Ting Blir Verre, Ikke Bedre – Dette Er Farlige Tider For Amerika Og Verden

3. Mars 2022

“Aldri har fremtiden vår vært mer uforutsigbar, aldri har vi vært så avhengige av politiske krefter som ikke kan stoles på for å følge reglene for sunn fornuft og egeninteresse – krefter som ser ut som ren galskap, hvis de bedømmes etter andre århundrers standarder. ” — Hannah Arendt, Totalitarismens opprinnelse

La meg fortelle deg om tilstanden til vår nasjon: ting blir verre, ikke bedre.

tilstanden til vår nasjons ting blir verre, ikke bedre

Enkelt distrahert av vegg-til-vegg nyhetsdekning av den siste krisen og praktisk avledet av nyhetssykluser som endrer seg med noen få dagers mellomrom, forblir amerikanere uvitende om de mange statlige overgrepene som fortsatt ødelegger våre friheter: politiskyting av ubevæpnede individer, invasivt. overvåking, bloduttak ved veikanten, søk i veikanten, SWAT-teamraid som gikk galt, militærindustrikompleksets kostbare kriger, svinetønneutgifter, lover før kriminalitet, sivile eiendeler, fusjonssentre, militarisering, væpnede droner, smart politiarbeid utført av AI roboter, domstoler som marsjerer i lås med politistaten, skoler som fungerer som indoktrineringssentre, og byråkrater som holder Deep State ved makten.

Dette er farlige tider for Amerika og verden.

Men selv om du kanskje hører mye om farene fra og i president Bidens State of the Union-tale, er det fortsatt den amerikanske regjeringen som utgjør den største trusselen mot vår frihet og livsstil.

Vurder selv.

Amerikanere har liten beskyttelse mot politiovergrep. Politiet og andre myndighetsagenter har generelt fått fullmakt til å undersøke, stikke, knipe, rane, ransake, beslaglegge, strippe og generelt håndtere alle de finner passende i nesten alle omstendigheter, alt med domstolenes generelle velsignelse. Det er ikke lenger uvanlig å høre om hendelser der politiet skyter ubevæpnede personer først og stiller spørsmål senere. Det som imidlertid blir stadig mer vanlig, er nyheten om at offiserene som er involvert i disse hendelsene slipper unna med mer enn et slag på hendene.

Amerikanere er lite mer enn lommebøker for å finansiere politistaten. Hvis det er noen absolutt maksime som den føderale regjeringen ser ut til å operere etter, er det at den amerikanske skattebetaleren alltid blir dratt av. Dette er sant, enten du snakker om skattebetalere som blir tvunget til å finansiere dyre våpen som vil bli brukt mot oss, endeløse kriger som gjør lite for vår eller friheter, eller oppblåste offentlige etater med sine hemmelige budsjetter, skjulte agendaer og hemmelige aktiviteter.

Amerikanere er ikke lenger uskyldige før det motsatte er bevist. Vi opererte en gang under antagelsen om at du var uskyldig inntil det motsatte var bevist. Mye på grunn av raske fremskritt innen og en økt overvåkingskultur, har bevisbyrden blitt flyttet slik at retten til å bli ansett som uskyldig inntil det motsatte er bevist har blitt tilranet av en ny norm der alle borgere er mistenkt. Faktisk har regjeringen – i ledtog med bedriftsstaten – reist det ultimate mistenkte samfunnet. I et slikt miljø er vi alle potensielt skyldige i en eller annen forseelse.

Amerikanere har ikke lenger rett til selvforsvar.Mens domstolene fortsetter å være uenige om den nøyaktige arten av rettighetene beskyttet av den andre endringen, har regjeringen selv gjort sin holdning ekstremt klar. Når det gjelder våpenrettigheter spesielt, og rettighetene til innbyggerne generelt, har den amerikanske regjeringen vedtatt en “gjør hva jeg sier, ikke hva jeg gjør”-tankegang. Ingen steder er denne dobbeltmoralen mer tydelig enn i regjeringens forsøk på å bevæpne seg til tennene, mens de ser på som mistenkte alle som våger å eie en pistol på lovlig vis, enn si bruke en i selvforsvar. Selv om det teknisk sett fortsatt er lovlig å eie et skytevåpen i Amerika, kan det å eie et skytevåpen nå få deg stoppet, ransaket, arrestert, utsatt for all slags overvåking, behandlet som en mistenkt uten noen gang å ha begått en forbrytelse, skutt på og drept.

Amerikanere har ikke lenger rett til privat eiendom. Hvis offentlige agenter kan invadere hjemmet ditt, bryte ned dørene dine, drepe hunden din, skade møblene dine og terrorisere familien din, er eiendommen din ikke lenger privat og sikker – den tilhører myndighetene. På samme måte, hvis myndighetspersoner kan bøtelegge og arrestere deg for å dyrke grønnsaker i hagen din, be med venner i stua, installere solcellepaneler på taket ditt og oppdra kyllinger i hagen din, er du ikke lenger eieren av eiendommen din. .

Amerikanerne har ikke lenger noe å si om hva barna deres blir utsatt for på skolen. Utrolig nok fortsetter regjeringen å insistere på at foreldre i hovedsak mister rettighetene sine når de sender barna sine til en offentlig skole. Denne økende spenningen om hvorvidt unge mennesker, spesielt de i de offentlige skolene, i hovedsak er avdelinger i staten, å gjøre med som myndighetspersoner finner passende, i strid med barnas konstitusjonelle rettigheter og foreldrenes rettigheter, er kjernen i nesten hver debatt om pedagogisk programmering, skoledisiplin og i hvilken grad foreldre har noe å si over barnas velvære i og utenfor skolen.

Amerikanerne er maktesløse i møte med militariserte politistyrker. Med lokale politibyråer som anskaffer våpen, trening og utstyr av militær kvalitet som er bedre egnet for slagmarken, opplever amerikanerne at de en gang så fredelige samfunnene deres er forvandlet til militære utposter patruljert av en stående militærhær.

Amerikanere har ikke lenger rett til kroppslig integritet. Debatten om kroppslig integritet dekker et bredt territorium, alt fra abort og eutanasi til tvangsuttak av blod, biometrisk overvåking og grunnleggende helsetjenester. Tvangsvaksinasjoner, tvungen hulromssøk, tvungen koloskopi, tvungen blodprøvetaking, tvungen puste-alkohol-tester, tvungen DNA-ekstraksjon, tvungen øyeskanning, tvungen inkludering i biometriske databaser: Dette er bare noen få måter amerikanere fortsetter å bli minnet på at vi har ingen kontroll over hva som skjer med kroppene våre under et møte med myndighetspersoner.

Amerikanere har ikke lenger rett til forventning om privatliv. Til tross for det svimlende antallet avsløringer om regjeringens spionering av amerikanernes telefonsamtaler, Facebook-innlegg, -tweets, Google-søk, e-poster, bokhandel og dagligvarekjøp, kontoutskrifter, pendleravgifter osv., har kongressen, presidenten og domstolene gjort det. lite til ingenting for å motvirke disse overgrepene. I stedet virker de fast bestemt på å venne oss til livet i denne elektroniske konsentrasjonsleiren.

Amerikanerne har ikke lenger en representativ regjering. Vi har beveget oss utover æraen med representativ regjering og gått inn i autoritarismens tidsalder, hvor alle borgere er mistenkte, sikkerhet trumfer frihet, og såkalte representerer interessene til bedriftens maktelit. Denne uhyggelige gjengivelsen av lov og myndigheter har blitt USAs nye normal.

Amerikanerne kan ikke lenger stole på at domstolene skal utvise rettferdighet. Den amerikanske høyesterett var ment å være en institusjon etablert for å gripe inn og beskytte folket mot regjeringen og dens agenter når de overskrider sine grenser. Likevel, gjennom sin aktelse for politimakt, preferanse for sikkerhet fremfor frihet, og fjerning av våre mest grunnleggende rettigheter for ordens og hensiktsmessighetens skyld, har høyesterettsdommerne blitt arkitektene til den amerikanske politistaten som vi nå lever i, mens de lavere domstolene har utnevnt seg til ordensdomstoler, primært opptatt av å fremme regjeringens agenda, uansett hvor urettferdig eller ulovlig.

Jeg har ikke engang berørt bedriftsstaten, det militærindustrielle komplekset, SWAT-teamraid, invasiv overvåkingsteknologi, nulltoleransepolitikk på skolene, overkriminalisering eller privatiserte fengsler, for bare å nevne noen, men det jeg har vært inne på bør være nok til å vise at landskapet for våre friheter allerede har endret seg dramatisk fra det det en gang var og vil uten tvil fortsette å forverres med mindre amerikanerne kan finne en måte å ta tilbake kontrollen over regjeringen og gjenvinne frihetene sine.

Dette jevne skredet mot tyranni, utmålt av militarisert lokalt og føderalt politi og legalistiske byråkrater, har blitt båret frem av hver påfølgende president over de siste sytti-pluss årene uavhengig av deres politiske tilhørighet.

Jo flere ting endres, jo mer forblir de de samme.

Stor regjering har vokst seg større, og rettighetene til innbyggerne har blitt mindre.

Vi går en farlig vei akkurat nå.

Etter å ha tillatt regjeringen å utvide og overgå vår rekkevidde, befinner vi oss på den tapende slutten av en dragkamp om kontrollen over landet vårt og livene våre. Og så lenge vi lar dem, vil myndighetspersoner fortsette å tråkke på rettighetene våre, og alltid rettferdiggjøre handlingene deres som til beste for folket.

Likevel kan regjeringen bare gå så langt som «vi folket» tillater. Der ligger problemet.

Sylteagurken vi befinner oss i, sier mye om naturen til regjeringsdyret vi har blitt bekledd med og hvordan det ser på rettighetene og suvereniteten til «vi folket».

Nå hører man ikke så mye om suverenitet lenger. Suverenitet er et støvete, foreldet begrep som går tilbake til en tid da konger og keisere styrte med absolutt makt over en befolkning som ikke hadde noen rettigheter. Amerikanerne snudde ideen om suverenitet på hodet da de erklærte sin uavhengighet fra Storbritannia og avviste den absolutte autoriteten til kong George III. Ved å gjøre dette hevdet amerikanerne seg selv retten til selvstyre og etablerte seg som den ultimate autoriteten og makten.

Med andre ord, i Amerika er det «vi folket» – suverene borgere – som sikter.

Så når regjeringen handler, er det meningen at den skal gjøre det på vårt bud og på våre vegne, fordi vi er herskerne.

Det var ikke akkurat slik det ble, er det vel?

I de over 200 årene siden vi dristig tok fatt på dette eksperimentet med selvstyre, har vi stadig mistet terreng til regjeringens frekke maktgrep, pådratt oss i det såkalte navnet nasjonal sikkerhet.

Vi har gitt fra oss kontrollen over de mest intime aspektene av livene våre til myndighetspersoner som, selv om de kan inneha autoritetsseter, verken er klokere, smartere, mer i tråd med våre behov, mer kunnskapsrike om problemene våre, eller mer bevisste på hva som er virkelig i vår beste interesse.

Regjeringen har slått oss av vår rettmessige trone. Den har tilranet seg vår rettmessige autoritet. Det har iscenesatt det ultimate kuppet. Dens agenter later ikke lenger som om de svarer til «vi folket».

Det verste av alt er at «vi folket» har blitt ufølsomme for denne konstante undergravingen av våre friheter.

Hvordan forener vi grunnleggernes visjon om regjeringen som en enhet hvis eneste formål er å tjene folket med politistatens insistering på at regjeringen er den øverste myndighet, at dens makt trumfer den til folket selv, og at den kan utøve den makten på en hvilken som helst måte den finner passende (som inkluderer regjeringsagenter som krasjer gjennom dører, massearrestasjoner, etnisk rensing, raseprofilering, ubestemte interneringer uten rettferdig prosess, og interneringsleirer)?

De kan ikke forenes. De er motpoler.

Vi nærmer oss med stormskritt et regnskapsøyeblikk hvor vi vil bli tvunget til å velge mellom visjonen om hva Amerika var ment å være (en modell for selvstyre der makten er tillagt folket) og virkeligheten til hva det har blitt (en politistat der makten er tillagt regjeringen).

Vi gjentar historiens feil – nemlig å tillate en totalitær stat å regjere over oss.

Tidligere konsentrasjonsleirfange Hannah Arendt advarte mot dette da hun skrev:

“Uansett hva den spesifikt nasjonale tradisjonen eller den spesielle åndelige kilden til dens ideologi har, forvandlet totalitær regjering alltid klasser til masser, fortrengte partisystemet, ikke av ettpartidiktaturer, men av massebevegelser, flyttet maktsenteret fra hæren. til politiet, og etablerte en utenrikspolitikk åpent rettet mot verdensherredømme.»

Så hvor etterlater det oss?

Aldous Huxley spådde at regjeringen til slutt ville finne en måte å:

«å få folk til å elske sin slaveri, og produsere diktatur uten tårer, for å si det sånn, produsere en slags smertefri for hele , slik at folk faktisk vil få frihetene fratatt dem, men heller vil nyte det, fordi de vil bli distrahert fra ethvert ønske om å gjøre opprør ved propaganda eller hjernevasking, eller hjernevask forsterket av farmakologiske metoder. Og dette ser ut til å være den endelige revolusjonen.»

Svaret? Bli uhjernevasket . Slutt å la deg selv bli distrahert og avledet.

Lær dine rettigheter. Stå opp for de grunnleggende prinsippene.

Få din stemme og din stemme til å telle for mer enn bare politisk holdning.

Slutt aldri å protestere høyrøstet mot uthulingen av dine friheter på lokalt og nasjonalt nivå.

Mest av alt, gjør disse tingene i dag.

Til syvende og sist gjør jeg det klart i min bok Battlefield America: The War on the American People og i dens fiktive motstykke The Erik Blair Diaries , at vi må flytte maktsenteret tilbake til «vi folket».

Av John W. Whitehead & Nisha Whitehead , gjesteskribenter

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.