BlackRock-Sjef Krever At Ukraina Brukes Til Å Akselerere Introduksjonen Av Statlig Kontrollert Digital Valuta

HAF1. April 2022.

Administrerende direktør i BlackRock tror krigen i og hendelsene rundt den kan brukes til å fremskynde adopsjonen av digitale penger kontrollert av sentralbanker.

Sammen med Vanguard og State Street regnes Blackrock som en av de “tre store” indeksfondsforvalterne som dominerer bedriftens Amerika, og til syvende og sist verden .Blackrock administrerende direktør krever at Ukraina brukes til å fremskynde innføringen av statlig kontrollert digital valuta

Kilde

Innen november 2020 forvaltet «Big Tre» 15 billioner USD i samlede eiendeler , tilsvarende mer enn tre fjerdedeler av størrelsen på den amerikanske økonomien, og til sammen var de den største eieren i 88 % av S&P 500-selskapene. I januar 2021 hadde «de tre store» nesten 18 billioner dollar i forvaltningskapital.

Lær mer her:

Bare TO selskaper, Vanguard og BlackRock, kontrollerer planeten mens verdens rikeste 1% eier 82% av verdens rikdom .

Nå, i et brev til aksjonærene sendt torsdag 24. mars, skrev Larry Fink at bruken av digitale penger kontrollert av sentralbanker kan vise seg å være et av utfallene av krigen som for tiden stort sett er under radaren.

I følge Fink, hvis eget selskap forvalter verdier for 10 billioner dollar, vil land rundt om i verden revurdere det han kalte deres «valutaavhengigheter».

Med begynnelsen av krigen, la USA og dets allierte Russlands sentralbank til sin liste over enheter som ble målrettet av sanksjoner, noe som førte til en økning i transaksjoner på sentraliserte Bitcoin-børser i både og Ukraina, og i begge deres valutaer.

sentralbanker us digital dollar, blackrock

Toppen av pyramiden: Bare 4 selskaper kontrollerer verden, men du har sannsynligvis aldri hørt om dem .

Rapporter tolker dette som en erkjennelse av at stablecoins – kryptovalutaer hvis markedsverdi er knyttet til en fiat-valuta, gull osv. – kan gi for eiendeler, og en måte å unngå sanksjoner på.

BlackRock-sjefens brev viser at trenden med at store finansielle aktører begynner å ta kryptovalutaer på alvor fortsetter. Født ut av finanskrisen i 2008 ble denne formen for penger behandlet med mistillit og til og med hån, men nå skriver Fink at BlackRocks kunder blir stadig mer interessert både i kryptovalutaer, inkludert stablecoins, og i blockchain-teknologien som underbygger dem. .

Og av den grunn anser BlackRock nå sentralstyrte digitale penger som en fremvoksende klasse av eiendeler som selskapet “studerer” i et forsøk på å tjene sine kunder bedre.

Fink sa imidlertid ikke hvilken av de mange formene for kryptovaluta BlackRock “studerer” – selv om han tidligere, selv om han var positiv til fremtiden til digitale penger, ikke så ut til å være en stor fan av desentraliserte og frihetsassosierte Bitcoin.

I sitt brev til aksjonærene bemerket han at selv før krigen i Ukraina så flere regjeringer, inkludert USA, på kryptovalutaer og måter å regulere bruken av dem på.

Fink uttalte også at “et gjennomtenkt designet” globalt digitalt betalingssystem kan forbedre internasjonale transaksjoner, redusere grenseoverskridende betalingskostnader og risikoen for hvitvasking av penger.

Med andre ord, hvis de kan introdusere dette, vil hvem, hva, hvor, når og hvorfor av kjøpene dine til slutt være under kontroll og tillatelse fra din regjering.

Kilde: DailyExpose.uk / Referanse: BlackRock letter

Relaterte Artikler

Klaus Schwab advarer: "Globale energisystemer, matsystemer og forsyningskjeder vil bli dypt berørt"

KONTROLLVERDENS ØKONOMISKE FORUM

Klaus Schwab Advarer: “Globale Energisystemer, Matsystemer Og Forsyningskjeder Vil Bli Dypt Berørt”

HAF1. April 2022

tyranni av sosialt kredittsystem

KONTROLL

De Absolutte SKREKKENE Til Det Sosiale Kredittsystemet Som Kommer Til Den Vestlige Verden

HAF29. Mars 2022

vi har kommet inn i den dystopiske fremtiden som science fiction-forfattere har drømt om

STOREBRORKONTROLLPOLITISTAT

Vi Har Kommet Inn I Den Dystopiske Fremtiden Som Science Fiction-Forfattere Har Drømt Om

HAF28. Mars 2022

den store tilbakestillingen vil gjengi alle produkter som tjenester, for å implementere "du vil ikke eie noe" innen 2030

KONTROLLFLOTT TILBAKESTILLING

Den Store Tilbakestillingen Vil Gjengi Alle Produkter Som Tjenester, For Å Implementere “Du Vil Ikke Eie Noe” Innen 2030

HAF22. Mars 2022

Toppen Av Pyramiden: Bare 4 Selskaper Kontrollerer Verden, Men Du Har Sannsynligvis Aldri Hørt Om Dem

Alexander Light9. Juli 2017

Noen har begynt å innse at det er store finanskonsern som dominerer verden. Glem de politiske intrigene, konfliktene, revolusjonene og krigene. Det er ikke ren tilfeldighet. Alt har vært planlagt i lang tid.

Noen kaller det “konspirasjonsteorier” eller New World Order . Uansett, nøkkelen til å forstå dagens politiske og økonomiske hendelser er en begrenset kjerne av familier som har samlet mer rikdom og makt.

Vi snakker om 6, 8 eller kanskje 12 familier som virkelig dominerer verden . Vet at det er et mysterium som er vanskelig å løse opp.

Vi vil ikke være langt fra sannheten ved å sitere Goldman Sachs, Rockefellers , Loebs Kuh og Lehmans i New York, Rothschilds i Paris og London, Warburgs i Hamburg, Paris og Lazards Israel Moses Seifs Roma.


Komplett liste over BANKER eid eller kontrollert av Rothschild-familien

Mange har hørt om Bilderberggruppen , Illuminati eller Trilateral Commission . Men hva heter familiene som styrer verden og har kontroll over stater og internasjonale organisasjoner som FN , NATO eller IMF ?

For å prøve å svare på dette spørsmålet kan vi starte med det enkleste: inventar, verdens største banker, og se hvem som er aksjonærer og hvem som tar avgjørelsene.

Verdens største selskaper er nå: Bank of America, JP Morgan, Citigroup, Wells Fargo, Goldman Sachs og Morgan Stanley. La oss nå se på hvem deres aksjonærer er.

Bank of America:

State Street Corporation, Vanguard Group, BlackRock, FMR (Fidelity), Paulson, JP Morgan, T. Rowe, Capital World Investors, AXA, Bank of NY, Mellon.

JP Morgan:

State Street Corp., Vanguard Group, FMR, BlackRock, T. Rowe, AXA, Capital World Investor, Capital Research Global Investor, Northern Trust Corp. og Bank of Mellon.

Citigroup:

State Street Corporation, Vanguard Group, BlackRock, Paulson, FMR, Capital World Investor, JP Morgan, Northern Trust Corporation, Fairhome Capital Mgmt og Bank of NY Mellon.

Wells Fargo:

Berkshire Hathaway, FMR, State Street, Vanguard Group, Capital World Investors, BlackRock, Wellington Mgmt, AXA, T. Rowe og Davis Selected Advisers.

Vi kan se at det nå ser ut til å være en kjerne til stede i alle banker: State Street Corporation, Vanguard Group, BlackRock og FMR (Fidelity). For å unngå å gjenta dem, vil vi nå kalle dem “de fire store.”

Goldman Sachs:

“De fire store,” Wellington, Capital World Investors, AXA, Massachusetts Financial Service og T. Rowe.

Morgan Stanley:

“De fire store,” Mitsubishi UFJ, Franklin Resources, AXA, T. Rowe, Bank of NY Mellon og Jennison Associates. Rowe, Bank of NY Mellon og Jennison Associates.

Vi kan omtrent alltid verifisere navnene på store aksjonærer. For å gå videre kan vi nå prøve å finne ut aksjonærene til disse selskapene og aksjonærene i store banker over hele verden.

Bank of NY Mellon:

Davis Selected, Massachusetts Financial Services, Capital Research Global Investor, Dodge, Cox, Southeatern Asset Mgmt. og … “De fire store.”

State Street Corporation (en av de “fire store”):

Massachusetts Financial Services, Capital Research Global Investor, Barrow Hanley, GE, Putnam Investment og … De “fire store” (aksjonærene selv!).

BlackRock (en annen av de “fire store”):

PNC, Barclays og CIC.

Hvem står bak PNC? FMR (Fidelity), BlackRock, State Street, etc.

Og bak Barclays? Svart stein.

Og vi kunne fortsette i timevis, forbi skatteparadiser på Caymanøyene, Monaco eller det juridiske hjemmet til Shell-selskaper i Liechtenstein. Et nettverk hvor bedrifter alltid er de samme, men aldri et navn på en familie.

Kort sagt: de åtte største amerikanske finansselskapene (JP Morgan, Wells Fargo, Bank of America, Citigroup, Goldman Sachs, US Bancorp, Bank of New York Mellon og Morgan Stanley) er 100 % kontrollert av ti aksjonærer, og vi har alltid fire selskaper til stede i alle avgjørelser: BlackRock , State Street , Vanguard og Fidelity .

I tillegg består Federal Reserve av 12 banker, representert av et styre på syv personer, som består av representanter for de “fire store”, som igjen er til stede i alle andre enheter.

Kort fortalt kontrolleres Federal Reserve av fire store private selskaper: BlackRock, State Street, Vanguard og Fidelity . Disse selskapene kontrollerer amerikansk pengepolitikk (og verden) uten noen kontroll eller “demokratiske” valg.

Disse selskapene lanserte og deltok i den nåværende verdensomspennende økonomiske krisen og klarte å bli enda mer beriket.

Til slutt, en titt på noen av selskapene kontrollert av denne “fire store”-gruppen

Alcoa Inc.
Altria Group Inc.
American International Group Inc.
AT&T Inc.
Boeing Co.
Caterpillar Inc.
Coca-Cola Co.
DuPont & Co.
Exxon Mobil Corp.
General Electric Co.
General Motors Corporation
Hewlett-Packard Co.
Home Depot Inc.
Honeywell International Inc.
Intel Corp.
International Business Machines Corp
Johnson & Johnson
JP Morgan Chase & Co.
McDonald's Corp.
Merck & Co. Inc.
Microsoft Corp.
3M Co.
Inc.
Procter & Gamble Co.
United Technologies Corp.
Verizon Communications Inc.
Wal-Mart Stores Inc.
Time Warner
Walt Disney
Viacom
Rupert Murdochs News Corporation.,
CBS Corporation
NBC Universal

De samme “fire store” kontrollerer det store flertallet av europeiske selskaper regnet på børsen .

I tillegg driver alle disse menneskene de store finansinstitusjonene, som IMF, Den europeiske sentralbanken eller Verdensbanken , og ble “opplært” og forblir “ansatte” av de “fire store” som dannet dem.

Navnene på familiene som kontrollerer de “fire store” vises aldri.

Oversatt fra den portugisiske versjonen av Lisa Karpova, via Pravda.Ru90 000-Sterk Barnepornoring Slått På “Dark Web”Forrige InnleggForstå De 3 Bevissthetstilstandene: 3D, 4D Og 5DNeste Innlegg

Relaterte Artikler

tyranni av sosialt kredittsystem

KONTROLL

De Absolutte SKREKKENE Til Det Sosiale Kredittsystemet Som Kommer Til Den Vestlige Verden

HAF29. Mars 2022

vi har kommet inn i den dystopiske fremtiden som science fiction-forfattere har drømt om

STOREBRORKONTROLLPOLITISTAT

Vi Har Kommet Inn I Den Dystopiske Fremtiden Som Science Fiction-Forfattere Har Drømt Om

HAF28. Mars 2022

den store tilbakestillingen vil gjengi alle produkter som tjenester, for å implementere "du vil ikke eie noe" innen 2030

KONTROLLFLOTT TILBAKESTILLING

Den Store Tilbakestillingen Vil Gjengi Alle Produkter Som Tjenester, For Å Implementere “Du Vil Ikke Eie Noe” Innen 2030

HAF22. Mars 2022

dr vernon coleman tiden renner ut for de som bryr seg om frihet

KONTROLLFLOTT TILBAKESTILLINGPOLITISTAT

Dr Vernon Coleman: Tiden Renner Ut For De Som Bryr Seg Om Frihet

HAF20. Mars 2022

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.