CHEMTRAILS OG HAARP. 3. SEPT 2019 SOM HAR HATT EN STERK ØKNING FREM TIL I DAG 04.01 2022

Bildet viser chemtrailsstriper og mikrobølger(HAARP) over Skagerak 01.09 2019. Natt til 03,09 var det stjerneklart. I dag morges kl.0600 var det overskyet og styrtregn i Østfold. Jeg påstår at dette er en av mange indikasjoner på at kjeltringene styrer været og det med våre politikeres velsignelse. Dere kan forøvrig se en bedre indikasjon på dette ved å se videoen til Robert M Deutsch som er lagt inn her ang orkanen utenfor Florida. Vi er fortsatt heldige som enda slipper unna orkaner…men regn som igjen forårsaker ras og oversvømmelser vil vi se mere av utover høsten. Jeg anbefaler folket å følge med på værvarslingene som er i villrede.

Ingen bildebeskrivelse er tilgjengelig.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.