I 2019 undertegnet WEF en partnerskapsavtale mellom den globale storkapitalen og FN.

Den ble undertegnet av Guterres og toppsjef for WEF;Klaus Schwab. Milliardærenes våte drømmer går i oppfyllelse.Partnerskapsavtalen til WEF skal fremme en “Private-Public Partnerskap, som betyr privatisering og korporasjonens overtakelse av de viktigste samfunnsfunksjonene..240 frivillige organisasjoner har sendt et opprop mot denne srtnerskass-avtalen.De kaller det en overtakelse av FN fra WEFs side.Det vil gi de multinasjonale selskapene hendene på rattet i alle FN organer når det legges opp retningslinjer eller forskrifter .De vil bli “hviskende”rådgivere for lederne for FN systemavdelinger.STORFINANSEN ET KLAR FOR Å UTNYTTE KLIMAFRYKTEN.Et eksempel ser vi i korporasjonens plan for å utnytte panikk og overfor klimaendringene til å etablere et Climate Finance Partnership, og da er det lett å forstå at Guterres prøver å skremme mest mulig For kort tid siden sa Guterres at jorda hang i en tråd.IPPC sier i en av de siste rapportene som kom til at vi har ingen klimakrise,men litt .

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.