Rockefeller 15.03 2018 (Reprise).

Ser at Rockefeller Foundation er nevnt. Der ser jeg at statsbudsjettet år etter år bevilger penger til denne organisasjonen. For 2017 var det avsatt 35 millioner.David Rockefeller er også bestefar til Facebook-eieren som byttet navn for ikke å bli gjenkjent. Zuckerberg fikk 500 millioner USD av bestefaren for å kjøpe til seg alle rettigheter i Facebook.. Det er David Rockefeller som fikk Gro inn i klimaarbeidet og senere forlangte at Gro skulle være sjefen for den første miljø og klimakonferansen i Rio i 1992..David Rockefeller trakk også i trådene da ozonlaget skulle reddes under den såkalte Montrealprotokollen i 1987 som ble kalt sammen i all hast slik at alt var ryddet av veien for den nye fienden…. CO2. På denne måten ble IPCC opprettet i regi av FN og alle medlemslandenes nasjonale meteorologiske organisasjoner. Gro var her innblandet i det meste og fikk for sin del også opprettet og Bjerknessenteret for hjernevaske Ola og Kari. Jeg sitter på sitater fra taler rundt opprettelsen av IPCC som viser alt er Fake..Mediene gikk heller ikke inn sykehussvindelen til Gro slik at vi enda ikke i dag vet om hun betalte for seg siden hun ikke var medlem i Folketrygden. Også hennes mann var i samme situasjon og ble behandlet på norsk sykehus med lang opptrening igjen på Sunnås til kostnader på kanskje en million og mer..Gro sa også at hun hadde meldt skatteflytting hjem til Norge igjen på Dagsrevyen pga sykehusfadesen og at hun betalte null skatt i Frankrike. Allikevel ble hun møtt på Gardermoen dagen etter på vei ut av Norge. Når man melder seg inn i Folketrygden og Folkeregistret igjen etter å ha vært meldt ut måtte man den gang oppholde seg i Norge i minimum 12 mnd før man igjen kan reise ut av landet..Loven sier også at dersom man melder skatteflytting må man selge unna all fast eiendom med unntak av en fritidsbolig uten innlagt strøm og vann, og ikke oppholde seg i Norge mer enn 62 dager pr år. Osv osv…For øvrig så har jeg også politisk erfaring med møter og seminarer rundt om på alskens litt tilbaketrukne hoteller. Jeg holdt på å få sjokk første gangen der gifte deltakere med ektefeller hjemme drakk og flørtet seg inn på samme rom.. Etter er års tid gikk jeg lei av på bli sittende igjen alene og sluttet. Lavere massemoral har jeg ikke sett før eller siden.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.