Nå Som COVID Tar Slutt, Lanserte Klaus Schwab “Den Store Fortellingen” Og Det Handler Om Global Oppvarming (Akkurat Som Vi Advarte)

HAF23. Februar 2022

Når Covid-manien nærmer seg slutten og etter å ha oppnådd mye av det han satte seg for å gjøre med ” Great Reset “, går forfatteren Klaus Schwab videre til den såkalte “klimakrise” i den andre boken i “Great ”-serien .

klaus schwab, den store tilbakestillingen og den store fortellingen

I 2021 publiserte (WEF)-grunnlegger Schwab og Thierry Malleret, medgründer og hovedforfatter av Monthly Barometer, en bok kalt ” COVID-19: The Great Reset “. I boken definerer de den store tilbakestillingen som et middel til å adressere “kapitalismens svakheter” som angivelig ble avslørt av Covid-pandemien.

Den nye boken har tittelen ” Den store fortellingen “.

“Miljøet er på randen av katastrofe og er en eksistensiell trussel,” insisterer Schwab.

I følge Schwab må verden raskt transformeres i henhold til designene til en teknokratisk elite, og “vi” må ta i bruk ideene og politiske preferansene til 50 håndplukkede “fortellere” som er intervjuet for boken, og som han beskriver som “globale tenkere” og offentlige intellektuelle.”

Schwab sier at boken går “utover teoriens rike”, og fungerer som en “oppfordring til handling.”

Han skriver: “Vi inntar det syn at når de kommer seg etter pandemien og tar fatt på en vei mot radikal og akselerert endring, bør våre og økonomier være … tilpasset behovene til våre globale fellesskap.”

Jordan Schachtel skrev for The Covid World 21. februar :

«Den store fortellingen er en forsøkt påminnelse om å holde oss på kanten. Det er en stor oppfordring om å iverksette omfattende “klimanødstiltak” via Klaus Schwabs anerkjente elite. Det hamrer nådeløst inn den tilsynelatende nødvendigheten av å ta dramatiske tyranniske handlinger for å gripe inn i klimaet. Og ved å gripe inn i klimaet, mener han å radikalt reorientere hver nasjon på jorden ved å påtvinge en totalitær global styringsorden.»

Klimaendringer , ifølge Schwab, er det “største kollektive handlingsproblemet vi noen gang har blitt konfrontert med,” og legger til at “menneskeheten har aldri møtt en bestrebelse som er mer kompleks, ambisiøs og vidtrekkende enn å stoppe sammenbruddet av økosystemet vårt og stabilisere klimaet.”

“Schwab har et utrolig gudskompleks, og han minner ofte leseren om hans tilsynelatende ubegrensede teknokratiske evner,” skrev Schachtel. “Han avslører rutinemessig at han tror hans gruppe med kolleger har guddomlignende krefter, og at når de forener sin samlede ekspertise, kan disse teknokratene, en gang ansvarlige for oss alle, skape enestående lykke og orden.”

The Great Narrative gjør Schwab det klart at han foretrekker et system med statlig kontroll, som etter hans syn vil redusere «demonstrasjoner og sosial uro».

Han tar til orde for «en ny sosial kontrakt» og for konsolidering av globale sentralbanker rundt klimatiltak.

I “bioøkonomien”, som Schwab beskriver det, er pålitelig energi målrettet mot ødeleggelse, og folk vil bli tvunget til å spise “alternative matproteinkilder” som bønner og insekter .

“Klimateknikk,” ifølge The Great Narrative , vil bli brukt til slike ting som å blokkere solen for å forsøke å manipulere globale temperaturer.

Les også: Milliardærer stjeler millioner av dekar land ved å bruke ‘klimaendringer' som begrunnelse .

Schachtel skriver:

«Klaus Schwab er en tegneserieskurk, og i The Great Narrative avslører han den virkelig vanvittige, ekstremistiske agendaen til World Economic Forum, som gjennom sitt -forum fungerer som den regjerende klassens politikk- og idébutikk. . Det er viktig å lese denne boken slik at du er klar over de “store fortellingene” som snart vil dukke opp fra den globale eliten. Sjelden finner du så ekte, åpenlyst ondskap i denne verden. Klaus og World Economic Forum, gjennom forsøket på å kapre trojanske hester av våre friheter via ‘klimakrise', passet regningen.»

Referanse: WorldTribune.com

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.