Lekket: Her Er Hvordan Fauci Tjente På Pandemien Og Hvor Mye Han Er Verdt

18. Januar 2022Sponset av Revcontent

Populært Akkurat Nå

Leger Til Menn: Du Trenger Ikke Viagra…Smart Life-rapporterDenne Videoen Blir Snart Forbudt. Se…Hemmeligheter avslørt39 Fullstendig Foruroligende Historisk…popcornews.comHusk Anna Nicole Smiths…newzgeeks.netAlle Med Uskarpt Syn Bør…The Daily SurvivorGlem Den Blå Pillen: Bare Ta Denne En…Menns nyheterÅ Gjøre Dette Enkle Morgenritualet Kan…The Daily SurvivorDIY: Lær Hvordan Du Pusser Opp Dead…EZ batterirekondisjoneringDIY: Over 16 000 Trinn-For-Trinn…The Daily Survivor12x Mer Effektiv Enn Solcellepaneler…The Daily Survivor

Til slutt, etter at en håndfull organisasjoner prøvde å saksøke Dr. Anthony Fauci for å få dem løslatt, er den gode legens økonomi – sammen med konaen til hans kone, som er NIHs fremste bioetiker – blitt avslørt i detalj. Og de ble lekket av den samme senatoren som Fauci kalte en ” idiot ” forrige uke under et hot-mic-øyeblikk.

lekket her er hvordan fauci tjente på pandemien og hvor mye han er verdt

Vi visste allerede at Dr. Fauci er den høyest betalte føderale statsansatte, som tjener en årslønn på mer enn $400K . Hans kone, Christine Grady, tjener $176K som sjef for Institutt for bioetikk ved NIH.

Opptegnelsene, publisert av republikaneren Roger Marshall, selv en lege og også den yngre amerikanske senatoren fra Kansas, viste at Faucis har en samlet nettoformue på mer enn 10 millioner dollar.

Som Daily Mail forklarer , har Fauci, 80, ledet National Institute of Allergy and Infectious Diseases siden 1984, og hvis han fortsetter til slutten av Bidens periode i 2024, vil han ha tjent omtrent 2,5 millioner dollar som presidentens ledende medisinske rådgiver. Når han går av med pensjon, vil Faucis pensjon være den største i USAs historie, med over 350 000 dollar per år.

Som en påminnelse, løy Dr. Fauci til Kongressen nok en gang ved å insistere på at hans økonomiske opplysninger var offentlige, mens de i stor grad ikke var det (før den ble lekket av senatoren fra Kansas, altså).

Mens legen har insistert på at han ikke har tjent på pandemien, viste papirene hans at han og hans kone ble betalt $14 000 for å “praktisk talt” delta på en serie gallaer direkte relatert til hans stilling som nasjonens de facto COVID-tsar.

Den kanskje mest underholdende avsløringen fra Dr. Faucis økonomi er avsløringen om at paret eier en restaurant i Tony San Francisco. Den heter Jackson Fillmore Trattoria. Dessverre for dem tjente ikke restauranten noen penger i fjor.

Senator Marshall kolliderte med den 80 år gamle legen tirsdag da Marshall ønsket å se Faucis økonomiske informasjon. Fauci svarte at dokumentene var offentlige, og det så ut til å være overveldende over å bli spurt.

“Ja eller nei, vil du være villig til å sende inn til kongressen og offentligheten en finansiell avsløring som inkluderer dine tidligere og nåværende investeringer?” spurte Marshall. «Vårt kontor kan ikke finne dem.»

Fauci svarte: “Jeg forstår ikke hvorfor du stiller meg det spørsmålet … min økonomiske avsløring er offentlig kjent og har vært det de siste 37 årene eller så.”

I følge Center for Public Integrity var Faucis regnskaper faktisk offentlig tilgjengelige, men å få dem var en langvarig prosedyre: de ba om dokumentet i mai 2020 og mottok det ikke før tre måneder senere.

Alt i alt har Dr. Fauci tre kontoer med Charles Schwab som har totalt $8 337 940,90 .  Han har en medvirkende IRA med $638,519,70 i den, og en meglerkonto med $2,403,522,28. Til slutt var den mest verdifulle av de tre avslørte en Schwab One Trust som inneholdt $5 295 898,92.

Mesteparten av Dr. Faucis rikdom kommer fra hans offentlige lønn, men han har også tjent en betydelig del av bøker og opptredener. Sen. Marshall presser på for en ny lov kalt “FAUCI Act” som vil kreve at ikke-valgte byråkrater som Dr. Fauci produserer mer grundige økonomiske avsløringer slik at de kan granskes på riktig måte av den amerikanske offentligheten.

Lesere kan finne  flere avsløringer på Sen. Marshalls nettsted , som inneholder en mer omfattende oversikt over legens økonomi, sammen med kopier av alle tilhørende papirer.

Kilde: TheFreeThoughtProject.com

Relaterte Artikler

Den britiske regjeringen brukte "propagandistiske" frykttaktikker for å skremme publikum til masseoverholdelse

KORONAVIRUSMASSEFORMASJONSPSYKOSETANKEKONTROLL

Britiske Myndigheter Brukte “Propagandistiske” Frykttaktikker For Å Skremme Publikum Til Masseoverholdelse

HAF14. Januar 2022

Reiner Fuellmich gir en oppdatering om hva som skjer med Nürnberg 2.0-rettssaken

KORONAVIRUSINSPIRASJONNYHETER

Reiner Fuellmich Gir En Oppdatering Om Hva Som Skjer Med Nürnberg 2.0-Rettssaken

HAF13. Januar 2022

faktiske øynavn i Antarktis rothschild, delta, omicron og kroning

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUS

Faktiske Øynavn I Antarktis: Rothschild, Coronation, Delta, Omicron Og Deception – EUs Sentralbankpresident Og WEFs Leder Klaus Schwab Møttes Der I Desember ‘This Will Change Everything. Alt.'

HAF12. Januar 2022

darpa fauci covid

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUSAVFOLKING

Eksplosive Militære Dokumenter: EcoHealth Alliance Ba DARPA Om Å Finansiere Forskningsresultater Av Flaggermusbårne Koronavirus I 2018 – DARPA Nektet, Men Faucis NIAID Flyttet Forskningen I Wuhan, Kina Og På Flere Steder Over Hele USA – Ivermectin Kurerer Også COVID

HAF11. Januar 2022

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.