US Air Force Pilot Avslører Topphemmelige Chemtrail-Program – Det Kalles ‘Operation Indigo Skyfold’

Alexander Light27. November 2018

Kjemiske geoingeniøroperasjoner utføres over hele verden – 24/7 – med falsk “nasjonal ”-begrunnelse

Den følgende videoeksponeringen er ganske ekstraordinær etter enhver standard.

En hemmelig chemtrail-pilot uttaler seg for første gang i moderne historie.

Han avslører informasjon som er så klassifisert og data så radioaktive at han sikkert risikerte livet sitt ved å frigi det.

Denne modige militærpiloten tydeliggjør den falske begrunnelsen for den åpenbart ulovlige og svært giftig chemtrail-sprøyting av himmelen over hele Amerika som har funnet sted i flere tiår – “National Security”.

I årevis har mange spurt hvorfor chemtrail-jetpilotene deltar i et atmosfæreforurensende program som er så skadelig for både mennesker og planeten.

SVAR: Fordi de har blitt grundig kontrollert til å tro at deres chemtrail-oppdrag er utført for å beskytte det amerikanske folket.

Dette er hvordan Deep State alltid har sluppet unna med så mange dødelige og destruktive programmer det siste århundret; de legger dem innenfor den falske konteksten av nasjonal sikkerhet.

Faktisk kan ingenting være lenger fra sannheten. Chemtrail aerosoler inneholder aluminiumoksid, bariumsalter, strontium og andre giftige kjemiske forbindelser som ikke har noe å si i atmosfæren vår.

Navnet på dette ulovlige kjemiske geoingeniørprogrammet er:

DRIFT INDIGO SKYFOLD

“Kanskje mine medpiloter vil lese eller høre om dette, og bestemme seg for å stå frem også.”

Til slutt trer en militærpilot frem og blåser fullstendig lokket av det ulovlige og ekstremt destruktive Global Chemtrail-programmet. Det som følger er en video som presenterer en sann historie om en modig pilot som har brutt gradene med sine chemtrailing jevnaldrende.

Ved å gjøre det har han risikert livet og familiens liv. Når du lytter til denne presentasjonen, eller leser teksten nedenfor, husk at sprøytes 24/7 rundt om i verden med forferdelige .

Uansett hva de oppgitte grunnene gis til de som flyr chemtrail-jetflyene, blir de alltid fortalt av sine overordnede at dette pågående og ulovlige atmosfæreforandrende programmet gjennomføres i NASJONAL SIKKERHETS interesse .

Du vil legge merke til at NATIONAL SECURITY fremstår som skjev fordi hele intensjonen bak er like farlig misforstått som den er villedende falsk. Den vilkårlige, store og systematiske sprøytingen av giftige aerosoler over hele verdens himmel kan umulig ha noe med “nasjonal sikkerhet” å gjøre. 

De som kjøper seg inn i en slik latterlig forestilling har åpenbart enten blitt hjernevasket eller bestukket til å tro på en så absurd og useriøs agenda.

Det er nettopp derfor denne enestående eksponeringen er så viktig. Aldri før har noen som er direkte involvert i piloteringen av chemtrail-flyfly noen gang blitt offentlig. 

Ikke bare blir «Blue Jay 1», som han er kjent, offentlig, han blåser fullstendig lokket av OPERATION INDIGO SKYFOLD . Denne enkle handlingen med å identifisere navnet på det som kanskje er det mest destruktive regjeringsprogrammet i registrert historie, er ekstremt kritisk.

HVORFOR?

Fordi det nå gir de verdensomspennende anti-geoingeniørgruppene et mål å treffe innenfor sine egne nasjoner og regjeringer. Hvordan kunne myndighetspersoner og politiske ledere på alle nivåer – føderale, stater, fylker og byer – være så uvitende om et massivt aerosolsprøytingsprogram som pågår i himmelen rett over dem?! 

Kan en ansvarlig representant fortsette å påberope seg slik uvitenhet eller likegyldighet og komme unna med det?

Det er derfor denne kritiske utviklingen er så enorm! Virkelig STOR! Det er det vi alle har ventet på, men likevel er det så få i bevegelsen som virkelig forstår det. Det er grunnen til at denne spesielle meldingen må bringes til den bredere offentligheten. 

For på slutten av dagen – hver dag – vil hvert menneske på alle kontinenter VIRKELIG avsky to ting om de nå allestedsnærværende chemtrails.

I. Chemtrails forvandler rutinemessig varme solskinnsdager til kjølige overskyete dager. 

Ingen liker å se sine klare solskinnsdager stjålet etter et par timer med chemtrailing. Dag etter dag med overskyet himmel har dypt endret mange steder som tradisjonelt har opplevd klar himmel. Er det noen som foretrekker fuktige overskyede dager fremfor tørre solrike? Folk i Florida og California vil absolutt ha moro i solen! Det samme gjør resten av USA.

II. Chemtrails inneholder en blanding av giftige kjemikalier og giftige forbindelser som bariumsalter, aluminiumoksid, strontium, kvikksølv blant mange andre, som til slutt faller til jorden. 

Chemtrail-blandingen av giftstoffer etterlater uunngåelig rester på gårdsmarker og skoger, innsjøer og dammer, og plener og hager.

Hvordan kan man stoppe de skadelige kjemikaliene fra å komme inn i hjemmet og bilene, kontorbyggene og kjøpesentrene? Hvem vil noen gang ha et giftig chemtrail-brygg på dem annenhver dag?!

Geoengineering har vist seg – utvetydig – å være ekstremt skadelig for både menneskers helse og det større planetariske miljøet. Når det gjelder de mange uheldige helseeffektene, gir lenken nedenfor en utmerket oppsummering.

https://www.youtube.com/embed/lZaD-H_j3pU kopier lenke og sett inn.
Chemtrail Pilot sier fra:https://youtu.be/lZaD-H_j3pU

«Først av alt vil jeg gjerne si at jeg ikke er enig i misjonsoppgavene mine, men hvilken soldat gjør egentlig det? Flere av oss har vurdert å ryke i rekkene, og gå AWOL fra tid til annen. Vi holdes i mørket når det gjelder å få ærlige svar på hva vi egentlig sprayer. Skulle de oppdage at vi eller familiene våre aktivt spør om det såkalte «chemtrails»-begrepet, vil automatiske og raske disiplinære tiltak bli iverksatt.

og radar er to andre ikke-tillatte forskningsemner. Med mindre barna våre lærer om disse på grunnskoler, kan vi ikke utdanne oss selv eller barna våre gjennom noe offentlig utdanningssystem. Jeg ville ikke med vilje sprayet mine barn eller familie med giftige aerosoler, men som du sikkert vet, har kanskje 80 % av pilotene ingen familie eller barn.

Indigo-piloter er valgt fra topprekker innen , marinen og kystvakten. De fleste av pilotene er “herdet til menneskeheten” og kunne bry seg mindre om å drepe uønskede eller utvaskende aspekter av Amerika og verden. Jeg sverger til deg, flertallet av pilotene er som maskiner, jeg kaller dem “Tanker Terminators”.

Jeg burde ikke fortelle deg dette, men nesten 1/3 av alle flyvninger blir orkestrert fra små navnløse øyer, hvor nybygde baser bygges med en hastighet på 8 per år. På disse ekstremt avsidesliggende øyene er det HAARP-stråler av alle mulige design, med mange matriser rundt disse øyene i dypet av selve havet.

Sjø har utviklet sofistikert undervannskonstruksjonsteknologi som lar helt autonome nedsenkbare roboter reise store avstander, og til og med produsere deler til disse massive undervannsarrayene mens de går over den åpne havbunnen.

Hver gang du ser eller hører om militærøvelser til sjøs, er de i utgangspunktet der for å gi og forsyne hæren sin av undervannsroboter. Det er muligens én akvatisk robot per fly, og vil snart være det dobbelte. Du vil aldri kunne Google Earth eller søke i noe av dette.

Bortsett fra en og annen feil i å gjøre noen øybaser uskarpe, eller flettede bilder av undervannsarrayer, er det umulig å finne alle disse avanserte teknologiske enhetene. De maler til og med falske skyer over noen av øyinstallasjonene våre for å holde nysgjerrige øyne unna.

Jeg har blitt vist noen av disse bildene av sivile venner. Det er grunnen til at jeg vet dette. Jeg forstår fullstendig din bekymring for menneskelig sikkerhet, og her er kickeren. Vi blir vist videoer i vår trening av katastrofal ødeleggelse av hjemlandet vårt med svært sofistikerte våpen, og deretter fortalt at dette vil bli konsekvensene hvis vi ikke flyr.

Vår innsats med å bygge et defensivt atmosfærisk våpenskjold er de eneste oppdragene i sitt slag i verden. Vi får mer betalt enn noen annen pilot for vår tjeneste, bortsett fra Air Force One-piloter som tjener like mye eller mer og holdes i en mørk, hemmelig verden for sin egen beskyttelse. De forteller oss at hemmelighold er vår beskyttelse, og ikke å lytte til noen offentlig retorikk.

Vi vet alle om cyberprogram-flammepunkt eller FP-03 som det er kjent i veteranmiljøet. Dette programmet er en selvdestruksjonssekvens som kan fjernaktiveres fra hvilken som helst grunn, vannoverflate, undervannsbase, så vel som enhver annen luftmobil enhet. Signalet er kryptert gjennom tre satellitter og kan ikke blokkeres eller blokkeres. Til enhver tid kan du bare ha 15 sekunder til å slutte fred med din Gud.

De forteller oss at FP er til for å forhindre at fly ved et uhell går ned i tett befolkede områder. De kan eksternt detonere flyene våre over trygge soner, men i bakhodet ditt, vårt sinn, er vi ganske sikre på at dette er et feilsikkert program for å hindre piloter fra å overlate eiendeler til offentlige, private eller sivile myndigheter.

Har du noen gang sett et medlem av mannskapet overleve de få krasjene som har skjedd? Hvert fly som har gått ned ble fullstendig ødelagt … med god grunn, er jeg sikker på. Vi risikerer livet på mer enn én måte, hver gang vi flyr, spesielt under nattflyvninger.

De beordrer oss til å fly i lavere og lavere høyder. Vi føler oss som et massivt «Dark Force Empire» av avlingsstøvere, og vet at en natt vil Bubba, eller Billy Joel, skyte med lange rifler mot oss når vi sprayer deres måneskinnsproduksjon, eller passerer en ulovlig Mary Jane-avling.

Jeg vet med sikkerhet at noen fly har blitt skutt på, og senere falt ned av for det meste russisk, kinesisk og koreansk våpen, men media vil aldri dekke disse hendelsene, da de heller ikke har lov til å rapportere om flyene våre. Det må være sant, for jeg har ennå ikke sett en detaljert eller omfattende rapport om oppdragene våre på noe offentlig sted annet enn konspirasjonsshow og anti-regjeringsnettsteder.

Jeg risikerer alt for å avsløre så mye informasjon, og du vil finne svært få som meg. Til og med mitt eget flybesetning ville ha meg arrestert og stilt for krigsrett hvis de visste om denne dialogen. Det er grunnen til at jeg ikke kan sende deg direkte e-post, men ut fra det fetteren din forteller meg risikerer du også alt bare for å få denne informasjonen ut til kollegene dine.

Jeg hilser deg, sir, for å stå opp mot etablissementet og storebror. Jeg ville elske å reise hjem i morgen og ikke samle opp ett eneste minutt flytid, bortsett fra en søt liten Piper Cub, eller Rat Tail Barn Racer. Jeg savner den vakre, blå himmelen fra ungdommen min, og jeg skammer meg over at jeg nøste over den drømmen.

Enda viktigere, kanskje mine medpiloter vil lese eller høre om dette, og bestemme seg for å stå frem også. Jeg kjenner bare en liten brøkdel av det større bildet, siden de deler opp alt. Skulle jeg bli oppmerksom på noen nye viktige utviklinger vil jeg sende en e-post til kusinen din.

Mannen jeg har kontakt med sier han aner en vaklende i rekkene, og at et slags mytteri begynner å koke til overflaten av hele denne geoengineering globale hvitvaskingen, hvis du fanger min drift. Fetteren min har fortsatt venner på høye steder også, så han hjelper til med å beskytte piloten.

******

Siste ord fra piloten og jeg siterer. “Alle piloter i permisjon er pålagt å rapportere til sin CO innen 15. desember for spesialtreningsoperasjoner, for å kvalifisere seg for Indigo Phase 2-flyvninger, som forventes å starte innen 21. januar.”

Det var hans ord, ikke selve luftvåpenmeldingen. Han ville at jeg skulle understreke det. Han tror at fokuset for deres flyvninger vil bli flyttet til områder øst for California og Texas, for å føre tørken videre inn i hjertet; pluss, han føler at en veldig ny og ekstremt giftig chemtrail-blanding kommer til å bli sprayet, ved hjelp av ny som gjør disse spesielle chemtrailene helt usynlige.

“Atmosfære skjold for beskyttelse”, han tror ikke det heller. Så det er slutten på meldingen fra denne chemtrail-piloten.

Av egen erfaring har jeg hatt mye kontakt med denne fyren i seks måneder via , og stort sett alt han fortalte meg har vist seg å være sant, så jeg har ingen grunn til å tvile på noe av dette, og håper du videresender den.

Dette påpeker også hvor vanskelig det er å bekjempe dette programmet fordi personer inne i programmet ikke er underlagt opinionen eller eksponert for offentlige informasjonskilder. Derfor må vi brainstorme og finne frem til måten å stenge dette programmet på, siden det faktisk varmer opp planeten, og dreper alt med forhøyede UV-stråler og giftige metaller.

Takk for at dere hørte på.

Konklusjon

En aktiv chemtrail-pilot har ganske modig gått ut av skyggene med stor fare for karrieren og livet. Et slikt offer burde tvinge det raskt voksende fellesskapet av anti-chemtrail-forkjempere til å spre hans sårt tiltrengte budskap. Å øke den verdensomspennende bevisstheten rundt denne pilotens enestående avsløringer virker avgjørende for å stenge ned den nåværende formen for global geoengineering.

Operasjon Indigo Skyfold har blitt UTET. Vi vet nå navnet. Vi vet nå hvordan det fungerer. Vi har fått beskjed om at det bygges ut i 2015 og nå er farligere enn noen gang.

Kilder: Stateofthenation2012.com ; Stateofthenation2012.com ;Mannen Som Ble Dømt Til 14 År For Å Ha Laget “Anti-Gravity”-KjøretøyerForrige InnleggEventyr Inn I En Ny Virkelighet Av Det Tredje ØyetNeste Innlegg

Relaterte Artikler

desimert skog under geokonstruert giftig himmel

GEOTEKNIKK

Værkrigføring, Bortkastede Skoger Og Verdensomspennende Kollaps Av Økosystemer

HAF20. Mars 2022

chemtrail-piloten kommer frem med masseutryddelse av mennesker

CHEMTRAILSAVFOLKING

Chemtrail-Piloten Kommer Fremover: Masseutryddelse Av Mennesker

HAF15. Desember 2021

endetidens skurk bill gates fremover med plan om å "sperre ute solen" ved å spraye millioner av tonn kritt inn i stratosfæren for å reflektere sollys

BILLY BOYGEOTEKNIKKGLOBAL WARMING HOAX

Slutttidsskurken Billy Boy Går Videre Med Plan Om Å “Blokkere Solen” Ved Å Sprøyte Millioner Av Tonn KRITT Inn I Stratosfæren For Å Reflektere Sollys

HAF24. Mars 2021

ny dokumentar beviser at klimateknikk ved å kontrollere været (ikke "global oppvarming") ødelegger liv og planeten (umiddelbar fare langt større enn covid 19)

BILLY BOYDOKUMENTARERGEOTEKNIKKGLOBAL WARMING HOAX

HASTER: Ny Dokumentar Beviser At Klimateknikk Ved Å Kontrollere Været (IKKE “Global Oppvarming”) Ødelegger Livet Og Planeten (Umiddelbar Fare LANGT Større Enn COVID-19)

HAF16. Mars 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.