OPPDATERING – – Hva skjer i Ukraina

Interesting photo from the latest press conference of Kiev Regime President Zelensky.
Bodyguards or held at gunpoint and drugged by ?
The script of with the «narrative» is lying on the floor next to Zelensky..

Fra norske og vestlige medier høres det daglig om fæle russiske bombinger… Er det slik? – Nei – dette stemmer svært dårlig med virkeligheten. -Hva som virkelig skjer, skal ikke folk få vite for da kan opinionen / folket snu seg mot narrativet fra mediene og våre såkalte myndigheter.

Fred Johs

Publisert den 04.03.2022 Kl. 21.00

Av Fred Johs

FørstBeklager at jeg ikke har kommet med oppdateringer vedrørende omtalte konflikt mye tidligere. Det skyldes det faktum at både hode og hjerte er konsentrert om en helt annen og spesiell og uventet situasjon, som har krevd ganske mye av min tid og vil fortsatt gjøre det i tiden som kommer.

Vi blir foret med informasjon om hvor fæle russerne er i mot ukrainerne. Men er det slik? – NEI – Kartet og situasjonen de vestlige medier og ikke minst myndigheter også her i tegner – stemmer svært dårlig med terrenget.

Kherson ble omringet av russiske styrker for noen dager siden. Resultatet ble at dem klarte å tømme hele Kherson for nazikreftene (Aider – Azov – Svoboda og ikke minst Prava Sektor) Det er flere andre naziorg. også – men dette er de viktigste og mest brutale.

Samtidig ble byen og de deler av Oblastet utestengt for all forsyning til folket. Logistikken ble brutt. Hva skjedde så? Russerne gikk inn med samme type konvoier som vi har sett i nå 8 år har bidratt til – og vært avgjørende for – at sivilbefolkningen i Donbass har kunne overleve. Her kommer forsyningene fra Belgorod i .

De vestlige mediene fortalte om sterk russisk aggresjon mot Kherson – stikk imot hva som var og er tilfelle.

Her en video som viser eller bekrefter hensikten med Russlands tilstedeværelse: – Det som gjøres og som en ser her; er frigjørelsen av et folk som har vært under rent nazihelvete i nå 8 år…https://video.wordpress.com/embed/TOdco3sD?cover=1&preloadContent=metadata&useAverageColor=1&hd=1

Etter å ha ryddet opp i Kherson og fjernet nazielementene som i stor grad har holdt byen i et jerngrep spesielt de siste årene – ser vi den russiske soldaten bringe det ukrainske flagget tilbake til folket ved borgermesteren i Kherson. Byen og Oblastet (fylket) er frigjort, og det er dags for å levere byen like hel som den var, tilbake til folket – før dem drar videre.

Kyiv

Kyiv Oblast fungerer noenlunde normalt, mens byen er omringet. Russiske soldater går ikke inn i byen – heller ikke Spetsnaz Byen er totalt infisert av de samme nazikreftene – inkludert klovnen som omtales som president og som har utlevert over 20.000 håndvåpen (automat) med ammunisjon til sivilbefolkningen… Hvilket gikk rett i hendene på de kriminelle bandene i byen som det er svært mange av. Resultatet er allerede godt kjent; Sivile i Kyiv blir robbet og skutt for fote.. Det er fritt frem for disse kriminelle gjengene.

Samtidig har det også her oppstått mangel på mat og nødvendige artikler til byens befolkning (ca 3 mil) – Hvordan Russland har eller løser dette, har jeg ikke fått tilbakemelding på – men regner med at det vil komme konvoier med mat der også.

Mariupol

Det som skjer i Mariupol, er heller tragisk. Her brukes sivilbefolkningen som levende skjold for å beskytte seg selv. Jeg snakker om de samme nazikreftene som styrer det meste av .

Det er kommet inn rapporter om at spesielt Prava Sektor (Høyre Sektor) og folk fra Azov Batalione har dratt sivile ut fra universiteter, skoler og barnehager, og plassert dem oppå miner (ja du leste riktig) slik at de russiske styrkene som ønsker å frigjøre byen for disse elementene ikke kan gjøre noe som helst. I realiteten er alle disse menneskene dødsdømt. Om dem reiser seg eller forsøker å rømme der i fra, blir dem sprengt i filler.

Bildene jeg har, er for sterke til at jeg vil publisere dem her.

La det være helt klart og som jeg har poengtert tidligere også; Dette er ikke den vanlige ukrainer – de vil ikke dette, og ønsker ingenting annet enn fred med sine brødre i øst Ukraina – omtalt som Donbass – det er samme folket – og de ønsker heller ingen konflikt med sosialkontoret deres – Russland.

Det den vestlige «pressen» eller kopiselskapene som jeg ofte kaller dem, er 100% uten integritet og hefter ikke med å forlede folket for å vise folket /sauene hvor farlig skurken Russland er. Og her i landet har dem en særdeles enkel oppgave. Så ethvert foto selv langt utenfor sammenheng eller geografisk tilknytning – benyttes flittig i slike sammenhenger, og gambler på folkets særdeles korte hukommelse på hva som har skjedd tidligere – og lykkes.

Vil vise noen typiske «reportasjer og bilder», som er tatt helt ut av sammenheng – men benyttes flittig av mediene for å sverte Russland med alt dem gjør – Her avslørt fra et spansk «Faktasjekk» institutt.

Sammenfallende med den russiske invasjonen av ukrainsk territorium, spres en video av en eksplosjon på sosiale nettverk som Facebook. Opptaket deles som om det var aktuelt og er knyttet til krisesituasjonen som oppleves i Ukraina, men det er en bløff.

Scenen som ble vist i videoen skjedde i 2020, da en eksplosjon skjedde i havnen i Beirut (Libanon).

Denne videoen viser ikke ekte bilder av en bombing av Ukraina av Russland: Det er et videospill

Sammenfallende med Russlands militære offensiv til Ukraina som begynte i begynnelsen av februar 24, har en video av en påstått bombing i ukrainsk territorium gått viralt på sosiale nettverk. Innspillingen deles med meldinger som «det er ikke en film eller et videospill, det er ekte opptak av Russlands bombing av Ukraina» (sic).

Det er en bløffBildene tilsvarer videospillet War Thunder og kan sees i en video lastet opp til YouTube i desember 2021. 

Nei, denne videoen som angivelig viser «ukrainske soldater drept i kamp i utkanten av Kiev» er ikke reell: den har sirkulert siden minst 2015

«Ukrainske soldater drept i kamp i utkanten av Kiev, så langt har den ukrainske regjeringen bekreftet at mer enn 170 soldater ble drept i kamp.» Med denne teksten sirkulerer en video på Twitter som allerede har mer enn 2000 likes.

Angivelig ville menneskene som vises i videoen være «ukrainske soldater» som ville ha «dødd i kamp» 24. februar etter at Russland lanserte en militæroffensiv på flere punkter i Ukraina.

Men det er en bløff. Hvis vi søker etter bildene som vises i videoen, finner vi ut at den har sirkulert siden minst 2015, og at den deles som om den hadde blitt spilt inn i september 2014. Ifølge tekstene ble det registrert i Luhansk People's Republic (Ukraina), selv om dette ikke har vært i stand til å bli verifisert av Maldita.es uavhengig.

Nei, denne videoen er ikke en russisk fighter skutt ned av et ukrainsk fly: det er fra en simulator

OPPDATERING – – Hva skjer i Ukraina

Interesting photo from the latest press conference of Kiev Regime President Zelensky.
Bodyguards or held at gunpoint and drugged by Deep state?
The script of with the «narrative» is lying on the floor next to Zelensky..

Fra norske og vestlige medier høres det daglig om fæle russiske bombinger… Er det slik? – Nei – dette stemmer svært dårlig med virkeligheten. -Hva som virkelig skjer, skal ikke folk få vite for da kan opinionen / folket snu seg mot narrativet fra mediene og våre såkalte myndigheter.

Fred Johs

Publisert den 04.03.2022 Kl. 21.00

Av Fred Johs

FørstBeklager at jeg ikke har kommet med oppdateringer vedrørende omtalte konflikt mye tidligere. Det skyldes det faktum at både hode og hjerte er konsentrert om en helt annen og spesiell og uventet situasjon, som har krevd ganske mye av min tid og vil fortsatt gjøre det i tiden som kommer.

Vi blir foret med informasjon om hvor fæle russerne er i mot ukrainerne. Men er det slik? – NEI – Kartet og situasjonen de vestlige medier og ikke minst myndigheter også her i Norge tegner – stemmer svært dårlig med terrenget.

Kherson ble omringet av russiske styrker for noen dager siden. Resultatet ble at dem klarte å tømme hele Kherson for nazikreftene (Aider – Azov – Svoboda og ikke minst Prava Sektor) Det er flere andre naziorg. også – men dette er de viktigste og mest brutale.

Samtidig ble byen og de deler av Oblastet utestengt for all forsyning til folket. Logistikken ble brutt. Hva skjedde så? Russerne gikk inn med samme type konvoier som vi har sett i nå 8 år har bidratt til – og vært avgjørende for – at sivilbefolkningen i Donbass har kunne overleve. Her kommer forsyningene fra Belgorod i Russland.

De vestlige mediene fortalte om sterk russisk aggresjon mot Kherson – stikk imot hva som var og er tilfelle.

Her en video som viser eller bekrefter hensikten med Russlands tilstedeværelse: – Det som gjøres og som en ser her; er frigjørelsen av et folk som har vært under rent nazihelvete i nå 8 år…https://video.wordpress.com/embed/TOdco3sD?cover=1&preloadContent=metadata&useAverageColor=1&hd=1

Etter å ha ryddet opp i Kherson og fjernet nazielementene som i stor grad har holdt byen i et jerngrep spesielt de siste årene – ser vi den russiske soldaten bringe det ukrainske flagget tilbake til folket ved borgermesteren i Kherson. Byen og Oblastet (fylket) er frigjort, og det er dags for å levere byen like hel som den var, tilbake til folket – før dem drar videre.

Kyiv

Kyiv Oblast fungerer noenlunde normalt, mens byen er omringet. Russiske soldater går ikke inn i byen – heller ikke Spetsnaz Byen er totalt infisert av de samme nazikreftene – inkludert klovnen som omtales som president og som har utlevert over 20.000 håndvåpen (automat) med ammunisjon til sivilbefolkningen… Hvilket gikk rett i hendene på de kriminelle bandene i byen som det er svært mange av. Resultatet er allerede godt kjent; Sivile i Kyiv blir robbet og skutt for fote.. Det er fritt frem for disse kriminelle gjengene.

Samtidig har det også her oppstått mangel på mat og nødvendige artikler til byens befolkning (ca 3 mil) – Hvordan Russland har eller løser dette, har jeg ikke fått tilbakemelding på – men regner med at det vil komme konvoier med mat der også.

Mariupol

Det som skjer i Mariupol, er heller tragisk. Her brukes sivilbefolkningen som levende skjold for å beskytte seg selv. Jeg snakker om de samme nazikreftene som styrer det meste av Ukraina.

Det er kommet inn rapporter om at spesielt Prava Sektor (Høyre Sektor) og folk fra Azov Batalione har dratt sivile ut fra universiteter, skoler og barnehager, og plassert dem oppå miner (ja du leste riktig) slik at de russiske styrkene som ønsker å frigjøre byen for disse elementene ikke kan gjøre noe som helst. I realiteten er alle disse menneskene dødsdømt. Om dem reiser seg eller forsøker å rømme der i fra, blir dem sprengt i filler.

Bildene jeg har, er for sterke til at jeg vil publisere dem her.

La det være helt klart og som jeg har poengtert tidligere også; Dette er ikke den vanlige ukrainer – de vil ikke dette, og ønsker ingenting annet enn fred med sine brødre i øst Ukraina – omtalt som Donbass – det er samme folket – og de ønsker heller ingen konflikt med sosialkontoret deres – Russland.

Det den vestlige «pressen» eller kopiselskapene som jeg ofte kaller dem, er 100% uten integritet og hefter ikke med å forlede folket for å vise folket /sauene hvor farlig skurken Russland er. Og her i landet har dem en særdeles enkel oppgave. Så ethvert foto selv langt utenfor sammenheng eller geografisk tilknytning – benyttes flittig i slike sammenhenger, og gambler på folkets særdeles korte hukommelse på hva som har skjedd tidligere – og lykkes.

Vil vise noen typiske «reportasjer og bilder», som er tatt helt ut av sammenheng – men benyttes flittig av mediene for å sverte Russland med alt dem gjør – Her avslørt fra et spansk «Faktasjekk» institutt.

Sammenfallende med den russiske invasjonen av ukrainsk territorium, spres en video av en eksplosjon på sosiale nettverk som Facebook. Opptaket deles som om det var aktuelt og er knyttet til krisesituasjonen som oppleves i Ukraina, men det er en bløff.

Scenen som ble vist i videoen skjedde i 2020, da en eksplosjon skjedde i havnen i Beirut (Libanon).

Denne videoen viser ikke ekte bilder av en bombing av Ukraina av Russland: Det er et videospill

Sammenfallende med Russlands militære offensiv til Ukraina som begynte i begynnelsen av februar 24, har en video av en påstått bombing i ukrainsk territorium gått viralt på sosiale nettverk. Innspillingen deles med meldinger som «det er ikke en film eller et videospill, det er ekte opptak av Russlands bombing av Ukraina» (sic).

Det er en bløffBildene tilsvarer videospillet War Thunder og kan sees i en video lastet opp til YouTube i desember 2021. 

Nei, denne videoen som angivelig viser «ukrainske soldater drept i kamp i utkanten av Kiev» er ikke reell: den har sirkulert siden minst 2015

«Ukrainske soldater drept i kamp i utkanten av Kiev, så langt har den ukrainske regjeringen bekreftet at mer enn 170 soldater ble drept i kamp.» Med denne teksten sirkulerer en video på Twitter som allerede har mer enn 2000 likes.

Angivelig ville menneskene som vises i videoen være «ukrainske soldater» som ville ha «dødd i kamp» 24. februar etter at Russland lanserte en militæroffensiv på flere punkter i Ukraina.

Men det er en bløff. Hvis vi søker etter bildene som vises i videoen, finner vi ut at den har sirkulert siden minst 2015, og at den deles som om den hadde blitt spilt inn i september 2014. Ifølge tekstene ble det registrert i Luhansk People's Republic (Ukraina), selv om dette ikke har vært i stand til å bli verifisert av Maldita.es uavhengig.

Nei, denne videoen er ikke en russisk fighter skutt ned av et ukrainsk fly: det er fra en simulator

OPPDATERING – – Hva skjer i Ukraina

Interesting photo from the latest press conference of Kiev Regime President Zelensky.
Bodyguards or held at gunpoint and drugged by Deep state?
The script of with the «narrative» is lying on the floor next to Zelensky..

Fra norske og vestlige medier høres det daglig om fæle russiske bombinger… Er det slik? – Nei – dette stemmer svært dårlig med virkeligheten. -Hva som virkelig skjer, skal ikke folk få vite for da kan opinionen / folket snu seg mot narrativet fra mediene og våre såkalte myndigheter.

Fred Johs

Publisert den 04.03.2022 Kl. 21.00

Av Fred Johs

FørstBeklager at jeg ikke har kommet med oppdateringer vedrørende omtalte konflikt mye tidligere. Det skyldes det faktum at både hode og hjerte er konsentrert om en helt annen og spesiell og uventet situasjon, som har krevd ganske mye av min tid og vil fortsatt gjøre det i tiden som kommer.

Vi blir foret med informasjon om hvor fæle russerne er i mot ukrainerne. Men er det slik? – NEI – Kartet og situasjonen de vestlige medier og ikke minst myndigheter også her i Norge tegner – stemmer svært dårlig med terrenget.

Kherson ble omringet av russiske styrker for noen dager siden. Resultatet ble at dem klarte å tømme hele Kherson for nazikreftene (Aider – Azov – Svoboda og ikke minst Prava Sektor) Det er flere andre naziorg. også – men dette er de viktigste og mest brutale.

Samtidig ble byen og de deler av Oblastet utestengt for all forsyning til folket. Logistikken ble brutt. Hva skjedde så? Russerne gikk inn med samme type konvoier som vi har sett i nå 8 år har bidratt til – og vært avgjørende for – at sivilbefolkningen i Donbass har kunne overleve. Her kommer forsyningene fra Belgorod i Russland.

De vestlige mediene fortalte om sterk russisk aggresjon mot Kherson – stikk imot hva som var og er tilfelle.

Her en video som viser eller bekrefter hensikten med Russlands tilstedeværelse: – Det som gjøres og som en ser her; er frigjørelsen av et folk som har vært under rent nazihelvete i nå 8 år…https://video.wordpress.com/embed/TOdco3sD?cover=1&preloadContent=metadata&useAverageColor=1&hd=1

Etter å ha ryddet opp i Kherson og fjernet nazielementene som i stor grad har holdt byen i et jerngrep spesielt de siste årene – ser vi den russiske soldaten bringe det ukrainske flagget tilbake til folket ved borgermesteren i Kherson. Byen og Oblastet (fylket) er frigjort, og det er dags for å levere byen like hel som den var, tilbake til folket – før dem drar videre.

Kyiv

Kyiv Oblast fungerer noenlunde normalt, mens byen er omringet. Russiske soldater går ikke inn i byen – heller ikke Spetsnaz Byen er totalt infisert av de samme nazikreftene – inkludert klovnen som omtales som president og som har utlevert over 20.000 håndvåpen (automat) med ammunisjon til sivilbefolkningen… Hvilket gikk rett i hendene på de kriminelle bandene i byen som det er svært mange av. Resultatet er allerede godt kjent; Sivile i Kyiv blir robbet og skutt for fote.. Det er fritt frem for disse kriminelle gjengene.

Samtidig har det også her oppstått mangel på mat og nødvendige artikler til byens befolkning (ca 3 mil) – Hvordan Russland har eller løser dette, har jeg ikke fått tilbakemelding på – men regner med at det vil komme konvoier med mat der også.

Mariupol

Det som skjer i Mariupol, er heller tragisk. Her brukes sivilbefolkningen som levende skjold for å beskytte seg selv. Jeg snakker om de samme nazikreftene som styrer det meste av Ukraina.

Det er kommet inn rapporter om at spesielt Prava Sektor (Høyre Sektor) og folk fra Azov Batalione har dratt sivile ut fra universiteter, skoler og barnehager, og plassert dem oppå miner (ja du leste riktig) slik at de russiske styrkene som ønsker å frigjøre byen for disse elementene ikke kan gjøre noe som helst. I realiteten er alle disse menneskene dødsdømt. Om dem reiser seg eller forsøker å rømme der i fra, blir dem sprengt i filler.

Bildene jeg har, er for sterke til at jeg vil publisere dem her.

La det være helt klart og som jeg har poengtert tidligere også; Dette er ikke den vanlige ukrainer – de vil ikke dette, og ønsker ingenting annet enn fred med sine brødre i øst Ukraina – omtalt som Donbass – det er samme folket – og de ønsker heller ingen konflikt med sosialkontoret deres – Russland.

Det den vestlige «pressen» eller kopiselskapene som jeg ofte kaller dem, er 100% uten integritet og hefter ikke med å forlede folket for å vise folket /sauene hvor farlig skurken Russland er. Og her i landet har dem en særdeles enkel oppgave. Så ethvert foto selv langt utenfor sammenheng eller geografisk tilknytning – benyttes flittig i slike sammenhenger, og gambler på folkets særdeles korte hukommelse på hva som har skjedd tidligere – og lykkes.

Vil vise noen typiske «reportasjer og bilder», som er tatt helt ut av sammenheng – men benyttes flittig av mediene for å sverte Russland med alt dem gjør – Her avslørt fra et spansk «Faktasjekk» institutt.

Sammenfallende med den russiske invasjonen av ukrainsk territorium, spres en video av en eksplosjon på sosiale nettverk som Facebook. Opptaket deles som om det var aktuelt og er knyttet til krisesituasjonen som oppleves i Ukraina, men det er en bløff.

Scenen som ble vist i videoen skjedde i 2020, da en eksplosjon skjedde i havnen i Beirut (Libanon).

Denne videoen viser ikke ekte bilder av en bombing av Ukraina av Russland: Det er et videospill

Sammenfallende med Russlands militære offensiv til Ukraina som begynte i begynnelsen av februar 24, har en video av en påstått bombing i ukrainsk territorium gått viralt på sosiale nettverk. Innspillingen deles med meldinger som «det er ikke en film eller et videospill, det er ekte opptak av Russlands bombing av Ukraina» (sic).

Det er en bløffBildene tilsvarer videospillet War Thunder og kan sees i en video lastet opp til YouTube i desember 2021. 

Nei, denne videoen som angivelig viser «ukrainske soldater drept i kamp i utkanten av Kiev» er ikke reell: den har sirkulert siden minst 2015

«Ukrainske soldater drept i kamp i utkanten av Kiev, så langt har den ukrainske regjeringen bekreftet at mer enn 170 soldater ble drept i kamp.» Med denne teksten sirkulerer en video på Twitter som allerede har mer enn 2000 likes.

Angivelig ville menneskene som vises i videoen være «ukrainske soldater» som ville ha «dødd i kamp» 24. februar etter at Russland lanserte en militæroffensiv på flere punkter i Ukraina.

Men det er en bløff. Hvis vi søker etter bildene som vises i videoen, finner vi ut at den har sirkulert siden minst 2015, og at den deles som om den hadde blitt spilt inn i september 2014. Ifølge tekstene ble det registrert i Luhansk People's Republic (Ukraina), selv om dette ikke har vært i stand til å bli verifisert av Maldita.es uavhengig.

Nei, denne videoen er ikke en russisk fighter skutt ned av et ukrainsk fly: det er fra en simulator

En MiG-29 fighter av det ukrainske flyvåpenet skyter ned en russisk Ork Su-35 VKS-fighter, flere virale innholdskrav, som også viser en video av eksplosjonen i luften av et militærfly angivelig forårsaket av en annen fighter. Men det er en bløff: Eagle Dynamics, selskapet som opprettet Digital Combat Simulator, har fortalt Maldita.es at det er en øvelse ved hjelp av programvaren. Den offisielle Facebook-kontoen til bakkestyrkene til det ukrainske forsvaret og Twitter-kontoen til Forsvarsdepartementet i Ukraina har delt denne spøken.

Vi skal også være klar over disse faktaene: De fleste ukrainere ønsker Russland velkommen – stikk i strid med media sine fortellinger.

Vi skal også være klar over (Samtidig understreker jeg ganske kraftig, at det IKKE her er snakk om noen stigmatisering av noen grupper mennesker) – at de flyktninger som nå også kommer til Norge, kan veldig lett være (sier ikke at dem er det) – familiemedlemmer av de samme nazi-ekstremistorganisasjonene som kontrollerer Ukraina i dag – enten som nærmeste eller nærliggende familiemedlemmer i en eller annen sammenheng. Det er disse grupperingene som sammens med den «politiske» eliten, blir foret med US dollars og som har midlene som skal til for å kunne reise bort. En vanlig ukrainer har ikke økonomi til å forlate landet med annet enn i bestefall en bil – om dem har en tilgjengelig – da er ikke destinasjonen Norge – men Polen, Moldova, Crimea eller Russland.

Parallelt i dette «tankesettet»… Vi ser nå at alle dører nå åpnes for ukrainske borgere – også her i Norge – mens kontrasten er slående for folket i øst Ukraina som kun har møtt stengte dører i 8 år hvor enn i vesten dem måtte ønske å flykte til – og som jeg kjenner til; folk som tidligere har kommet både til Tyskland og Frankrike, er blitt sent hjem igjen til Donbass. Tenk litt på det.

Det er kamper rundt og på utsiden av flere av byene, og det som skjer inne i bysentra kommer fra de høyre ekstreme nazistyrkene – ikke den ordinære ukrainske hæren eller  – og heller ikke fra russisk side.

Du bør kanskje få med deg denne artikkelen: Ukraina – Donbass – Russisk Invasjon?

og ikke minst denne viktige informasjonen som ble gitt fra Hva sa han egentlig: Putins tale da invasjonen begynte.

Hvorfor er vi der vi er i dag – både Ukraina og resten av Europa? – Jo noen legger planer for oss alle, og de planene er ikke gode for folket uansett hvor dem bor eller kommer i fra. – Tar derfor med en video her til slutt, som en påminnelse om hvem som står bak det meste av djevelskapen verden er utsatt for i dag – inkludert Ukraina:https://video.wordpress.com/embed/rwukIQJP?cover=1&preloadContent=metadata&useAverageColor=1&hd=1Den amerikanske planen er klar til å gjennomføres. Offer denne gangen, er Ukraina

Til slutt. Det blir for drøyt å si at ikke Russland også gjør tabber og feil også i denne situasjonen – for det skjer. Det jeg derimot ser ganske så tydelig, er at motivet som ble presentert (og som skulle skjedd for mange år siden etter min mening) stemmer langt mer med det kartet som Russland tegner over situasjonen i dag, enn det noen vestlige medier eller myndigheter er i nærheten av – ikke litt engang.

———————–81 

Du kan nå følge Fred Johs også på Telegram: – Fred Johs Blogspot

Vil gjerne høre dine meninger /kommentarer til artikkelen – uansett standpunkt. Dine meninger og tanker er verdifulle – så legg inn dine kommentarer i kommentarfeltet nedenfor. Ser frem til en konstruktiv debatt  – Ha en fin kveld.

Det er mulig å kommentere ved bruk av WordPress – Google – eller Face-Book konto. Kommentarfeltet er i bunnen av siden.

Du kan følge bloggen via Email, ved å legge denne inn i feltet nedenfor.

E-postadresse:

Abonner

Denne bloggen kjøres uten reklame, og slik ønsker vi at det skal fortsette. Om du liker hva du leser og finner i denne bloggen, vil vi sette stor pris på alle bidrag som kan hjelpe å dekke de løpende kostnadene. Takk til dere alle.

En MiG-29 fighter av det ukrainske flyvåpenet skyter ned en russisk Ork Su-35 VKS-fighter, flere virale innholdskrav, som også viser en video av eksplosjonen i luften av et militærfly angivelig forårsaket av en annen fighter. Men det er en bløff: Eagle Dynamics, selskapet som opprettet Digital Combat Simulator, har fortalt Maldita.es at det er en øvelse ved hjelp av programvaren. Den offisielle Facebook-kontoen til bakkestyrkene til det ukrainske forsvaret og Twitter-kontoen til Forsvarsdepartementet i Ukraina har delt denne spøken.

Vi skal også være klar over disse faktaene: De fleste ukrainere ønsker Russland velkommen – stikk i strid med media sine fortellinger.

Vi skal også være klar over (Samtidig understreker jeg ganske kraftig, at det IKKE her er snakk om noen stigmatisering av noen grupper mennesker) – at de flyktninger som nå også kommer til Norge, kan veldig lett være (sier ikke at dem er det) – familiemedlemmer av de samme nazi-ekstremistorganisasjonene som kontrollerer Ukraina i dag – enten som nærmeste eller nærliggende familiemedlemmer i en eller annen sammenheng. Det er disse grupperingene som sammens med den «politiske» eliten, blir foret med US dollars og som har midlene som skal til for å kunne reise bort. En vanlig ukrainer har ikke økonomi til å forlate landet med annet enn i bestefall en bil – om dem har en tilgjengelig – da er ikke destinasjonen Norge – men Polen, Moldova, Crimea eller Russland.

Parallelt i dette «tankesettet»… Vi ser nå at alle dører nå åpnes for ukrainske borgere – også her i Norge – mens kontrasten er slående for folket i øst Ukraina som kun har møtt stengte dører i 8 år hvor enn i vesten dem måtte ønske å flykte til – og som jeg kjenner til; folk som tidligere har kommet både til Tyskland og Frankrike, er blitt sent hjem igjen til Donbass. Tenk litt på det.

Det er kamper rundt og på utsiden av flere av byene, og det som skjer inne i bysentra kommer fra de høyre ekstreme nazistyrkene – ikke den ordinære ukrainske hæren eller forsvaret – og heller ikke fra russisk side.

Du bør kanskje få med deg denne artikkelen: Ukraina – Donbass – Russisk Invasjon?

og ikke minst denne viktige informasjonen som ble gitt fra Putin: Hva sa han egentlig: Putins tale da invasjonen begynte.

Hvorfor er vi der vi er i dag – både Ukraina og resten av Europa? – Jo noen legger planer for oss alle, og de planene er ikke gode for folket uansett hvor dem bor eller kommer i fra. – Tar derfor med en video her til slutt, som en påminnelse om hvem som står bak det meste av djevelskapen verden er utsatt for i dag – inkludert Ukraina:https://video.wordpress.com/embed/rwukIQJP?cover=1&preloadContent=metadata&useAverageColor=1&hd=1Den amerikanske planen er klar til å gjennomføres. Offer denne gangen, er Ukraina

Til slutt. Det blir for drøyt å si at ikke Russland også gjør tabber og feil også i denne situasjonen – for det skjer. Det jeg derimot ser ganske så tydelig, er at motivet som ble presentert (og som skulle skjedd for mange år siden etter min mening) stemmer langt mer med det kartet som Russland tegner over situasjonen i dag, enn det noen vestlige medier eller myndigheter er i nærheten av – ikke litt engang.

———————–81 

Du kan nå følge Fred Johs også på Telegram: – Fred Johs Blogspot

Vil gjerne høre dine meninger /kommentarer til artikkelen – uansett standpunkt. Dine meninger og tanker er verdifulle – så legg inn dine kommentarer i kommentarfeltet nedenfor. Ser frem til en konstruktiv debatt  – Ha en fin kveld.

Det er mulig å kommentere ved bruk av WordPress – Google – Twitter eller Face-Book konto. Kommentarfeltet er i bunnen av siden.

Du kan følge bloggen via Email, ved å legge denne inn i feltet nedenfor.

E-postadresse:

Abonner

Denne bloggen kjøres uten reklame, og slik ønsker vi at det skal fortsette. Om du liker hva du leser og finner i denne bloggen, vil vi sette stor pris på alle bidrag som kan hjelpe å dekke de løpende kostnadene. Takk til dere alle.

En MiG-29 fighter av det ukrainske flyvåpenet skyter ned en russisk Ork Su-35 VKS-fighter, flere virale innholdskrav, som også viser en video av eksplosjonen i luften av et militærfly angivelig forårsaket av en annen fighter. Men det er en bløff: Eagle Dynamics, selskapet som opprettet Digital Combat Simulator, har fortalt Maldita.es at det er en øvelse ved hjelp av programvaren. Den offisielle Facebook-kontoen til bakkestyrkene til det ukrainske forsvaret og Twitter-kontoen til Forsvarsdepartementet i Ukraina har delt denne spøken.

Vi skal også være klar over disse faktaene: De fleste ukrainere ønsker Russland velkommen – stikk i strid med media sine fortellinger.

Vi skal også være klar over (Samtidig understreker jeg ganske kraftig, at det IKKE her er snakk om noen stigmatisering av noen grupper mennesker) – at de flyktninger som nå også kommer til Norge, kan veldig lett være (sier ikke at dem er det) – familiemedlemmer av de samme nazi-ekstremistorganisasjonene som kontrollerer Ukraina i dag – enten som nærmeste eller nærliggende familiemedlemmer i en eller annen sammenheng. Det er disse grupperingene som sammens med den «politiske» eliten, blir foret med US dollars og som har midlene som skal til for å kunne reise bort. En vanlig ukrainer har ikke økonomi til å forlate landet med annet enn i bestefall en bil – om dem har en tilgjengelig – da er ikke destinasjonen Norge – men Polen, Moldova, Crimea eller Russland.

Parallelt i dette «tankesettet»… Vi ser nå at alle dører nå åpnes for ukrainske borgere – også her i Norge – mens kontrasten er slående for folket i øst Ukraina som kun har møtt stengte dører i 8 år hvor enn i vesten dem måtte ønske å flykte til – og som jeg kjenner til; folk som tidligere har kommet både til Tyskland og Frankrike, er blitt sent hjem igjen til Donbass. Tenk litt på det.

Det er kamper rundt og på utsiden av flere av byene, og det som skjer inne i bysentra kommer fra de høyre ekstreme nazistyrkene – ikke den ordinære ukrainske hæren eller forsvaret – og heller ikke fra russisk side.

Du bør kanskje få med deg denne artikkelen: Ukraina – Donbass – Russisk Invasjon?

og ikke minst denne viktige informasjonen som ble gitt fra Putin: Hva sa han egentlig: Putins tale da invasjonen begynte.

Hvorfor er vi der vi er i dag – både Ukraina og resten av Europa? – Jo noen legger planer for oss alle, og de planene er ikke gode for folket uansett hvor dem bor eller kommer i fra. – Tar derfor med en video her til slutt, som en påminnelse om hvem som står bak det meste av djevelskapen verden er utsatt for i dag – inkludert Ukraina:https://video.wordpress.com/embed/rwukIQJP?cover=1&preloadContent=metadata&useAverageColor=1&hd=1Den amerikanske planen er klar til å gjennomføres. Offer denne gangen, er Ukraina

Til slutt. Det blir for drøyt å si at ikke Russland også gjør tabber og feil også i denne situasjonen – for det skjer. Det jeg derimot ser ganske så tydelig, er at motivet som ble presentert (og som skulle skjedd for mange år siden etter min mening) stemmer langt mer med det kartet som Russland tegner over situasjonen i dag, enn det noen vestlige medier eller myndigheter er i nærheten av – ikke litt engang.

———————–81 

Du kan nå følge Fred Johs også på Telegram: – Fred Johs Blogspot

Vil gjerne høre dine meninger /kommentarer til artikkelen – uansett standpunkt. Dine meninger og tanker er verdifulle – så legg inn dine kommentarer i kommentarfeltet nedenfor. Ser frem til en konstruktiv debatt  – Ha en fin kveld.

Det er mulig å kommentere ved bruk av WordPress – Google – Twitter eller Face-Book konto. Kommentarfeltet er i bunnen av siden.

Du kan følge bloggen via Email, ved å legge denne inn i feltet nedenfor.

E-postadresse:

Abonner

Denne bloggen kjøres uten reklame, og slik ønsker vi at det skal fortsette. Om du liker hva du leser og finner i denne bloggen, vil vi sette stor pris på alle bidrag som kan hjelpe å dekke de løpende kostnadene. Takk til dere alle.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.