Mens Noen Kjemper Hardt For Å Avsløre NWO Og Great Reset, Blir Sauene Indoktrinert Inn I Dem Som En Kult

19. Mars 2022

Hemmelige samfunn; vi har alle hørt det begrepet, men hva er de egentlig? Noen smarte hektar sier: “vel, hvis jeg hørte om dem, så er de vel ikke så hemmelige?” Vel, jeg sier at bare fordi du har hørt om dem betyr det ikke at du verken vet alle hemmelighetene deres eller nøyaktig hva de egentlig handler om. Så på den annen side kan det bare være noen vi ikke engang har hørt om, og som gjør dem til veldig hemmelige samfunn.

mens noen kjemper hardt for å avsløre nwo og stor tilbakestilling, blir sauene indoktrinert i dem som en kult

Fine Dictionary sier det veldig enkelt slik; “et samfunn som skjuler sine aktiviteter for ikke-medlemmer”, mens Wikipedia legger litt mer til det, “Et hemmelig samfunn er en klubb eller en organisasjon hvis aktiviteter, hendelser, indre funksjon eller medlemskap er skjult . Samfunnet kan eller kan ikke forsøke å skjule sin eksistens . Begrepet utelukker vanligvis hemmelige grupper, som  etterretningsbyråer  eller  geriljakrigføringsopprør  , som skjuler sine aktiviteter og medlemskap, men opprettholder en offentlig tilstedeværelse» som bedre forklarer hvorfor fyren i første omgang er feil.

Den foreslåtte planen er å dekke ulike samfunn i kommende avdrag, mens denne første kolonnen er en oversikt over dem generelt. Mens vi er inne på hva et hemmelig samfunn er, la oss også se på hva det ikke er som den andre beskrivelsen dekker og legge litt til det.

Grupper som BLM og Antifa kvalifiserer ikke som et hemmelig samfunn, men opptrer som dem og teller som hemmelig krigføring eller opprørsagenter, mens World Economic Forum og Council of Foreign Affairs kanskje ikke er det, selv om de styres som ett og drives av hemmelige. samfunn og kanskje inkluderer de operatører som er hemmelige håndhevings- eller aktiveringsgrupper (som BLM og Antifa) som også kan være hemmelige samfunn.

Igjen, la oss se på hva Wikipedia sier for å klargjøre det litt:

“De nøyaktige kvalifikasjonene for å stemple en gruppe som et hemmelig samfunn er omstridt, men definisjoner er generelt avhengige av i hvilken grad organisasjonen insisterer på hemmelighold, og kan innebære oppbevaring og overføring av hemmelig kunnskap, nektelse av medlemskap eller kunnskap om gruppen, skapelsen av personlige bånd mellom medlemmer av organisasjonen, og bruken av hemmelige ritualer eller ritualer som styrker medlemmene av gruppen.”

Det ser ut til å være en overflod av dem på høyskoler og i forretningsforbindelser og politiske systemer. Man må se på forskjellen mellom hva tro på kristen religion eksemplifiserer og hva tro på menneskets ‘rasjonelle’ sinn er. Troen på vår Skaper er naturlig; det er bra fordi det er en høyere orden som overvinner svakhetene i mennesket, mens grunntanken bak de hemmelige samfunnene er den sataniske ideen om at mennesket i og for seg selv er guden(e).

President John F Kennedy holdt følgende tale om Secret Societies:

Den ene resulterer i høyere eller edlere lover som er uforanderlige, evigvarende og suverene, mens den andre er bestemt av lunkene og upersonlige og avvikende ønsker til svært feilbare mennesker. Vær oppmerksom på at gjennomføringen av disse høyere lovene og idealene ikke følges godt, mens utførelsen av de grovere “mennesket er den øverste”-ideene alltid blir realisert fatalt.

Som vi skal se i senere spalter er det også mange grupper som skjuler eller skjuler seg inne i eller er utvidelser til religiøse systemer også, og det er grunnen til at det rene kristne idealet sjelden eller ikke når som helst blir realisert, selv om læren til det grunnleggende hebraiske Ti bud og den mye større Bergprekenen er grunnlaget for rasjonelt så vel som åndelig liv for de som vil leve lykkelig og fruktbart.

“Rasjonell” er et begrep som Miriam-Websters mer anvendelige definisjon er at “å ha grunn eller forståelse … relatert til, basert på eller akseptabel for fornuft” og “Fornuft” er “en uttalelse som tilbys i forklaring eller begrunnelse … tingen som gjør et eller annet faktum forståelig … kraften til å forstå, antyde eller tenke, spesielt på ordnede rasjonelle måter … behandling som gir tilfredsstillelse” og det er behagelig å tenke på at det som gjør livet lettere å stri med og lar mennesker være trygge sosiale og mer engstelige for fred, rettferdiggjør et godt levd liv og skaper tilfredshet med ikke bare seg selv, men de du elsker og er gjort evig bindende og ikke-foranderlig er den man skal søke etter.

På den annen side, ideen til gnostikerne om at det er en større forståelse av verden avledet fra menneskets egen logikk eller rasjonelle tanke enn det som ble gitt av Skaperen av den samme verden. De er avhengige av sine egne ideer og ideer om hva verden er, hvordan den drives, hvordan de kan bruke eller manipulere og kontrollere den, og derfor er det ingen betydning for Gud som skapte den.

Ja, jeg forstår at det ikke er det som læres på universitetene våre om det, men det er det jeg tar med meg fra mine egne studier. Ondskap er det sataniske opprøret mot guddommelig autoritet, og derfor er avvisningen av den guddommelige visdommen og å erstatte og implementere dine egne teorier selve grunnlaget for slike ondskap som de marxistiske teoriene, «våknet» kultur, hedonistiske ødeleggelser, vår moderne nye verdensorden og den onde kraften bak “Great Reset” og grunnlaget for hva disse hemmelige samfunnene består av.

BibleTools.org sier det på denne måten: ” Gnostisisme er vanskelig å definere fordi det kommer i så mange smaker og tolkninger. I seg selv er det ikke et eget kirkesamfunn eller religion, men en religiøs filosofi. Det er en ramme for å forklare Guds natur, skaperverket, godt og ondt, mennesket og meningen med livet…;

Gnostikerne snakket mye om en art av ikke-fysiske enheter kalt ‘arkoner’, som kan besitte menneskekropper og manipulere dem til deres personlige vinning. I Bibelen kjenner vi dem som djevler; de som er godt kjent med ET-intervensjonen på jorden forstår dem som  ikke-fysiske romvesener. Du kan lese mer om arkonene HER .

De gnostiske konseptene er typisk sporet tilbake til religionene i Persia og India (zoroastrianisme og hinduisme), men de har blitt lagt til og modifisert over tid, spesielt ettersom de ble forankret i gresk kultur. Siden Platons skrifter er fulle av gnostiske konsepter, fremmet han gnostikernes sak enormt.

I dag praktiserer jødiske mystikere en religion kjent som Kabbalah, en gnostisk versjon av jødedommen …” og i 1. Mosebok 3:1 snakker man om “Satan sår frø av tvil om hvorvidt Gud kan stole på. Satans aller første ord var: “Har Gud virkelig sagt…?”

Talt eller ikke, denne følelsen om at Gud er upålitelig, og at Hans Ord er mistenkelig, har vært et vanlig trekk i menneskehetens forhold til Gud siden den gang.

Gnostikerne var intet unntak – faktisk er de et godt eksempel.» Gnostikere stoler på seg selv og stoler ikke på Gud, og det er det som gjør dem mot Gud og aldri til å stole på. Dette konseptet er selve grunnlaget for hemmelige samfunn appellerer til verdslige og svake i tro og sinn. Vår andre video dekker noen av måtene hemmelige samfunn viser at du ikke elsker Gud og at du er i ondskapens bitterhet hvis du avviser denne advarselen.

«En kjernesak i Bibelen er om vi underordner oss Guds styresett eller prøver å danne en regjering basert på vår egen oppfatning av hva som er bra eller hva som fungerer. Guds vei resulterer i evig liv, men den kommer med forpliktelsen til å underkaste oss Gud. Det krever å holde alle hans bud og overvinne våre menneskelige svakheter som ikke hever seg til den standarden. Satan, omvendt, søker å overtale oss til å gjøre våre egne ting og tilrane oss Guds privilegium når det gjelder å definere rett liv. Han oppmuntrer oss til å bli opplyst, til å åpne øynene, ved å tvile på Gud og avvise hans vei.»

Kain kan sees på som skaperen av det første hemmelige samfunn ved at han skjulte drapsforbrytelsen sin for å ta brødrenes goder fordi han var sjalu på ham fordi Gud æret Abel og ikke ham.

Hvorfor er forklart i Bibelen i Hebreerne 11:4 “Ved tro ofret Abel til Gud et bedre offer enn Kain, hvorved han fikk vitnesbyrd om at han var rettferdig, og Gud vitnet om hans gaver, og ved det taler han enda død.” , men hvis Gud hadde respekt for Abels offer og ikke Kains offer, kan vi logisk anta at Kain ikke ofret på den måten som er gitt av Gud eller ikke i den rette tilstand av hjerte og sinn mens Abels mente at Kain ofret for egen vinning og ikke for å adlyde Guds ord.

Når man ser på historien om Lamech, ser det ut til at det kan ha vært en hemmelig ed om taushet av konene hans om drapet på den unge mannen og derfor en slags konspirasjon involvert. Jeg har lurt på om den samme ideen gjelder Kain og hans situasjon, da dommen som ble uttalt av Herren hvis noen kom etter dem for å drepe dem betyr at historiene deres var mer like enn nevnt.

Andre lesninger oversatt fra andre språk og eldre manus ga meg ideen om at dette kan være slik, noe som betyr at de aller første hemmelige samfunnene ble opprettet av mennesket for å skjule den onde handlingen med kaldblodig drap for vinnings skyld, og det er også en passende definisjon av det mange hemmelige samfunn er laget for.

Mange er nettopp det, og historien er full av dem. Resultatet er at det hemmelige samfunn er en av de aller eldste konstruksjonene skapt av mennesket (eller Satan!) og går forut for den mest skrevne historien til og med så langt tilbake som like etter menneskets fall fra Guds paradis i Eden. Og de har aldri blitt organisert for å forbedre Guds barn, men for vinning for de involverte alene.

Den katolske kirken sa om hemmelige foreninger at ” kirkens dom over   hemmelige edsbundne assosiasjoner er blitt tydeliggjort av  pavelige  dokumenter. Frimureriet  ble fordømt av  Klemens XII  i en grunnlov  datert  28. april 1738.  Paven  insisterer på den kritikkverdige karakteren til  samfunn  som forplikter menn av all eller ingen religion til et system av ren naturlig rettferdighet, som søker sin ende ved å binde sine velgere til hemmelige pakter ved strenge  eder , ofte under straffer av streng karakter, og som plotter mot statens ro“. Dette spesielle dokumentet går også spesifikt over de katolske ledernes ideer om frimurerne og noen andre hemmelige samfunn.

Den lutherske kirke sa « Kynoden observerer med sorg at mange kristne her i landet har blandet seg inn i hemmelige samfunn som Odd Fellows, Frimurerloger osv., og fortsatt er blandet inn i dem. Guds Ord er helt klart imot dette » og gir en viktig grunn som «Matteus 5:33-37 forbyr oss å sverge ved noen Guds skapning eller noe generelt » og at «Matteus 6:25-34. blir overtrådt av noen som slutter seg til disse hemmelige selskapene . For ved ikke å unngå deres selskap for å motta fysisk støtte, erklærer han at han ikke vender seg til sin Gud og forsørger i tider med nød og død, men til menneskelig fellesskap og Mammon ”.

For referanse, gå tilbake til min forklaring på hvorfor gnostisisme ikke er av Gud og at det faktisk er et slag i ansiktet til vår Skaper. Det virker veldig klart, og det er langt flere religioner som forbyr tilhørighet til et hemmelig samfunn enn en artikkel i bokstørrelse kan inneholde. Og ikke bare i kristendommen alene, men i mange religioner over hele verden. Faktum gjenstår at hemmelige samfunn og mange brorskap kan beskrives som kirker i seg selv og er imot Guds bud å være en del av. Det som er verre er hva de gjør mot Guds barn og verden generelt.

Er en kult en religion eller sekt av en slik eller et hemmelig samfunn? En kult er et “et system av religiøs tro og ritual” mens en sekt er et “religiøst kirkesamfunn … et religiøst kirkesamfunn … betraktet som ekstremt eller kjettersk” (definisjoner fra Merriam-Webster) og det kan være noen veldig vage separasjoner selv om det er generisk vi kan si at en kult er en sekt, et eget organ og vanligvis en versjon eller ‘dialekt’ av en eller annen religion mens et hemmelig selskap er en veldig hemmelig eller selektivt hemmelig klubb.

Vennligst ikke gjør feilen at bare fordi en religion ikke oppfyller dine egne spesifikke idealer, gjør dem ikke automatisk til en kult, de har bare en annen tro enn deg.

Dessuten er ens kult en annens religion, og ens religion kan være en annens hemmelige samfunn, så vi må bruke god dømmekraft for å avgjøre hva som er hva og til og med det kan ofte være feil. Men som vi skal se, er hemmelige samfunn ofte basert på og noen ganger utgjør eller innstifter en egen religion omtrent det samme som en kult er.

Det er virkelig mange likheter, selv om den primære forskjellen ser ut til å være at kulten først og fremst er religiøs av natur, mens det hemmelige samfunnet primært er politisk eller (og) kriminelt (som antyder at politiske partier er relatert til både kulter og hemmelige samfunn).

Og fordi hemmelige samfunn har sin opprinnelse i religion og opererer under mange versjoner av styresett og har så mange aspekter av en religion (eller mer nøyaktig, kulter), kan linjene bli veldig uklare. For å være sikker, det er religioner som blir sett på som kulter av mange, og det samme gjelder med hemmelige samfunn.

Kulter og hemmelige samfunn kan ha distinkte spesifikke og til og med intonerte trosoppfatninger, ritualer, påkledning og til og med språk bestemt av deres egen iboende bruk av deres egne vilkår. Ja, de har mye til felles.

Kanskje er en av de største forskjellene i det faktum at religioner og sekter har ting som tilsynelatende er hemmelige, men er bedre klassifisert som hellig, ikke hemmelig. Hellig betyr Hellig; man ‘kaster ikke sine perler for svin’ som Bibelen sier, og man gjør ikke lett på eller vanhelliger det hellige og helliget ved offentlige eller off-handed henvisninger til hellige saker.

Hemmeligheter er de tingene som er forbudt på grunn av skaden det kan påføre dem som gjør disse tingene hemmelige, som å slakte «den unge mannen til skade for Lamech». Eukaristien og dåpen til de katolske og andre kirker er hellig, påskemåltidet og myndighetsrettigheter i de jødiske tradisjonene (og de gamle tempelritualene), innsettingen av en prest i den buddhistiske religionen, og så videre kvalifiserer som hellig og skal ikke vanhelliges av vanlig diskusjon.

Men hemmelighetene i mange kulter eller samfunn eller brorskap og lignende kan straffes med døden for ikke bare deg selv, men mange ganger av hele familien din, slik det er sett på forskjellige organiserte kriminelle gjenger og ‘mafiaer’.

Skjult eller hemmelig er ikke det samme som hellig. Denne forskjellen er veldig tydelig i studiet av de store hemmelige samfunnene som vi snart skal se på.

De spiller en enorm rolle er det vi er vitne til i vår verden og har spilt i vår historie og i mange andre kulturers historie, og vi vil se mer spesifikt på de som påvirker oss mest fordi vår eksistens kan stå på spill med den siste tiden. utviklingen forårsaket av disse hemmelige samfunnene og deres sammenheng med profetier.

Referanse: Allnewspipeline.comBOM! Ukraina Blir Det Første Landet Som Implementerer Den Store TilbakestillingenForrige Innlegg

Relaterte Artikler

Ukraina blir det første landet som implementerer den store tilbakestillingen

SAMMENSVERGELSEFLOTT TILBAKESTILLINGNWO

BOM! Ukraina Blir Det Første Landet Som Implementerer Den Store Tilbakestillingen

HAF17. Mars 2022

pass opp for regjeringens press for en digital valuta

KONTROLLFINANSIERE

Regjeringen Er Ute Etter Pengene Dine: Vokt Dere For Regjeringens Press For En Digital Valuta

HAF16. Mars 2022

fremveksten av global fascisme og verdens undergang slik vi kjenner den

KONTROLLDEEP STATE

Fremveksten Av Global Fascisme Og Verdens Ende Slik Vi Kjenner Den

HAF14. Mars 2022

10 tegn på krigen i Ukraina er en del av den store tilbakestillingen

FLOTT TILBAKESTILLINGKRIG

10 Tegn På At Krigen I Ukraina Er En Del Av Den Store Tilbakestillingen

HAF14. Mars 2022

Legg igjen en kommentar