Hvem eier deg?

Hvem eier deg? Når du har innstallert nanoteknologi i kroppen din og du er koblet på skyen. Kan du da eie deg selv og dine tanker? Når du kan styres av kunstig intelligens? Har du lengre noen som helst fri vilje? Når noen høster all dataen din om deg: hvem eier denne dataen? Vi vet de som har tatt injeksjonene er blitt pantenterte. Ligger da patentet i operativsystemet som kan programmerer deg? De som da eier dine data? Kan være Microsoft? Hvordan kan mennesker som har valgt å få innstallert nanoteknologien eie sin egen identiske tvilling i skyen og bestemme over hvilken programmering de vil ha hvis de vil ha noen? Hvordan kjempe for menneskerettigheter for de som har godtatt å få denne teknologien innstallert uten å ha gitt et informert samtykke? Kan de få slettet sin digitale tvilling? Hva skjer med minnene som da er lagret i den nye syntetiske nanoteknologien i kroppen? Hva skjer med nanobotsene blir de liggende uaktive i kroppen?

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.