Den amerikanske marinens overvåkingsfly styrter utenfor Virginia-kysten

1. april 2022

US Naval Air Force har rapportert at E-2D Advanced Hawkeye som er et overvåkingsfly fra den amerikanske marinen har styrtet utenfor kysten av Virginia på grunn av ukjente årsaker.

Den amerikanske marinens overvåkingsfly styrter utenfor Virginia Coast 1

Et overvåkingsfly fra den amerikanske marinen styrtet utenfor kysten av Virginia onsdag kveld. En person og to personer ble reddet.

E-2D Advanced Hawkeye var på en vanlig øvelse da den krasjet rundt 1930 ET, ifølge Lt. Cmdr. Rob Myers, en offiser for offentlige anliggender ved Naval Air Force Atlantic som fortalte det til lokale nyheter  WAVY .

Tre personer var om bord på tidspunktet for hendelsen, ifølge Myers. To av passasjerene ble kritisk skadd og reddet, mens en tredje ble oppdaget død inne i jetflyet.

Overvåkingsflyet, som ble brukt til krigsstyringskommando og kontroll, gikk ned i Chincoteague Bay nær Wildcat Marsh, rundt 49 mil sør for Ocean City, Maryland, ifølge kystvakten.

Den amerikanske marinens overvåkingsfly styrter utenfor Virginia Coast 2

Før jetflyet styrtet, publiserte sivile militærflyobservatører flyets uvanlige flyrute.

Den amerikanske marinens overvåkingsfly styrter utenfor Virginia Coast 3

Hendelsen etterforskes, ifølge WAVY. Årsaken til flyulykken er ukjent.

Rep. Elaine Luria, D-Va., uttalte at hun “fortsetter å overvåke marinens flyulykke i Accomack County. Jeg holder våre marineflyvere, deres familier og våre førstehjelpere i mine tanker og bønner i kveld mens rednings- og utvinningsarbeidet fortsetter.»

Bare noen uker tidligere styrtet et annet amerikansk militærfly i under en treningsøvelse og drepte fire marinesoldater. Da MV-22B Osprey gikk ned, deltok den i en -trening som ikke hadde noe med krigen i å gjøre.Vi trenger din for å fortsette vår uavhengige og undersøkende forskningsbaserte journalistikk om -truslene menneskeheten står overfor. Bidraget ditt uansett hvor lite det er, hjelper oss å holde oss flytende. Vurder å støtte GreatGameIndia.

Støtt GreatGameIndia

1 KOMMENTAR

  1. Richard Noakes Pilotene ble vaksinert og jeg vedder på at de fikk hjerteinfarkt mens de fløy flyene og vaksinene (genterapi) fungerer veldig bra, som du kan se – vent til flere F-35-fly faller ut av himmelen, med bare 122 millioner dollar hver, pluss pilot trent til å fly dem – jeg vet om 3 eller 4 så langt som har krasjet – Amerika er ikke den kampstyrken det en gang var, takket være disse vaksinene – ikke sant?
    Må lure på hvor effektive de militære troppene vil være i kamp også – bli skrekk = hjerteinfarkt = død?

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.