FN fremmer forurensing av atmosfæren med sulfataerosoler via geoengineering.

FN, og “forskere” taler for fremme ecogenocide via   vær modifikasjon teknikker.

Den 1.5C Paris “target” er faktisk nedfelt i en 1975 sovjetiske og DARPA militært dokument  på vær og klima modifisering . Forslaget fra 1975:

"...metode for å moderere planetariske oppvarmingstrender ved midlertidig å øke konsentrasjonen av sulfataerosolpartikler i den nedre stratosfæren og derved redusere global stråling."

Reguleringsforbud  er påtrengende NÅ for å forby manipulering av været og bevisst forurensning av atmosfæren vår ved aerosolinjeksjon og andre skadelige Geoengineering-forurensningsgenererende aktiviteter.

Link til Kan vi snakke om været?


Geoengineering markerer vitenskapelige gevinster i FNs rapport om den alvorlige klimafremtiden

10. august 2021 | Jake Spring | Reuters | Kilde

“Geoingeniørvitenskapen går fremover, men spørsmålet gjenstår – bør vi bruke det?

Den FNs klimarapporten utgitt mandag presenterer et stort sprang fremover i å forutsi hvordan geoengineering å begrense global oppvarming kan påvirke planeten, men forskerne sier de største hinderet restene avgjøre om du skal bruke den kontroversielle metoder. Les mer

Geoengineering innebærer storskala intervensjoner som endrer klimaet, vanligvis med et mål om å kjøle ned jorden.

FNs panel tok for seg to typer geoengineering i rapporten – håndtering av solstråling og fjerning av klimagasser.

Men rapporten gir ingen anbefalinger om hvorvidt man skal bruke noen av metodene. Panelet kan gi veiledning om hvordan beslutninger om geoengineering bør tas i en annen rapport som kommer i 2022.

Teknikker for håndtering av solstråling styrer generelt hvor mye sollys som reflekteres tilbake ut i verdensrommet, og hindrer det i å varme opp jorden. Les mer

Klimamodeller fokuserte tidligere på hvordan håndtering av solstråling ville endre planetens generelle gjennomsnittstemperatur. Men modellene som kjøres på superdatamaskiner har raskt blitt mye mer sofistikerte når det gjelder å forutsi variasjoner fra jordens poler til ekvator og mellom halvkuler, sa Govindasamy Bala, en hovedforfatter av rapporten fra Indian Institute of Science.

De kan også bedre projisere hvordan geoengineering kan endre mengden regn og snøfall, sa han.

Dette vil muliggjøre mer avansert bruk av flere former for solstrålingshåndtering samtidig for å kontrollere både temperatur og nedbør.

For eksempel kan mennesker spraye sulfataerosoler – bittesmå reflekterende partikler – inn i stratosfæren 20 til 25 kilometer (12 til 16 miles) over jordens overflate for å reflektere mer sollys tilbake til verdensrommet, noe som senker globale temperaturer.

Men sulfataerosoler har den bivirkningen at de også reduserer gjennomsnittlig nedbør. En egen metode for å tynne ut cirrusskyer i den øvre atmosfæren kan oppveie effekten og øke nedbøren, sa Bala.

Link for å lese hele artikkelen


– The Colbert 2013 Videospiller00:0001:37

Video


https://zerogeoengineering.com/wp-content/uploads/2021/06/3_Geoengineer_-David-Keith-on-Climate-Change–The-Late-Show-with-Stephen-Colbert-2017-%E2%9C%88%EF%B8%8F%E2%9A%A0%EF%B8%8F.mp4?_=1

Dele denne:

I slekt

Aerosolpåvirkning på globale temperaturer20. september 2020I “Dokumenter”

Teknikker for miljøkrigføring? DARPA 1975 / Rutgers 2020: Forsøk på kunstig kontroll av globale temperaturer via økende svovelaerosoler i stratosfæren; Resultater i verdensomspennende klimaekstremer30. juli 2020I “Dokumenter”

Globale katastrofale risikoer 201831. oktober 2018I “Artikler”Dokumenter

Postnavigering

← Grafen nanoark funnet i regnvannLitteraturgjennomgang og vitenskapelig syntese om effektiviteten av vinterorografisk skysåing →

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.