Thorbjørn Morstad 05.04 2022 (Nanokjemi).

Dialog : A. er vell omvendt…blodpropp i fremredel av hjernen. Som igjen gir Aphesia…når hjerneskaden er et faktum av blodproppenB. Grunnen til at jeg tenker “først afasi, så, blodpropp” er fordi ALLE nano-partikler (naturligvis ink graffinoksid) vokser når de først finner feste. Dette er selv-ensemblerende partikler, slik at flere led finner hverandre. Partiklene vokser mens hydrogel binner og produserer membran for nevnte partikler (i dette tilfellet hjernen) Skulle da tro, at afasi er et tidelig varsel for blodpropp. Hadde dette tilfellet dreiet seg om partikel- feste av feks nano-bots, ville nok pasienten dø umiddelbart av blodpropp.B. kommer vell helt ann på hvor denne proppen er….Leser en hva Aphesia kommer av…så er det andre veien….Kvaksen gir levring av blod….B. Tenker at svekket tale-evne betyr graffinoksid- infeksjon eller “tidlig” lipide nano partikel-svikt på lokale celler og nerver. Her kan også fraksjoner av nano-kjemikalsk aluminium..telle ???? Faktumet at graffinoksid + hydrogele gir “tykkere blod”..er selvfølgelig med på de 2 nevnte diagnosene ???? Legger til i “dialogen” at : Nano- partikler beskrevet som “Fraksjoner” er bare en annen måte å fremstille “Nano-gass” a.i “Chem-trails” Nano-kjemikalske fraksjoner fra opprinnelig Aluminium-oksid….forårsaker både Korttidshukommelse-svikt og Langtidshukommelse-svikt ???? For at tåre-kapittelet skal bære noe positivt med seg…kan jeg si : Graffinoksid er 6- kantetet sirkler (heksagonaler) og ren nano-kjemikalsk Sink-oksid, er 7 kantet sirkler (heptagonaler) Disse beskrivelsene kommer direkte fra fotorafier av de omtalte nano-partiklene. D.v.s at Serumet fra Sinkoksidet kan annulere og nøytralisere både Hydrogel og Graffinoksid. Må forskes på ????

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.