“HVEM ER DEN EKTE ZELENSKYEN?

Hvem er egentlig den ukrainske komikeren som ble Benjamin av vestlig presse og dekorert som en helt på forsiden av våre ukeaviser og i våre Nyheter?Hvem er karakteren som forrige lørdag dukket opp i militæruniform, som dukker opp live i Firenze blant applausen og ovasjonene på torget i Pacifisti bevæpnet av politiet?Vi vet at han ble født i 1978 i en familie av jødisk opphav og at hans førstespråk ikke er ukrainsk, men russisk.Han valgte en karriere som skuespiller og komiker, grunnla Kvartal 95 Studio og produserte Telenovela “Sluha Narodu” (Folkets tjener) der Zelensky selv spiller enhver vanlig mann som er lei av den politiske korrupsjonen som herjer i , vi og uventet valgt president.Det ser ut til at Igor Kolomoyskyi – mektig forretningsmann med trippel ukrainske, kypriotiske og israelske pass, amerikansk tillitsvalgt og Ukrainas hovedoligark – ser på den populære såpeoperaen kommer den storslåtte ideen om å gjøre fiksjon La komikeren Zelenzky spille presidentens rolle, ikke bare på video men også i virkeligheten.Kort tid etter kunngjør Zelensky grunnleggelsen av et parti som bærer samme navn som den populære såpeoperaen: “Folkets tjener” og, på toppen av TV-populariteten, kunngjør sitt kandidatur til årets presidentvalg.Siden da vil selskapet hans, Kvartal 95, registrere en unormal finansieringsflyt, forvaltet gjennom off-shore-selskaper med hovedkvarter i skatteparadis, til et beløp på 40 millioner dollar.Hovedbidragsyteren til Zelenskys kampanje er oligarken Kolomoyskyi, eier av PrivatBank, den største banken i Ukraina, involvert i flere tilfeller av bedragerske konkurser og ulovlige investeringer.Igor Kolomoysky var en av hovedfinansiere for noen av de nynazistiske og ultranasjonalistiske paramilitære gruppene som i 2014 produserte statskuppet som styrtet president Janukovics legitime regjering, som utløste en 8-årig periode med instabil ity og borgerkrig i regionen.I april 2019 gir Zelensky, nyvalgt president, umiddelbart statlige plikter til medlemmene av selskapet sitt, Kvartal 95.Ivan Bakanov, allerede selskapets administrerende direktør, blir sjef for Secret Service, mens visedirektør Serhiy Shefir blir presidentens offisielle talsmann.Oligarken Igor Kolomoyskij, gudfar og finansmann av Zelenskij, har sterke økonomiske interesser i Donbass, og derfor har hans private hær av nynazistiske organisasjoner, delvis innenfor den ukrainske hæren, siden 2015 utryddet omtrent 16 tusener av russofoner i stillheten i det internasjonale samfunnet.Dette er også grunnen til at Zelenskij i fredsforhandlinger avviser russiske forespørsler om anerkjennelse av Folkerepublikkene Donbass og er villig til å fortsette krigen med alle midler, prøver med alle midler å involvere og utvide den til resten av . . .Ifølge Pandora Papers og rapportert av The Guardian 3. oktober 2021 har Zelensky aksjer i tre offshore-selskaper, har tilknytning til flere oligarker som han mottar ulovlig finansiering og milliardinntekter fra og er direkte involvert d i en våpen og penger runde hos nynazister.I lys av dette og hans uttalte interesse for å få Ukraina inn i Nato, plassere amerikanske rakettbaser langs den russiske grensen, påberope seg flyforbudssonen og atombombebruk, får det en til å lure på om den ukrainske presidenten er d de de europeiske massemediene representerer.Vi lurer på om og vestlige medier faktisk forstår hvilken gjeng med forretninger og korrupsjon de støtter denne skamfulle karakteren, og hvor mye de setter oss i fare ved å hengi oss til krigsvrangforestillingene av dette ubalanserte arbeidet. “*Fabrizio Millioni*

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.