartiklene faller til bakken, kan de oppdages av sensitive personer. Jeg er en av dem.

Som en som nå lukter disse giftige metallene og kjemikaliene i luften daglig, er det min plikt å endre offentligheten, og det er det denne artikkelen handler om.

Hvis du vil vite hvorfor du får plutselige migrene, leddsmerter, tretthet eller en rekke andre symptomer gjennom uken, er dette din mest sannsynlige skyldige.

Det er på tide å våkne opp og ta dette varselet på alvor. Det er faktisk den største forbrytelsen mot menneskeheten i menneskehetens historie, og du bør aldri forvente at mainstream media forteller deg sannheten om det.

Du kan lese min detaljerte beretning om mitt første møte med min chemtrail-historie .

Hvorfor kan jeg smake og lukte på Chemtrails?

For meg er smaken og lukten av chemtrails overveldende fordi smaks- og luktesansene mine er ekstremt følsomme. Jeg tror det er en fullgod vitenskapelig grunn til dette.

GABA er en aminosyre i kroppen som regulerer ledningsevnen til nerver. Uten denne reguleringen ville tankene dine rase ukontrollert og du ville blitt ekstremt følsom for lyd, lys, dufter og smaker. Dette vitale stoffet regulerer i hovedsak følsomheten din slik at du kan fungere uten å bli overveldet av innkommende sensorisk informasjon.

Kvikksølv er et tungmetall som forstyrrer tusenvis av kjemiske prosesser i kroppen. En av tingene som kvikksølv gjør er å hindre GABA i å binde seg til reseptorene deres i kroppen. Dette tapet av viktig aktiv GABA resulterer i:

  • Spennende tanker og looping av sanger eller melodier i tankene dine – veldig vanlig i dag, og det samme er kvikksølvtoksisitet.
  • Hurtigt skiftende tanker som resulterer i manglende evne til å holde fokus eller konsentrere seg eller fullføre prosjekter. Dette kan også bidra til tap av korttidshukommelse slik at du ofte glemmer hvorfor du gikk inn på kjøkkenet.
  • Følsomheter for lyder slik at de forstyrrer tankeprosesser. For eksempel kan en hund som bjeffer i det fjerne irritere deg eller hindre deg i å sovne.
  • Følsomhet for sensasjoner slik at klær som berører nakken kan være svært irriterende. Du kan oppleve at en pute som berører nakken din hindrer deg i å sovne.
  • Følsomhet for følelser som kan resultere i depresjon, humørighet, irritabilitet, raseri og plutselige utbrudd. Dette resulterer også i generell og negative tanker som viser seg som frykt for mørket, frykt for bilulykker, frykt for konfrontasjon og mange andre forskjellige frykter og fobier.
  • Følsomheter for lys som får deg til å myse i sterkt sollys.
  • Følsomhet for dufter og smaker som fører til MCS-lignende .
  • Symptomene på lav GABA forklarer hvorfor kvikksølv forårsaker hyperaktivitet , humørsykdom, depresjon , overstimulering, multippel kjemisk sensitivitet (MCS) og en rekke andre sykdommer, både fysiske og følelsesmessige.

Jeg tror at langvarig eksponering for kvikksølv permanent kan påvirke måten kroppen bruker GABA på og derfor resultere i permanent følsomhet i luktesansen og smakssansen.

Som barn i en medisinsk familie ble jeg fullvaksinert ( inneholder biologisk enorme mengder kvikksølv ) og hadde munnen full av kvikksølvbaserte “sølv” tannfyllinger. Denne fortsatte eksponeringen for kvikksølv endret personligheten min og førte til slutt til en rekke helseproblemer . Jeg fikk endelig fjernet amalgamfyllingene, noe som resulterte i nesten umiddelbar reversering av alle mine helseproblemer, frykt og fobier. Imidlertid forble min økte luktesans og smakssans og er sannsynligvis et resultat av irreversibel “skade” forårsaket av en del av kroppens evne til å bruke GABA.

I en ironisk skjebnevri har selve giftstoffet (kvikksølv) som ble gitt meg for å skade meg av farmasøytisk industri nå resultert i min evne til å oppdage og si fra mot chemtrails: Farmasøytisk industris siste toksologiske “eksperiment” på offentligheten via det militære industrikomplekset.

Noen opplever ikke disse følsomhetene

Mange mennesker med kvikksølvtoksisitet opplever ikke økte luktesanser og smakssanser. Det er en veldig grunnleggende forklaring på dette.

Den vanligste årsaken til at folk mister luktesansen og smakssansen er sinkmangel . Når en persons sink avtar, reduseres også luktesansen og smakssansen. Kvikksølv binder seg til sink og gjør det ubrukelig, og induserer dermed en effektiv sinkmangel som motvirker den økte følsomheten i lukt og smak som normalt vil følge av en kvikksølvindusert reduksjon i GABA.

Så noen mennesker som blir kvikksølvgiftige kan oppleve en økning i luktesansen og smakssansen mens andre kan oppleve en reduksjon.

Siden kvikksølvtoksisitet så ofte er assosiert med tapte luktesanser og smakssanser (via sinkmangel), lider eldre med proteser ofte med disse problemene fordi proteser vanligvis inneholder røde fargestoffer laget med kanel , som er den røde malmen av kvikksølv. Denne kvikksølvbaserte røde fargen forklarer hvorfor mange eldre opplever demens og hørselstap etter proteseplassering eller erstatning. Mange andre produkter kan inneholde denne sinoberrøde kvikksølvbaserte fargen, for eksempel leppestift og tatoveringsblekk.

Å oppdage biologiske stoffer

Jeg fortalte en gang en jente jeg var sammen med at hun kan bli syk i løpet av neste dag eller to og kanskje vil ta noen ekstra kosttilskudd. Til tross for mine anstrengelser for å avklare mine gode intensjoner, trodde hun at jeg fortalte henne at hun hadde dårlig ånde og ble fornærmet og dro brått. Dagen etter fant jeg et unnskyldende notat under bilens vindusvisker på jobben. Hun var blitt syk den kvelden og hadde innsett hvor velvillige mine råd var.

Vel, det ser ut til at alt har en lukt, til og med mugg, sopp, bakterier og . Gjennom hele livet har jeg – av og til – oppdaget en merkelig lukt i pusten til folk rett før de er i ferd med å bli syke. Denne lukten produserer også en unik type brennende følelse i bihulene mine som ikke oppstår på noe annet tidspunkt enn når jeg er syk. Jeg har konkludert med at denne særegne lukten og forbrenningen er bakteriell eller viral eller en kombinasjon av begge, og at den åpenbart må være luftbåren.

Hvis jeg tilbringer litt tid med en person med denne særegne typen pustelukt, vil jeg begynne å få sår hals og generelle symptomer på sykdom, spesielt hvis vi deler den samme luften over lengre tid, for eksempel å sitte i en bil sammen.

I april 2010 opplevde jeg denne typen lukt-og-brenn-kombinasjon med chemtrails for første gang da chemtrail-typen ” Sumpvann ” ble introdusert. Dette er tilfeldigvis også den første chemtrail-typen som ble sprøytet i store høyder .

Helt siden dagen den først ble utgitt, har chemtrail av typen Swamp Water vært i luften 24/7. Gjennom hele 2012 har denne chemtrail-typen i tillegg til å ha blitt sprøytet i store høyder også ofte blitt sprøytet i lave høyder (fra korte, ikke vedvarende chemtrails) med mye høyere intensitet enn normalt. Når denne høyintensive sprøytingen av chemtrail av typen Swamp Water fortsetter i mer enn noen få dager, blir folk syke over hele byen. Det er et mønster som jeg har vært vitne til om og om igjen. Med min følsomhet for disse biologiske stoffene, kan jeg forutsi når en ny “influensa” vil “gå rundt”.

Swamp Water chemtrail-typen sprayes ofte i kombinasjon med en annen chemtrail-type som undertrykker immunforsvaret vårt. Selvfølgelig er det godt dokumentert at barium , et stoff som er allment bevist å være i noen chemtrail-typer, undertrykker immunsystemet.

Flere land har en lang historie med å «teste» biologiske stoffer og kjemikalier på befolkningen uten deres viten eller samtykke. USA har til og med en lov som gjør praktisk talt alle typer menneskelig testing lovlig , selv om det forårsaker permanent skade eller død.

I tillegg til å lide av disse toksiske sprøytekampanjene daglig , er jeg veldig bekymret for de langsiktige virkningene det har på oss alle, og nå som biologiske legemidler er involvert , er potensialet for skade høyere enn noen gang.

Det er ikke lett eller morsomt

Å ha en økt luktesans og smakssans er ikke lett å leve med.

For eksempel elsker jeg hunder, men jeg kunne aldri eie en fordi de har veldig lukter som er veldig sterke for meg.

Et annet problem jeg opplever er med de som bruker parfyme eller cologne.

Det kan virke hyggelig for dem, men for meg er det å spise mat med disse overveldende duftene som å prøve å lytte til et foredrag på en rockekonsert.

Forskjeller i smaks- og luktfølsomhet

Jeg har funnet ut at folk har vidt forskjellige luktesanser og smakssanser.

For eksempel, når chemtrails overvelder sansene mine til det smertefulle, blir Laura (min venn og forretningspartner) i stand til å tydelig smake dem. Med samme intensitet kunne en annen venn ikke lukte eller smake dem i det hele tatt.

I min kontinuerlige kommunikasjon med mennesker rundt om i verden om chemtrails, har jeg funnet ut at folks luktesans og smak varierer veldig.

Noen få er mer følsomme enn meg, mens de fleste er mindre følsomme.

Ikke la deg lure av det du ikke lukter

De fleste som leser denne artikkelen vil ikke kunne lukte eller smake chemtrails. Vennligst ikke la deg lure av dette. Det er klart at chemtrails sprøytes med en intensitet som er like under evnen for folk flest å oppdage. Dette er åpenbart med vilje. De ønsker åpenbart å spraye med den høyeste intensiteten de kan mens de blir oppdaget av så få mennesker som mulig.

I en annen stor skjebnevri, ettersom flere mennesker blir kvikksølvgiftige fra chemtrails , blir flere mennesker i stand til å lukte og smake chemtrails ettersom GABA-nivåene deres synker. Jeg tror de som sprayet ikke tok hensyn til denne konsekvensen. Hvis du lukter eller smaker merkelige kjemiske , metalliske eller svovellukter i luften, vær oppmerksom på at det ikke er deg. Selv om chemtrails ikke er synlige på himmelen i ditt område, fortsetter sprøyting i stor høyde fortsatt å regne ned tungmetaller og giftstoffer fra høyder for høye til å kunne ses fra bakken. Videre kan nanopartikler fraktes mange mil fra deres opprinnelige fallsted.

Mitt håp er at du ikke vil bli lurt bare fordi du ikke smaker eller lukter chemtrails. Denne lumske operasjonen er global og ingen er unntatt fra de kort-, mellom- og langsiktige helseeffektene de induserer.

Til slutt håper jeg at folk drar nytte av det faktum at jeg har disse følsomhetene og har valgt å bruke dem til å avsløre den største forbrytelsen mot menneskeheten i menneskehetens historie :

Kjemisk aerosolsprøyting: “Chemtrails”.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.