Kanadisk lege fordømmer COVID-vaksiner som mordskudd

20. februar 2022

Eksperter har hardt angrepet alle såkalte folkehelseintervensjoner, ikke bare , ettersom flere data blir tilgjengelige. Blant disse er en kritikk fra en kanadisk lege som fordømmer COVID-vaksiner som mordskudd.

I British Columbia ga en frittalende lege ut en video til fordel for Freedom Convoy mens han fremhevet risikoen ved de eksperimentelle -injeksjonene.

Dr. Stephen Malthouse, en 43 år gammel kanadisk lege, publiserte en video for å Freedom Convoy-demonstrasjonene som for tiden finner sted i Ottawa, samtidig som han uttrykte alvorlige bekymringer angående sikkerheten til de eksperimentelle COVID-19-vaksinene, spesielt i den forstand. massevaksinering av barn.

Se videoen nedenfor:https://rumble.com/embed/vsk6db/?pub=4#?secret=DUSCvzNq3o

«Jeg ønsker å nå en hånd over hele landet, for å si takk til lastebilførerne, lastebilførernes familier og alle menneskene som har gått sammen i Ottawa for å stå opp for det som er rett, og for å beskytte og snakke for resten av oss kanadiere,» fra sin bolig i British Columbia, på Canadas vestkyst, sa Malthouse.

“[Truckers] etter min erfaring har mye ryggrad, og jeg tror det du viser til verden i dag er den ‘ryggradsintegriteten' som er en refleksjon på noen måter i mange kanadiere, men det virker som dere ha det sparer,» fortsatte Malthouse med å si at leger som han selv som allerede har gitt uttrykk for bekymring for covid-politikken ettersom medisinske fagfolk har møtt tilbakeslag fra sine jevnaldrende, media og offentlige helsemyndigheter.

Malthouse husket at hun skrev et brev til BC helseoffiser Dr. Bonnie Henry i oktober 2020, der han informerte henne om at hennes retningslinjer for nedstengning, isolering av de gamle, obligatorisk ansiktsmaskering, mot rekreasjon og massetesting av asymptomatiske mennesker “slitt i stykker stoffet» i provinsen, samtidig som det ikke gir noen merkbar medisinsk fordel.

“[Alt disse retningslinjene gjorde] var å skape ensomhet … selvmord, overdoser, alle tragediene vi har sett de siste to årene, og dette har vært resultatet av folkehelsepolitikken og myndighetene våre,” sa Malthouse.

“Mange leger har gått med på dette fordi de har blitt dypt programmert til å se hva som kom som en “”, som var “trygg og effektiv”, … men også for å følge folkehelseeksperter og ikke undersøke hva de hadde å si, ” forklarte legen.

“Vi vet nå at alt folkehelsen har fortalt oss over hele Canada har vært løgn, og nå kommer de etter barna våre, med et obligatorisk skudd, en eksperimentell inokulering, som ikke kan beskrives med annet enn et mordvåpen.”

Vaksinasjonskampanjer for små barn begynner i alle jurisdiksjoner i Canada, uavhengig av informasjonen om at COVID-19 utgjør en svært minimal fare for ungdom . Mange fagfolk har kritisert hastverket med å injisere eksperimentelle doser til barn , og siterer tusenvis av tilfeller av alvorlige bivirkninger og dødsfall som begrunnelse.

I fjor sommer oppdaget forskere ved Johns Hopkins School of Medicine en ” dødelighet på null blant barn uten en eksisterende medisinsk tilstand som leukemi” da de “analyserte [d] omtrent 48 000 barn under 18 år diagnostisert med Covid i helseforsikringsdata fra april til august 2020.”

Dr. Paul Elias Alexander, som jobbet i Trump-administrasjonens avdeling for helse og menneskelige tjenester under COVID-19-pandemien, kalte kampanjen for å vaksinere små spedbarn “farlig” og “absolutt hensynsløs” i et innlegg i oktober for Brownstone Institute .

“Risiko-nytte-diskusjonen for barn med disse Covid-19-injeksjonene er en helt annen enn den for voksne,” sa Dr. Alexander. “Faktum er at dette er en helt ny og eksperimentell injeksjonsterapi uten mellomlange eller langsiktige sikkerhetsdata (eller til og med definitive effektivitetsdata). Hvis vi går videre med vaksinasjonen av barna våre uten riktig sikkerhetstesting, vil vi presentere dem med en potensielt katastrofal risiko, inkludert hos noen.”

Eksperter har hardt angrepet alle såkalte folkehelseintervensjoner, ikke bare vaksiner, ettersom flere data blir tilgjengelige.

Akademikere fra Harvard-, Duke- og Johns Hopkins-universiteter publiserte en artikkel (les nedenfor) i januar hvor de hevdet at COVID-nedstenginger kan resultere i “simrende” en million ekstra dødsfall i løpet av det neste og et halvt tiåret, noe som resulterer i et dødstall som kan ” langt overgå” de “umiddelbart relatert til den akutte COVID-19 kritiske sykdommen.”

“Jeg tror frihetskonvoien har vist oss veien,” sa Malthouse i sin avsluttende bemerkning.

“Dette er virkelig en enorm integritetstest … vi trengte å få modige mennesker til å gå opp, og heldigvis gå opp med store lastebiler … jeg vet det er veldig kaldt der [i Ottawa], og jeg vil takke alle som har kommet ut i kulden … Hatten min er av for lastebilsjåførene … Takk og Gud velsigne deg.»

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.