Disse 13 Familiene Styrer Verden: Skyggekreftene Bak NWO.

Skyggekreftene bak den nye verdensordenen  (NWO) følger en sakte-tempo agenda med total kontroll over menneskeheten og vår planets ressurser. David Icke skapte det den ” totalitære tåspissen “, fordi ” de ” tar veldig små skritt mot vår fullstendige og definitive slaveri.

Som et resultat forblir massene relativt uvitende om det faktum at deres friheter gradvis blir tatt bort, mens kraften til NWO-blekkspruten vokser jevnt og trutt.

Skyggekreftene bak NWO-agendaen

Et sted nær toppen av pyramiden orkestrerer en ekstremt elitistisk organisasjon kjent som  Council of the 13 families  alle de store verdensbegivenhetene. Som navnet antyder, består rådet av de 13 mest innflytelsesrike familiene på jorden.

Stadig flere mennesker blir klar over at 99 % av jordens befolkning er kontrollert av en «elite» på 1 %, men Rådet for de 13 familiene består av mindre enn 1 % av 1 % «elite», og ingen på jorden kan søke om medlemskap.

Etter deres mening har de rett til å herske over oss andre fordi de er direkte etterkommere av de gamle gudene  og anser seg som kongelige. Disse familiene er:

 1. Rothschild (Bauer eller Bower)
 2. Bruce   
 3. Cavendish (Kennedy)    
 4. De Medici    
 5. Hannover    
 6. Hapsburg    
 7. Krupp    
 8. Plantagenet    
 9. Rockefeller    
 10. Romanov    
 11. Sinclair (St. Clair)   
 12. Warburg (del Banco)    
 13. Windsor (Saxe-Coburg-Gothe)

Personlig mistenker jeg at dette kanskje ikke er den komplette listen, og noen veldig kraftige slekter er fortsatt ukjente for oss.

Rothschild-dynastiet er utvilsomt den mektigste – synlige – blodlinjen på jorden, og deres estimerte rikdom er rundt 500 billioner dollar !

De utøver sin makt gjennom verdensbankimperiet , som nesten i sin helhet eies av dem.

De viktigste institusjonene som jobber hardt for å etablere NWO og fullstendig slavebinde vår art, er:

 1. City of London (finans, kontrollert av Rothschilds) – IKKE en del av Storbritannia
 2. Den amerikanske sentralbanken (finans – privat bank, eid av Rothschilds) – IKKE en del av USA
 3. Vatikanstaten (indoktrinering, bedrag og skremselstaktikk) – IKKE en del av Italia
 4. DC (militær, tankeprogrammering, hjernevasking og avfolking) – IKKE en del av USA

Alle de ovennevnte institusjonene fungerer som individuelle stater, som opererer under sine egne lover, og derfor er det ingen domstol på jorden som noen gang kan straffeforfølge dem.

De mange hemmelige samfunnene som eksisterer i dag, opererer som filialer av et megaselskap, som eies av rådet for de 13 familiene.

Selv om de har blitt kjekk belønnet for arbeidet sitt, er medlemmene av disse hemmelige selskapene ikke medlemmer av “elite”-blodslinjene, de vet ikke hvem deres mestere er og de har ingen anelse om hva den virkelige agendaen er.

Hjernevaskingen

Et annet verktøy for masseslaving som de bruker mot oss, er det såkalte utdanningssystemet . Skoler er ikke lenger hva de pleide å være, og barn lærer å huske uten å tenke og adlyde uten å stille spørsmål .

Faktisk er dette etablerte utdanningssystemet ekstremt dyrt å holde i drift og foreldet i internetts tidsalder.

“Hvorfor foreldet?” kan du spørre. Fordi gir oss  fri tilgang til nesten uendelige mengder informasjon.

Så hvorfor betaler vi fortsatt enorme mengder penger for statlig utdanning? Fordi verdens “elite” krever at barna våre lærer konformitet og in-the-box-tenkning .

Hva kan vi gjøre med det?

Menneskehetens tro henger i en tynn tråd akkurat nå, ettersom kontrollen av NWO-blekkspruten sprer seg. På den ene siden er vi veldig nær vår fullstendige slaveri, mens vi på den andre siden lett kan smuldre til bakken deres maktpyramide, ved ganske enkelt å forene oss mot deres bedrag i en fredelig revolusjon av sinn, hjerter og sjeler.

Jeg har spurt meg selv i årevis hva som er deres største slaverivåpen. Er det dårlig utdanning kombinert med konstant indoktrinering? Er det frykten som genereres av religion? Er det frykten for å bli straffet (fengslet eller drept) av systemet, eller er det pengesystemets usynlige slaveri?

Etter min mening hadde alt det ovennevnte kombinert en enorm innvirkning på samfunnet vårt og måten vi tenker på, men deres største våpen er det finansielle systemet!

Valutaslaver

Det finansielle systemet har snikende gjort vår art til slaver, og nå blir vi brukt som valutaslaver . Vi jobber fra 9 til 5 hver dag, i kjedelige og deprimerende miljøer, ikke stimulert av noe kreativt eller konstruktivt.

I de fleste tilfeller er den eneste motivasjonen for å gå på jobb neste lønnsslipp – og uansett hvor hardt vi jobber, ser det ut til at vi aldri har nok penger.

Har du noen gang lurt på hvorfor megaselskaper (som høster milliarder dollar/år i overskudd) betaler dusinvis av millioner til sine administrerende direktører og så nær minimumslønnen som mulig til resten av de ansatte?

Dette er nøye utformet, fordi en person som konstant er “på kanten”, aldri vil ha tid til selvopplæring, introspeksjon og – til slutt – åndelig oppvåkning.

Er ikke dette hovedformålet vårt på jorden? Å bli åndelige vesener (og med åndelig, jeg mener åpenbart ikke religiøs) og fullføre inkarnasjonssyklusen ?

“De” trenger ikke utdannede mennesker, som er i stand til kritisk tenkning og har åndelige mål. Nei, denne typen mennesker er farlige for etablissementet!

«De» vil ha lydige «roboter», akkurat intelligente nok til å betjene maskinene og holde systemet i gang, men dumme nok til å aldri stille spørsmål.

Penger er “djevelens” øye

Alle verdens største problemer har sine røtter dypt forankret i den økonomiske pesten: kriger er lønnsomme, sykdommer er lønnsomme, jordens plyndring er lønnsomt, menneskelig slaveri og umenneskelige arbeidsforhold er lønnsomme.

Lederne våre har blitt ødelagt av penger og menneskehetens kollektive oppdrag på jorden er blitt kapret av penger.

Så hvorfor trenger vi det finansielle systemet, i utgangspunktet? Faktisk trenger vi det ikke (i hvert fall ikke lenger). Planeten krever ikke en krone for å bruke naturressursene sine, og vi har teknologien til å utvinne dem uten å fysisk jobbe en dag.

Må lese relatert artikkel:  The Top of the Pyramid: The Rothschilds, the British Crown and the Vatican Rule the World

Løsningen

Mer til poenget, det er geniale hoder “der ute” som diskuterer konseptet med en ressursbasert økonomi i flere tiår . Et eksempel er herr Jacque Fresco , en strålende industridesigner og sosial ingeniør, som brukte mesteparten av livet sitt på å designe fremtiden.

Byene foreslått av Mr. Jacque Fresco vil bli bygget av autonome konstruksjonsroboter og vil være miljøvennlige og selvbærende, - og brannsikre. Lær mer her .

Andre mennesker diskuterer allerede overgangsplanen mot fremtidens økonomi, der penger ikke lenger kreves og alle individer vil bli tilbudt de beste forutsetningene for å nå sine høyeste potensialer – alt til fordel for vår art som helhet.

Så spørsmålet mitt er: er vi klare til å omfavne fremtiden og unnslippe kontrollen til “eliten” i en verden uten penger, eller kommer vi til å la den nye verdensordenen skje?

Av Alexander Light, HumansAreFree.com

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.