Rep. Gohmert: Fauci Må “Holdes Ansvarlig” For Å Slippe Massedøden Løs I Verden

28. Desember 2021

Under en nylig opptreden på Fox News, slapp representant Louie Gohmert (R-Tex.) fra å snakke om grensekrisen i hjemstaten hans til å be om at den falske regjerings-“legen” Tony Fauci endelig ble holdt ansvarlig for å ha begått forbrytelser mot menneskeheten .

rep.  gohmert fauci må "holdes ansvarlig" for å utløse massedød i verden

Gohmert uttalte tydelig at Fauci løy for det amerikanske folket og forårsaket utallige med sine handlinger. Alt fra lockdowns til maskemandatene til nå jab-mandatene har ødelagt et utallig menneskeliv, for ikke å snakke om sosial samhørighet og selve .

“Fauci må holdes ansvarlig for dødsfallene som skapes av tingene han pådrar det amerikanske folket,” sa Gohmert til verten.

“Alt som Fauci har snakket om har ikke vært effektivt. Det virker ikke.”

Gohmert fortsatte med å forklare at de siste dataene fra Storbritannia viser at i løpet av de siste tre månedene har hele 81 prosent av alle covid-relaterte dødsfall skjedd hos de fullt vaksinerte.

«Dr. Robert Malone, fyren som oppdaget, som skapte mRNA, teknologien som brukes i vaksinasjonene, han er ekstremt bekymret,” la Gohmert til om skrekkshowet som utspiller seg.

“Det har ikke vært tilstrekkelig testing og dette endrer folks genetikk, og det gjør uopprettelig skade i mange tilfeller de kjenner til, skaper lesjoner i hjernen, skaper skade på organene, og spesielt det reproduktive systemet.”

Tid For Mer Handling Og Mindre Prat

Gohmert uttrykte også misnøye med den føderale ankedomstolens gjeninnføring av Joe Biden-maskemandatet, og kalte det et grunnlovsstridig angrep på helsefriheten.

“Domstolene stikker fingeren i vinden i stedet for å se på ,” sa han.

Å tvinge stikk på barn er spesielt bekymringsfullt, spesielt siden det ikke finnes tilstrekkelige studier eller forskning for å deres og effektivitet. Sannelig, det er ingen vitenskapelig støtte for å støtte noen som blir injisert med disse tingene.

“Å legge til og si la oss gi dette til barn fra fem år og oppover – tuller du?” Gohmert uttrykte.

Gohmert har en lang historie med å si slike ting, men faktisk ikke følge opp med noe annet enn ord. For et år siden anla han et søksmål mot daværende visepresident Mike Pence og ba ham om å omstøte valgstemmen, som vi vet ble avgitt uredelig for Biden.

Det søksmålet endte opp med å bli en dud, men hadde det lyktes, ville Pence blitt gitt “eksklusiv autoritet” til å bestemme det endelige resultatet, potensielt til fordel for Donald Trump.

“Håper storsnakende Louie vil sette Fauci bak lås og slå som han gjorde med Benghazi, Fast and Furious, IRS Lois Lerner, et al!” spøkte en kommentator hos The Gateway Pundit (TGP) om hvordan Gohmerts ord ikke alltid fører til handling.

“Vel, kanskje han kan få Lindsey Graham til å “komme til bunns i dette” og gå derfra,” hånet denne kommentatoren videre.

En annen tok opp noe som Gohmert ikke gjorde, og forklarte at tidlig behandling med midler som hydroksyklorokin og sink ville ha stoppet plandemien og reddet mange liv – hvis bare det hadde vært tillatt.

“Snakk snakk snakk blab la bla, det er alt vi får,” skrev en annen.

Som svar på artikkelen om Gohmerts søksmål mot Pence, uttrykte en Natural News-kommentator at Pence allerede hadde autoriteten som er skissert i den – “så hvorfor søksmålet?” spurte denne personen.

“Fraudcis press for å sensurere billige medisiner for er basert på Big Pharma / byråkratens profittmodell som har vært på plass i det minste siden AIDS-krisen,” sa en annen TGP-kommentator.

“Som Covid-19, ønsker Pig Pharma aldri å se en kur mot kreft heller.”

Kilde: AFinalWarning.comNew York State Lovgivning Foreslår: Ubestemte Covid-Fengselsleirer For UvaksinerteForrige Innlegg

Relaterte Artikler

New York State-lovgivningen foreslår ubestemte covid-fangeleirer for uvaksinerte

KORONAVIRUSFEMATYRANNIVAKSINER

New York State Lovgivning Foreslår: Ubestemte Covid-Fengselsleirer For Uvaksinerte

HAF27. Desember 2021

omicron-epidemi av vaksinerte

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUSVAKSINER

Delta Og Omicron Forårsaket Av Jab? Tripled Jabbed Er 4,5 Ganger Mer Sannsynlig Å Teste Positivt For Omicron Enn Unjabbed

HAF24. Desember 2021

Harvard-professor dømt for bånd mellom Kina og Wuhan-universitetet

KORONAVIRUSNYHETER

Harvard-Professor Dømt For Bånd Mellom Kina Og Wuhan University

HAF23. Desember 2021

mir 19

KORONAVIRUSHELSEVESENNYHETER

Russisk Utvikler: New Aerosol Drug ‘Peace-19' Bekjemper ALLE Covid-Stammer

HAF23. Desember 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.